22 Martie 2008 9:24:46

Logica a disparut odata cu Elodia

postat de make in blogul make

E greu de descris in cuvinte ce am vazut joi seara in peluza rapidisita. Am vazut foarte bine ca vorba “Rapidul inseamna agonie si extaz” este intrutotul adevarata. Dupa golul lui Sapunaru mii de oameni erau in culmea fericirii,toti urlau, toti sareau de parca ar fi castigat la Loto. Sa vezi in 10 minute apoi oameni plangand, chipuri sterse, o liniste de mormant..E ceva care imi va ramane in memorie mult timp de acum incolo. ( continuarea … )

06 Septembrie 2007 19:35:53

Fc Nürnberg vs. fostii adversari ai Rapidului

postat de make in blogul make

Clubul german s-a infiintat in 1900 si a adunat pana astazi 9 titluri de campioana a Germaniei(ultimul adjudecat in 1968!) si patru Cupe ale Germaniei, ultima castigata chiar anul acesta, in fata campioanei Stuttgart. De altfel, acest trofeu i-a asigurat echipei germane prezenta in Cupa Uefa. ( continuarea … )

01 Septembrie 2007 13:16:25

Atentie la olteni!

postat de make in blogul make

Rapidul intalneste in aceasta seara, pe stadionul Valentin Stanescu, reputata echipa a Olteniei, Universitatea Craiova. Incepand cu ora 20:00, toti rapidistii si oltenii sunt invitati sa urmareasca o intalnire deosebit de incrancenata intre doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc. ( continuarea … )

25 August 2007 15:54:14

E sarbatoare in Banat!

postat de make in blogul make

“Veniti cu noi,
Tineri din Timisoara,
Sa cantam si sa ne bucuram,
Jalea s-o uitam”
Phoenix - Timisoara ( continuarea … )

17 August 2007 23:44:46

Incomozi. Sau nu?!

postat de make in blogul make

Doua fete care se potrivesc de minune echipei Otelul Galati, adversarul de duminica al favoritilor nostri. Se potrivesc, cel putin din punctul de vedere al intalnirilor cu Rapid. Si drept argument, voi face un scurt istoric al intalnirilor din ultimii 3 ani: ( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID