03 Martie 2015 23:47:19

Despre un alt meci al Rapidului

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

             Oare ne-am indoit vreo clipa de spiritul asta? Oare ne-am gandit vreodata cum ar arata viata noastra fara Rapid? Sunt intrebari la care nu mi-as dori sa gasesc raspunsul si chiar si in cele mai dificile situatii, increderea in Rapid nu m-a abandonat. Rapidul e speranta, Rapidul e asteptare si rabdare, virtuti pe care, in viata de zi cu zi, nu le avem.
             Luni seara, intr-un meci cu Viitorul, s-a intamplat ca Giulestiul sa vindece niste rani care probabil ne-au afectat la un moment dat. Din dor si patima nebuna, ne-am reintors acasa sa aratam ca nimeni si nimic nu ne poate opri din lupta.  Am revazut acea combinatie pe care o ador, de la cei mai tineri pana la cei mai batrani au fost acolo si au trait acea tensiune pe care nici nu stii de ce o traiesti si pe care nu ti-o poti explica in cuvinte, doar o poti simti. Fara sa calculam, fara sa ne intrebam ce va fi, Rapidul a creat o alta seara magica si o alta poveste.
             Oare am crezut vreo clipa ca Rapidul nu va mai lupta? Pana si strainii adusi la echipa au simtit pe pielea lor si au inteles ce inseamna nebunia Giulestiului. Dupa doua eliminari venite din neglijenta, jucatorii au fost extrem de uniti si au luptat pentru fiecare minge. La fel ca in zilele bune ale Rapidului, cu o aparare greu de strabatut si multa indarjire. Atunci cand am ramas in noua jucatori, probabil ca ne-am temut de rezultat, dar nicio clipa nu am renuntam sa credem in forta pe care o putem transmite din tribune catre cei din teren. Ca si cand prezentul ar fi insemnat totul, inceputul si sfarsitul, iar noi nu stim sa facem diferenta intre doua puncte opuse, noi doar reusim sa ne intalnim, mai devreme sau mai tarziu in acelasi punct. Cu bune si cu rele pentru ca suntem oameni, poate ca nu am ajuns sa intelegem de ce nu mai suntem acea galerie unita si de ce ura a incoltit in sufletele noastre. Nu am inteles ca Rapidul ne va aduce impreuna intotdeauna, in acelasi loc, sa incurajam si sa luptam in cele mai grele momente, pe lumina sau pe intuneric. Si nu am inteles ca noi toti, mai buni sau mai rai, noi suntem Rapidul.
             M-a amuzat teribil cat de  ’’impresionati’’ au fost cei din presa de atmosfera si cat de mult ne-au laudat dupa meciul acesta. Ne-au considerat  niste ’’morti inviati’’, dar sa fim seriosi, noi niciodata nu am murit si nici nu am inviat.  Am ramas vii,  mai vii decat orice alta forma de viata si nu vom muri niciodata pentru ca Rapidul poarta cu el iubirea noastra si da viata tuturor sentimentelor, un spirit curat, adevarat.
             Am trecut peste tot ce vedeam a fi imposibil candva, iar fiecare lectie pe care Rapidu’ ne-a oferit-o, probabil ca ne-a fost greu sa o intelegem. Dar ramane amintirea, iar atunci cand sufletul ti-e plin de amintiri, nimic nu poate fi imposibil de atins sau de inteles. Imi amintesc de fiecare bataie mai accelerata a inimii si de fiecare strigat de incurajare si-mi amintesc de fericirea pe care, chiar si pentru o seara, Rapidul ne-a transmis-o.

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID