03 August 2010 23:38:19

De ce-mi place Sumudica

postat de BADEa in blogul BADEa

            Ne-a cam socat campania de achizitii a lui Copos. Daca de atatia ani ii numaram pe degete pe cei care ajungeau in Giulesti, vara aceasta au venit destul de multi, chiar neasteptat de multi. Insa ceea ce mie imi place cel mai tare si ma bucura nespus de mult, este numirea ca antrenor a lui Marius Sumudica. More...
            E simplu. Mi-l amintesc ca pe un Nico al unor vremuri mai indepartate, acel jucator care in copilaria mea marca gol dupa gol, unul din acei frumosi si magnifici suporteri rapidisti. Cine era pe garduri dupa meciuri ? Sumi-gol. Ar fi murit pe teren pentru Rapid. Era baiatul acela nebun, 100% rapidist. Vremea a trecut, noi am crescut, am imbatranit, pe Sumudica l-am vazut tot acolo in tribunele Giulestiului si intotdeauna demonstrandu-ne ca iubeste Rapidul : ‘’ De la 7 ani iubesc echipa asta şi tot timpul m-am rugat să îmbrac măcar o dată în viaţă tricoul Rapidului, să-i fac fericiţi pe suporteri, să-mi fac familia fericită şi să-mi îndeplinesc visul ‘’.  Ce poti sa-ti doresti mai mult, sa auzi, de la un jucator al Rapidului?
             S-a intamplat ca anul asta, Sumudica sa ingenucheze in fata galeriei si sa sarute gazonul Giulestiului. Nu a fost intamplator. A fost semnalul de alarma care a precedat revenirea sa ca antrenor de aceasta data. A fost gestul care a demonstrat devotamentul fara margini al acestui om, parca reamintindu-ne de marea sa ambitie. Aceea de a antrena Rapidul intr-o zi. Nu vreau sa-l ridic in slavi asa cum se intampla in alta parte cu antrenorii. Dar ceea ce-mi place e ca in sfarsit un rapidist ADEVARAT este antrenor. Unul ca noi, ce sufera la fel ca noi si impartaseste bucuria cu noi. Sumudica poate sti cel mai bine ce ne dorim si prin ce trairi trec sufletele noastre la fiecare meci.
             Imi plac visatorii. Marius Sumudica e unul din ei. A visat dintotdeauna sa ajunga si aici, in aceasta postura de antrenor al Rapidului. Are totul in mana. Restul se numeste incercare. Incercarea de a aduce un nou titlu, dupa multi ani.
 

9 raspunsuri in

'De ce-mi place Sumudica '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'De ce-mi place Sumudica'.

  1. Katalin a scris in data de 19 August 2010 22:27:54

    videleanka noastra ce frumos scrie :lol: shumy! shumy! shumy! gooooollll :) ))

  2. Chicky Mtl a scris in data de 29 August 2010 22:51:50

    videleanka noastra ce frumos scrie shumy! shumy! shumy! gooooollll ))
    +1

  3. lma_84 a scris in data de 01 Septembrie 2010 16:36:00

    cumpar tricou cu rapid bucureşti :smile: ,,,,,

  4. calin orasan a scris in data de 10 Septembrie 2010 16:38:58

    :lol:

  5. calin orasan a scris in data de 10 Septembrie 2010 16:39:45

    fortza rapid

  6. calin orasan a scris in data de 10 Septembrie 2010 16:40:58

    pentru ca-i rapidist convins

  7. calin orasan a scris in data de 10 Septembrie 2010 16:42:47

    nu am uita ca el a fost si a ramas sumi. gooooollllll

  8. calin orasan a scris in data de 10 Septembrie 2010 16:47:41

    sumi. a fost si va ramane in inima noastra un inger al rapidului nu ne-a tradat si nu o va face niciodata.

  9. gabi a scris in data de 14 Aprilie 2011 17:55:35

    este ok ptr bistrita nu ptr rapid

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID