19 Februarie 2007 1:17:57

ANTICOPOS CAMPAIGN

postat de Mircea in blogul RapidFans

99 raspunsuri in

'ANTICOPOS CAMPAIGN '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'ANTICOPOS CAMPAIGN'.

  1. rapidfans a scris in data de 19 Februarie 2007 3:01:52

    Raspundem criticilor de pe forum … 
    Raspundem criticilor de pe forum … Cristiana Granata Girls Varsta: 31 Data inscrierii: 26/Apr/2006 Mesaje: 148 Locatie: Cluj-Napoca
     ”S.C. Fotbal Club RAPID Bucuresti S.A. angajeaza:
     DIRECTOR COMERCIAL SI MARKETING
     Conditii:
     Studii superioare;
     Experienta in domeniul comercial/marketing de minim 10 ani, din care cel putin 3 ani intr-o functie de conducere;
     Cunostinte solide de marketing, management, vanzare, negociere;
     Cunostinte de limba engleza si/sau franceza;
     Abilitati de comunicare si interrelationare;
     Cunoasterea mediului presei sportive;
     Disponibilitate pentru deplasari periodice in tara;
     Abilitati organizatorice, capacitate de a lucra in echipa;
     Permis de conducere auto categoria B;
     Cunostinte de operare PC.
     
     Da, Rassie intruneste conditiile astea. Va spun asta cu siguranta, pentru ca-l cunosc de mai multa vreme decat va cunosc pe oricare dintre voi.
     Singurul punct la care nu stiu exact, e punctul 2…nu stiu sigur cati ani are de munca, dar sunt peste 6 cu siguranta. Nu v-ati sictirit niciodata la un interviu pentru o slujba cand vi se cereau 2-3 ani de experienta? Si erati convinsi ca v-ati descurca cu siguranta, insa deh…n-aveati decat un an jumate de munca in domeniu? Daca l-au angajat cu mai putin de 10 ani experienta…in cazul lui n-au facut nici o greseala. Omu’ stie ce vrea, stie ce zice, plesneste de informatii din toate domeniile. Si e si rapidist. Motivele lui Copos ma lasa indiferenta. Daca a fost parsiv, cel putin de data asta a iesit bine pentru noi. Sper sa nu-mi retrag cuvintele peste o vreme…
           
          TequilaSun Varsta: 83 Data inscrierii: 13/Dec/2006 Mesaje: 1
           Este foarte bine ca noul director de marketing si-a gasit deja oameni care sa il perie.
     Iata o postare a lui Dragos.leasa de pe blogul noului director, pusa ieri seara:
     
     D-le Gabriel Fuior, o mare rugaminte as avea la dumneavoastra. Va rog sa ne prezentati un CV, pentru a inlatura absolut orice dubiu in legatura cu capacitatea dvs de a ocupa acest post in cadrul conducerii clubului RAPID. Eu, personal, n-am ABSOLUT niciun dubiu in privinta dvs, insa ma doare sa constat ca in randul rapidistilor apar vorbe cum ca ati fi fost ales doar pentru faptul ca l-ati injurat pe Copos.
     Numai bine, Dragos
          
         Granata Varsta: 31 Data inscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 4 Locatie: Bucuresti
     inregistrat azi pe forum …
     Nu pot sa cred ca vad! De unde atata ranchiuna intre RAPIDisti? Unde este familia visinie de altadata? Si ce daca Copos are blog pe www.fzr.ro? Aveti idee cate lucruri i se reproseaza acolo, credeti ca sunt suporteri care il “iau in brate”?? Cititi si vedeti ca nu este deloc asa.
     Ar tb sa ne bucuram cu totii ca noul director de marketing este din randurile noastre si sa-l sustinem , nu sa incercam sa il contestam in toate felurile. De ce domnilor?
     Aceasta este dezinformare, este atac al unei persoana, ati avut macar curiozitatea sa cititi ce spune noul director de marketing pe blogul sau? Poate ca da, poate ca nu, motivele pastrati-le pentru dumneavoastra.
     ”Voi incepe prin a spune ca una dintre cele mai dificile intrebari la care trebuie sa raspund, poate chiar cea mai dificila, este aceea in care esti chestionat despre tine ca persoana! Ce-as putea spune oare despre mine? In primul rand m-am nascut in anul de gratie in care RAPID castiga cea de a 9 (noua) Cupa, venirea mea pe lume intr-o istorica zi de mai, prevestind parca acel succes !
     Primul meci al Rapidului la care am asistat a fost la revenirea echipei pe prima scena! Se intampla acest lucru in 1983 pe un stadion, Republicii, arhiplin! Am ramas fascinat de publicul rapidist, de intensitatea trailor jocului, de pasiunea incredibila a suporterilor!
     Daca este ceva etern, ei bine, acel ceva este Rapidul.
     Ca rapidist sunt mandru de faptul ca noi suntem cei care am inventat fotbalul ca o poezie, fotbalul ca o arta! Noi am inventat conceptual de fotbal spectacol! Pentru noi fotbalul este ca o reprezentatie de teatru, unde artistii gazonului impreuna cu spectatorii comunica intr-un singur gand - marea cultura si civilizatie rapidista!
     Noi , rapidistii, suntem singurii care avem capacitatea de a progresa, de a ne depasi limitele de fiecare data.
     Profesional vorbind, intreaga mea cariera a fost in domeniul marketingului, incepand de la o companie multinationala specializata in comercializarea produselor si serviciilor IT si terminand cu sectorul telefoniei mobile, un sector in care am activat in ultimii 6 ani. Sunt licentiat in economie cu specializare in comert - marketing si una din pasiunile mele este statistica, in special statistica economica! Alte pasiuni extrasportive tin de istorie, literatura si cercetare de piata.” (Gabriel Fuior - Director de Marketing).
     Acesta este domnilor cel pe care il blamati, profesionist si super rapidist.
     Am postat aici pentru a va ajuta sa nu mai dezinformati rapidistii.
     Ar trebui sa facem front comun impotriva adevaratilor rivali, suporterii echipelor adverse, nu sa dezbinam aceasta frumoasa familie, alb-visinie. Pentru aceasta insa trebuie sa avem doar dragostea pentru RAPID si sa lasam toate mizeriile…
     Ma intreb daca se va da dovada de dictatura sau nu, acest mesaj este al unui rapidist si este postat pe un site rapidist, if you know what I mean…
                
           RASPUNS RAPIDFANS.RO
     daca cel care ne intreaba este rassie sau nu eu am raspuns la toate doleantele ca si cum i-as fi raspuns lui …
     
     1. lui copos i se reproseaza multe lucruri poate dar nu il intereseaza … noua la intrebarea ati raspuns pe blog la ” xxx ” raspunsul a fost nu ma ocup eu de blog am pe cineva care o face … asa ca nu incerca sa spui ca afla copos una sau alta … intrebarea noastra este dece de ceva timp a inceput periajul lui copos de catre cei care pana ieri il contestau … intrati in arhivele fr si cautati cum il faceati mai ieri pe copos … poate maine ne vom “iubi” domnule rassie daca azi ne contestati …
     2. de cate ori am scris pe blogurile fzr mesajele mele au fost sterse domnule rassie in arhiva veti gasi [prtscn] ale celor scrise de mine pe blogul lui copos … de ce sa mai intru sa scriu cand totul este sters de acolo … orice link catre siteul nostru este sters … imi spui mie de ranchiuna si alte alea in curand vom anunta toti rapidistii de ce am plecat cei care au plecat dintre noi de la forzarapid.ro … vom arata cu dovezi cum am fost facuti de un an incoace de adminii forzarapid lingaii conducerii oameni care sunt mana in mana cu conducerea … etc … ei acum o sa se vada cine este omul conducerii …
     3. daca doreati sa va faceti cunoscut cv trebuia sa fi aflat ca mai exista inca un site care promoveaza imaginea RAPIDului cu peste 30.000 de poze si 100 filme facute cu galeria RAPIDului domnule rassie asa ca nu cred ca sunteti un bun director de marketing din moment ce abia azi ati aflat de siteul nostru si v-ati inregistrat pe el … va multumim ca ne-ati gasit …
     4. da rassie esti RAPIDist cam din aceeasi vreme sunt si eu RAPIDist din 82 cand am jucat un meci pe ghen[ce]a si am fost prezent si la meciul din 83 primul in divizia A al RAPIDului meu , RAPID care a incetat sa exista odata cu venirea mercenarilor . Pe masura ce trec anii nu mai este aceeasi placere sa urmaresti fotbalul practicat de jucatorii care nu stiu cum sa faca sa aibe maine dimineata conturile pline iar imaginea lor pe internet sa fie cumparata de ‘asistentele’ domniilor lor .
          Granata a scris:
     Poftim?! Nu stiu ce ai inteles tu din postarea mea anterioara dar eu nu vroiam decat sa nu dezimformati suporterii RAPIDisti asupra anumitor aspecte. Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt Rassie, sunt un simplu rapidist, un om simplu, care vine cu drag la meciurile Rapidului.
     Eu nu prea stiu ce razboi duceti voi sau de ce o faceti. Nici nu ma intereseaza pentru ca fiecare trebuie sa-si vada de treaba lui si sa nu uite motivul pentru care muncesc benevol, pentru RAPID! Doar asta conteaza, eu nu ma implic in polemici care nu-si au rostul. Repet, nu uitati care sunt adevaratii rivali! Este penibil ce se intampla. Suntem RAPIDisti oare cu totii, suntem condusi de dragostea pentru RAPID, sau ce? Sa lasam fantomele sa nu ne mai bantuie si sa ne vedem fiecare de treaba, fara sa ne intereseze ce face vecinul.
     RAPID for ever!
           
          RASPUNS RAPIDFANS.RO
     te asteptam sa te alaturi noua …
     nu purtam ranchiuna nimanui … dar nu imi poti baga cutitul in spate si eu sa merg cu tine de brat razand …
     apropo din postarile tale nu ne-ai arata ca ai aprecia munca care o facem noi BENEVOL cum spui tu … dar noi pentru fzr fost forzarapid.ro am cotizat cu cate 500.000 lei altii cu cate 100.000 lei … unde e treaba benevola prietene
           
          Granata a scris:
     Haide mai, tu nu intelegi ca nu sunt genul care sa se implice in asa ceva? Cum adica sa ma alatur voua?! Pai eu sunt cu voi, rapidistii, de muuulti ani. Pentru mine toti sunteti la fel, nu vad de ce trebuie sa porti pica semenilor tai. In plus, daca vrei sa stii cu adevarat ce parere am (singura oara cand vb despre asta), nu cred ca este frumos sa spui ceva despre cineva care nu are posibilitatea sa se apere, sau poate nu vrea, depinde de caracterul fiecaruia.
     Eu voi continua sa fiu alaturi de RAPID si de voi, rapidistii, indiferent de ce site reprezentati, aceste polemici nu isi au locul intre RAPIDisti. Este trist ce vad. Ar trebui sa fim un sistem unitar pentru RAPID.
           
           Mori_oaie! a scris:
     Mai mai mai… si ziua incepuse asa de bine…
     Uitandu-ma la ce va poate iesi din cap ma cutremur.Poate ca blestemul RAPIDULUI nu este conducatorul,sau locul 2.Poate ca si o parte a suporterilor ajuta.In loc sa sariti ca arsi ca ne pun banditii aia sa jucam la craiova voi il mancati de kur de noul director,fara sa vedeti ce stie binenteles.Ati reinceput “anti copos campaign”!Era prea liniste,nu?
     Copos nu mai dadea declaratii aberante la adresa jucatorilor nosti,Razvan nu se mai plangea de “presiunea lui Copos”,jucatorii erau platiti la zii…liniste..nu ca vi se scoala voua sa faceti scandal.N-are nici o legatura cu faptul ca toate blogurile sunt pe fzr?Nu?
     Voi vreti acelasi lucru ca noi toti(Binele RAPIDULUI)?Mai vedem.
     Ps:Nu imi pasa daca ma banati pt acest post
     Numai de bine si ne vedem pe stadion indiferent de starea acestuia.
           
           HORIA a scris:
     http://www.rapidfans.ro/forum/viewtopic.php?t=435&postdays=0&postorder=asc&start=0 - subiectul e deschis din 17 iulie 2006, deci CAMPANIA ANTI-COPOS nu e o chestie noua deloc.
     Am sarit si ca vom disputa jocul cu Poli la Craiova - http://www.rapidfans.ro/stiri/2007/RAPID_vs_LPF.htm
     Mai bine citeste amanuntit, mai da cu ochiul pe site, pe forum, inainte sa spui ceva. Nu-ti da nimeni ban, e opinia ta dar incearca sa aduci si argumente, ce ti-am scris eu mai sus a facut praf tot ce-ai zis tu cu muscatul de cur, si ca acum ne agitam de Copos …
     Si cu blog-urile lui Copos si Valvis, ce sa facem noi? Nu vedeti ca mananca rahat? Au facut ceva vreunul din ei? Copos daca era asa mare rapidist facea si stadionul, platea si chirie, ajuta si CS RAPID, ca e PLIN de bani.
     El vrea ca MT sa consolideze stadionul, peluza I si tribuna I, si apoi sa-l ia el. Celebra sintagma, “mintiti poporul cu televizorul” s-a transformat in mintiti poporul cu internetul.
           
           raspuns RAPIDFANS.RO tot la mesajul lui Mori_oaie!
     mai baiatule … sa vedem cum sta treaba …
     in vara dupa ce pana la urma Razvan a acceptat sa ramana la RAPID ne pregateam de inceperea unui nou sezon SuperCUPA batea la usa … cupa UEFA era in pregatire si incepea campionatul ,liniste totala la club apele erau limpezite … stadionul tot in starea jalnica ca si acum … dar s-a gasit forzarapid.ro adica actualul fzr sa faca o campanie pentru ca rapidistii , jucatorii sa boicoteze supercupa …
     intrebare … care demers este aiurea ????
     domnule suporter te anunt ca eu am o fiica de 12 ani care merge cu mama ei la fiecare meci jucat pe Giulesti de RAPID … asta stiu si cei de la fzr , Bianca o cheama … astea sunt conditii pentru a atrage fetele pe stadion cu WC numai de barbati … pe aceasta cale as dori daca se poate ca CNCD sa se autosesizeze si sa faca o ancheta pentru ca la stadionul Giulesti discriminarea fetelor (femeilor) este la ea acasa … nu exista grup sanitar pentru femei … copilul meu trebuie sa-si faca nevoile in conditii de gara .
           
           unione a scris:
     Cred ca pot fi obiectiv in aceasta chestiune:
     1. Nu cred ca trebuie sa-l judecam pe Rassie ca a ajuns acolo, sincere felicitari pentru el. Ca l-a injurat pe copos sau nu e mai putin important acum. Ar trebui sa-l sprijinim deoarece de mult n-am mai avut (dar am avut oare?) un director de marketing rapidist si pe meserie.
     2. Nu mi se pare corecta atitudinea celor de pe fzr.ro ca sa le faca conducatorilor, pe care toti ii contestam, bloguri pe unul din siteurile rapidistilor. Este un conflict de interese. Daca vroiam sau daca conducatorii clubului vroiau sa asculte si parearea noastra isi faceau pe siteul oficial sau in alta parte. Stiu ca si ei au drept la replica dar hai sa nu confundam lucrul asta cu o oarecare tendinta de “supunere”!
           
           raspuns RAPIDFANS.RO
     nu cred ca l-am judecat pe rassie … problema era ca din impotriva lui copos nu poti sa devii omul lui … e ca si cum maine unu de la fzr vine la noi la site administrator … (sunt sanse reale aici )
     problema se pune in felul urmator … daca eu vin cu un om mult mai pregatit ca rassie care si-a depus si el cv de angajare om care este director tot rapidist si el dar care nu l-a contesta pe copos ce vei face atunci … unione …
     ce am scris mai sus e adevar … broasca … directorul de la RapidFans.RO pe probleme de “stiri reale confirmate” iti poate da detalii …
     deci … cum e pana la urma … am dorit un rapidist fost contestatar al lui copos actual (stiti ce trebuia scris in paranteza) … sau un om pregatit sa faca ceva sa nu fie sluga nimanui … sa i se spuna ce se doreste de la el si sa fie lasat sa faca treaba … nu sa fie o unealta in fata suporterilor …
     rapidist am fost rapidist voi fi … abia astept peste juma de an sa ne privim iar toti in ochi iar eu sa fiu cel care recunoaste ca s-a inselat …
     voi recunoaste daca asa o sa se intample … dar in acelasi timp as dori ca actualii pupincuristi cand ma vor vedea peste jumatate de an sa se faca mici de tot … ceva de genul neghinita …
     iar legat de companie multinationala ce se scrie in cv am dori detalii ceva de genul in cartea de munca am fost angajat ca expert pe probleme de marketing …. ca … la o companie multi-internationala se angajeaza cu carte de munca un absolvent de facultate sa dea hamburgeri si cola …
     statistici facem si noi …
     http://www.rapidfans.ro/poll/poll.php
     Prin numirea unui director de marketing din randul suporterilor ce urmareste Copos??
     1. Sa aibe pe cine sa dea vina ( 27 ): 20%
     2. Sa aibe inca o unealta la indemana ( 19 ): 14%
     3. Sa primeasca stadionul gratis de la minister ( 18 ): 13%
     4. toate variantele si inca multe alte motive ( 70 ): 52%

  2. mircea a scris in data de 19 Februarie 2007 21:40:55

    Lovitura lui Copos: ultras recalcitrant transformat in miel director de marketing!

    Lovitura de marketing la Rapid! George Copos a pus ca director al departamentului de Marketing un ultras forumist care il toca marunt pe blogul personal, sub numele de Rassie. Noul director de marketing s-a intors 180 de grade dupa ce a primit functia. De unde nu il scotea pe Copos din “comunist”, acum este numai lapte si miere. In plus, Rassie a avut de-a lungul timpului dueluri sub centura cu fani cel putin la fel de agresivi ca si el din tabara Stelei. Totul in materialul exclusiv de mai jos.

    Gabriel Fuior alias “Rassie” este un cunoscut al forumurilor de sport. Este, alaturi de “clasici” precum Toshiro sau Gica Chioru (fani ai Stelei), un “demn” aparator al Rapidului pe comunitatile virtuale, cu idei putine, dar agresive.

    Iata o lupta la baioneta intre cei doi fani, pe un forum:

    Toshiro: Iar m-ai prins… Pun pariu ca m-ai vazut prin fundu’ halbei… Imbecil incurabil…

    Rassie: Da, da, nu m-ar surprinde catusi de putin, criminalule! Te dai singur de gol!

    Toshiro: Mascarici dezaxat, fuga la tratament…

    Rassie: Bai alogenule, PCR era inexistent in Romania pana in 44, panimaiesi rebut genetic! Nu vezi ca totul in tine rasuna a bolsevism iudaic in care dezinformarea este la loc de cinste la fel ca si in raport? Rebut genetic, nu romanii sunt de vina pentru HOLOCAUSTUL ROSU asa cum tu si alti zevzeci incercati sa mintiti acest popor de la care ati tot supt si inca mai sugeti (din pacate nu ce v-as dedica io)!

    Toshiro: Gabore, pliscu’ mic, ca ti-l pierzi…

    Rassie: Las` ca-ti ramane datul in gat!

    In afara de aceste dialoguri inteligente, Rassie scria constant pe blogul lui George Copos, criticandu-l constant cat se poate de acid pe seful de la Rapid Bucuresti. Il acuza in terrmeni eleganti ca ascunde adevarul suporterilor, fara a pierde niciodata ocazia sa il eticheteze “comunist” si absolvent la Stefan Gheorghiu.

    Mesaj al lui Rassie catre Copos: Trebuie sa recunosc aici meritele Academiei Stefan Ghoerghiu! Da, le stie si colegul dvs de banca la acea academie, respectiv domnul Badea de la Dinamo! Ati creat deja acel `curent al schimbarii`, conform a ceea ce ati invatat la Stefan Gheorghiu numai ca atunci asa ceva se numea “rotatia cadrelor”.

    Continua Rassie catre Copos: Domnule Copos, lasati briz brizurile (lasati cearta de culise), nu va folositi de Rapid pentru a va atinge meschinele dvs scopuri! Daca aveti polite de platit, va rog sa le faceti cum trebuie! Domnule Copos, in foarte curand timp, daca veti continua pe aceeasi linie, va veti trezi cu un `RAUS` categoric!

    Aceste mesaje erau inainte. Insa, dupa instalarea in funcia de director de marketing al clubului Rapid, Rassie si-a schimbat total atitudinea:

    Dupa numire: “Domnilor, sunt foarte multe de spus si mai ales foarte multe de facut! Cum imaginea joaca un rol esential, una din primele masuri pentru care am gasit cooperare totala din partea domnului Copos este legata de readucerea locomotivei!”

    Adaugam noi: Rassie, ai inceput sa vorbesti ca la Stefan Gheorghiu! In rest, excelent marketing la Rapid! Copos dovedeste ca este un mare strateg, fie si comunist, si ca a invatat multe la Stefan Gheorghiu!

    Onlinesport: Cristian Soitu, Vadim Cusnarencu

  3. sisu tudor a scris in data de 26 Februarie 2007 21:02:09

    un singur lucru am de spus de copos e un om mult prea zgarcit si asta spune totu

  4. mircea a scris in data de 26 Februarie 2007 21:37:07

    cum ma … ca a aratat la tv cum a dat 50 lei la un copil …
    cred ca era prea bucuros si nu a vazut bine hartiile … cred ca vroia sa dea 5 lei …

  5. Myhay a scris in data de 01 Martie 2007 8:55:12

    Bah e un om bun dar e prea zgarcit :wink: nici ptr. echipa lui nu da bani ce sa mai zicem ………..Orcum e cel mai zgarcit om de la rapid Fortza Rapid :cool:

  6. radu a scris in data de 08 Martie 2007 11:06:30

    Da copos e mult prea zgarcit,daca ar mai fi cumparat si el catziva jucatori iarna asta da asta e;) FORTZA RAPID

  7. SirK a scris in data de 15 Martie 2007 19:42:06

    bun, rau, e al nostru, jucatori buni avem, mai avem nevoie de un stadion :grin:

  8. miki 2 a scris in data de 21 Martie 2007 18:18:15

    copos e cea mai scabroasa forma de viata. intruchiparea falsului, minciunii, neseriozitatii la un loc. :evil: daca ar avea un pic de bun simt s-ar cara dracului de la echipa.

  9. vlad a scris in data de 30 Martie 2007 19:47:50

    eu personal nu vreau sa se schimbe stema

  10. jimmy a scris in data de 03 Aprilie 2007 12:52:22

    copos cum ramane cu modernizarea stadionului? :mad: ai zis ca bagi bani in rapid si ce ai facut :neutral: :neutral:

  11. jimmy a scris in data de 03 Aprilie 2007 12:53:45

    copos daca nu erai asa zgarciy poate ca acum bateam si noi steaua pisamas pe ei de spurcati :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

  12. jimmy a scris in data de 03 Aprilie 2007 12:55:45

    bai copose oferai si tu un contract lu razvan ca fara el rapidu sa dus de rapa intram iar in “B” ba zgrcitule :mad: :twisted: ]

  13. 1ul1an a scris in data de 07 Aprilie 2007 23:06:56

    :mad: Nu stiu ce vrea Copos dar nu face nimic pt binele echipei.
    Pune presiune aiurea si incearca sa scape de Lucescu.Daca pleaca Razvan pleaca jumatate din echipa si s-a dus performanta!!!

  14. andreea a scris in data de 10 Aprilie 2007 14:18:00

    mie imi place Copos dar nu se prea ocupa de echipa daca pleaca Razvan sa dus si Rapidul. :cry: sper sa ramana macar jucatorii ca altfel,…,,….,,..,!!!! :sad: :twisted:

  15. rapidista a scris in data de 14 Aprilie 2007 23:35:39

    copos este perfectionist si nu vrea greseli.jucatorii aia sunt oameni nu roboti si daca nu-i place de razvan ar tr sa vada cum e fara el…………..nu bine

  16. un baiat bun a scris in data de 17 Aprilie 2007 22:58:57

    george copos ce sa zic da aveti dreptate dar e un om bun la negocieri daca va uitati bine a luat galactici romaniei uitativa in timp buga,coman.badoi,mazilu,moldovan,ganea si a reusit sa faca performanta datorita unui antrenor care are rabdare cu un asa patron un patron cicalitor un patron ce se uita si la 5 lei nea george daca ai da mai multi bani din buzunar rapid sar uita de sus la echipe mari din europa nu mai fii asa calic dar daca nu esti dispus lasane pt ca ar fii mai bine uitate la steaua si dinamo care au performante la club dar la rapid se vb de performatele lui razvan nu ale rapidului :evil:

  17. maryan.mosu a scris in data de 27 Aprilie 2007 23:35:32

    Daca nu ar mai pune asa presiune pe toata echipa ar fi mai bine.Razvan daca pleaca,nu stiu ce se v-a intampla cu RAPIDUL???Pacat ca ar fi facut treaba buna.

  18. Mihai a scris in data de 03 Mai 2007 12:39:14

    Este o echipa buna Rapid!! :grin: numai ca patronul nu mai cumpara jucatori!! :mrgreen:

  19. Mihai a scris in data de 03 Mai 2007 12:40:16

    Eu tin cu poli iasi! :grin: si imi place echipa rapid cum joaca

  20. maryan.mosu a scris in data de 03 Mai 2007 20:57:10

    Hai RAPIDUL!Daca batem Clujul putem zice ca suntem pe locul 2.Are idee cineva unde as putea gasi un trening cu Rapid?(negru_visiniu) :roll:

  21. Datenshi a scris in data de 06 Mai 2007 12:06:33

    Pe cand o campanie anti-Lucescu? Cand ne va retrograda?

  22. maryan.mosu a scris in data de 06 Mai 2007 13:42:29

    Nu Lucescu e de vina.Era de asteptat sa se intample asa(sa se puna presiune pe antrenor spre sfarsit de campionat)dar daca nu era stresul ala de la inceput din partea lui Copos poate ca era altceva,aveam si noi ceva avans de puncte.Dar asta e fotbalul………………..!!!!Orice ar fi..HAI RAPIDUL!!!

  23. mircea a scris in data de 07 Mai 2007 10:16:02

    Razvan aseara la tvr a spus ca toti au gresit … nu numai portarii … toata apararea …

  24. cosmin a scris in data de 13 Mai 2007 15:38:15

    copos ar pute a fi cel mai iubit dintre rapidisti dak: lar tine pe razvan pe viata,ar aduke kativa jukatori,si ar feke stadionul iar de 20000 de lokuri.ALTFEL NU :mad:

  25. cryss a scris in data de 13 Mai 2007 15:59:11

    copos nu iubeste rapidul decat banii pe care ii scoate de pe urma echipei…pt el fotbalul este doar o afacere profitabila…. :evil:

  26. alex a scris in data de 18 Mai 2007 0:02:45

    nea copos ,nu e frumos c fc k vad k p badoi il dai la steaua k doar vb aia d rapid nare fata,si buga e si el pakolo adik tot la steaua….barem dal si p ziku k doar nici el nare fata d rapid continua cu mazilu si cu costn l. si termina cu dani c. k siasa nu au portar bun steaua….kt despre stadion ,arata m mult cu terenu d la mine din comuna….pa pa nea copos

  27. mircea a scris in data de 19 Mai 2007 20:17:04

    CE BINE NE PARE NENE COPOS CA PC SI-A LUAT TZEAPA …

    sunteti un partid mic mic de tot pâc sa va spuneti … si o sa dispareti in curand chiar daca aveti antena1 in spate

  28. Baby Jane a scris in data de 20 Mai 2007 22:10:28

    Poi Copos e un tampit si un zgarcit!!! A venit la RAPID doar pt imagine… k altfel nu auzea f multa lume de copos! Nu respecta culorile alb-visinii si nici pe noi, suporterii, care ne-am da viatza ptr Rapid!

  29. maryan.mosu a scris in data de 23 Mai 2007 16:28:53

    Mai patroane daca pleaca RAZVAN cred ca e gata cu RAPIDUL-nu mai vede EUROPA!!!

  30. fan_luce_jr a scris in data de 26 Mai 2007 21:38:07

    voi credeti k nea` copos il intereseaza ce zicem? il doare in….k sa nu vb urat. nu o sa se schimbe. dak se duce si NICO la steaua s`a dus dracului sufletul rapidului. mai urmeaza Pancu..zicu..buga..badoi…lazar..ganea..cu ce ramanem? vai de capul nostru

  31. fan_luce_jr a scris in data de 26 Mai 2007 21:41:55

    io as fi bucuros dak copos ar pleca la steaua..sau la dinamo..AFARA DE LA RAPID!!!!!!!!11

  32. alina a scris in data de 30 Mai 2007 21:19:46

    ce naiba mai daca facem asa si nu tinem la copos?? ce naiba mai vrem?? nimeni nu e multumit de el foarte rau.dar cand aduce jucatori si echipa merge bine atunci e bun pana la urma face parte din echipa rapid e patronul eu cred ca nu ar trebui sa ii face toate astea sa facem campanii impotriva lui pana la urma iubeste rapidul daca nu a plecat pana acum de aici ca altii…e mai dificil dar este patronul echipei si eu cred ca daca il lasam eu sunt siura ca stie ce este mai bine pt rapid numai ca noi nu stim pe cine sa dam vina cand ceva nu e bine…..oricum aveam nevoie de tot ce a facut copos chiar daca uneori exagereaza eu cred ca face doar ce este bine pt rapid pt ca iubeste rapidul de asta sunt 100% sigura….. :razz:

  33. alina a scris in data de 30 Mai 2007 21:23:22

    si ce sa facem ce vina are copos ca altii arunca cu banii in sus??? e mai bine sa fii cinstit si sa fii pe locul pe care esti. iar de cumparat jucatori eu zic ca a cumparat destui, dar nu au mers ei bine asta e un alt factor asta nu inseamna ca copos e de vina… :oops:

  34. mircea a scris in data de 07 Iunie 2007 23:39:46

    Ajuta-l pe Nea George sa bata un record

  35. maryan.mosu a scris in data de 15 Iunie 2007 12:35:31

    da asta e tare cu”ajuta-l pe………..” :smile:

  36. floryn a scris in data de 26 Iunie 2007 16:06:12

    tony de la cfr ar fi bun .oricum sper sa numai traiesc frustrarea din sezonul trecut niciodata :sad:

  37. dinu a scris in data de 01 Iulie 2007 21:49:59

    lucescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  38. pytzy a scris in data de 03 Iulie 2007 11:19:46

    ass

  39. Alex a scris in data de 04 Iulie 2007 10:02:38

    Sunt d acord q voi,da cine ati vrea sa vina in locul lui.Nu vedeti k nu e nimeni interesat sa intre in fotbal pentru k se pierd foarte multi bani.Trebuia sa faceti campania knd a vrut Ahmetov d la Shahtior sa ia RAPID nu aq knd n vrea nimeni.

  40. iuli@n a scris in data de 04 Iulie 2007 22:28:58

    Sa plece copos ca de venit se gaseste cine sa vina.
    Eu unul mi-as dori sa vina Mircea Lucescu! :grin:

  41. raul a scris in data de 07 Iulie 2007 15:23:25

    ma copos pleaca de la Rapid ca ii mai bine echipei fara tine :evil: :twisted:

  42. raul a scris in data de 07 Iulie 2007 15:24:24

    sa vina Lucescu Jr inapoi
    :lol:

  43. 8RAPIDISTI DIN AMERICA a scris in data de 13 Iulie 2007 18:56:11

    bla, bla, bla, BAIIIIIIIIII RAPIDISTILOR !!!! PANA NU CASTIGAM CAMPIONATUL, PANA NU FACEM O IMPRESIE BUNA INCA O DATA AFARA SI SA FIE IN LIGA CAMPIONILOR PAI O SA FIM DE CACAT , BAAAA NE PLAFONAM,NE DUCEM LA COADA. CE MA INTERESEAZA CA ALA A FACUT ALA A CUMPARAT DACA TREABA MERGE ESTE OK. DACA NU AFARA , SI UITE CUM NU AVEM JUCATORI ,. CU CE VREI SA CASTIGI? CU “FARA BADOI,ZICU,GANEA,MOLDOVAN(ACUMA NU MAI POATE),NICULAE,PAI CE CAMPIONAT VISAM ? VISAM CUPA UEFA,OK…….HAI SA VEDEM CU CINE AM AJUNS PANA ACOLO ,CE JUCATORI AM AVUT SI CE CALITATI AVEAU ,BA NENICA CE JUCATORI AVEM ACUMA??? POT SA CONFIRME LA FEL? SA SPERAM …DAR MA TEM CA NU POATE FI LA FEL HAIIIIIIIIIIIIIII RAPIDU!!!!!!!!!!!!!

  44. damaschin ioan a scris in data de 14 Iulie 2007 11:58:57

    dc nea copose ai dat atatia jucatori valorosi ce a fost mai bun ai dat a ramas echipa cu 3 juc buni :mad:

  45. puricik a scris in data de 15 Iulie 2007 2:25:25

    :???:copos plek ne e mai bn fara u crede ne iti spune doar adevarul nu te mintim knd iti spunem asta nu vezi k nimeni nu te vrea shi pana la urma dak iubesty rapidul fa un bn shi plek forzza rapidul ;) :wink:

  46. Cristian Vasile-Horatiu a scris in data de 17 Iulie 2007 14:44:06

    Dupa mine rapidul este cea mai buna echipa din Romania,dar este trasa in jos de zgarcitul de Copos.Nu cred ca nu are bani si nu prea cred ca vrea binele echipei vanzand cei mai buni jucatori.Il intereseaza doar averea sa.Dar nu o sa ma las convins sa renunt la aceasta echipa doar pentru ca nu are rezultate bune din cauza lui ,,Cocos'’.Haiiiiii Rapiiiid!:: :lol:

  47. GG a scris in data de 19 Iulie 2007 15:19:39

    Copos nu trebuie sa plece..echipa a trecut si prin bine si prin rau cu el.Is convins ca daca ar oferii mai multi bani pentru transferuri vara asta,pentru ca lotul sa fie mai mare,Rapidul ar lua campionatul,poate chiar eventul.Bergodi ar trebui sa mai aduca niste jucatori:un mijlocas de banda(aripa) si aici il recomand pe Neca de la Maritimo din Portugalia,care e un jucator excelent.Un fundas stanga care poate sa urce si la mijloc(ceva in genul Roberto Carlos ca miscare pe teren ma refer,sau ca Eric AbidaL) si aici il recomand pe Pinto de la Sion din Elvetia.Ne-ar mai trebui un coordonator(un play maker) si aici ar fi mai multe optiuni,chiar si in Romania,dar mai ales in strainatate.Eu unul l-as recomanda pe Fabien Boudarene(Dijon) sau pe Luca Ariatti(Atalanta).Dupa plecarea lui Ganea si a excelentului si totodata jucatorul pe care il regret cel mai mult-Ianis Zicu si retragerea lui Moldovan,avem mare nevoie si de un varf si aici am urmarit multa vreme un atacant sudez(atacant central de meserie,insa poate juca si varf impins),Johan Oremo de la Gefle IF-prima liga suedeza.Oremo are 6 goluri pana acum,fiind al 3-lea marcator in Suedia.A marcat si in ultimul meci al celor de la Gefle,1-2 pierdut in deplasare cu IF Brommapojkarna.A inscris in minutul 55 cu un sut de la marginea careului in dreapta portarului la semi-inaltime.
    Cei care chiar iubesc Rapidul pot sa ma contacteze la adresa de yahoo.. nicolascage_mk42000 Ca sa mai dezbatem probleme legate de echipa:P :wink:

  48. mary4RAPID a scris in data de 22 Iulie 2007 18:36:27

    wa.yo.is.din.bt.si.am.fost.vara.asta.pe.giulesti si.mam.uitat.si.e.prea.mik pentru.performantele.kare.lea.fakut.rapid.in.uefa makar.ku20000.de.lokuri… voi.bukurestenii kand.il.prindeti.pe.copos.pe.strada infunghiatil.in.gat.ka.asta.merita.. .shi.gata

  49. pt rapid din america a scris in data de 27 Iulie 2007 10:14:36

    alo !!!!!!! Ascultati la mine PREMONITIE: RAPIDU VA FI FURATA DE ALBITRI SI DE FIGURILE LUI COCOS ,O SA VEDETI ,CA IAR O SA INCEAPA PROBLEMELE,MAI ALES ACUMA CA AVEM SPERANTE,AM CASTIGAT SUPER CUPA,NU AVEM JUCATORI, SPER SA MA INSEL,DAR IN CONDITIILE IN CARE ASTA SE FACE CA NU STIE CUM A PLECAT RADA BAI TATA ASTA ESTE CU FAPTA, SE DA LOVIT CA NU-L DOARA MAI INCOLO,ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RAPIDISTILOR VRAJEALAAAAAAAA TATA DE CICO IEFTIN, DOZATOR SCRIE PE COPOS ,NU AVEM ECHIPA, ASCULTATI LA CEI 8 RAPIDISTI DIN AMERICA , NU AVEM ECHIPA,NE-AM IMBATAT CU SAMPANIE DIN CUPA SI SUPER , OK ESTE BINE, DAR HAI SA VINA CAMPIONATUL INCODATA LA RAPID, HAI TATA CA DOAR ASTA ASTEPTAM CAMPIONAT, NU VORBE DE ALE LUI COPOS, FAPTELE DE LA SFARSIT, DE CAMPIONAT SA ZBURDAM ,DOAR SUNTEM CAPRIORI, UITATIVA CE VRAJEALA DE PENAL ARE ASTA, I SAU URCAT BANI LA CAP, A FOST SI PRIN GUVERN,SI SE DADEA, LOVIT SI ACOLO SI ,LA RAPID,PAI ACUMA NU ARE CINE SA-L BAGE IN SEAMA SI A IESIT IN FATA RAPIDULUI ” MARELE SALVATOR,AL RAPIDULUI” SE DA CUMA ,DAR ASTA O SA BAGE BANI IN BUZUNARI DUPA URMA IMPOZITELOR, SI ALTE MAGARII, DE CARE ESTE SCUTIT LA STAT IN URMA RAPIDULUI,BAI TATA SINGURA LUI DORINTA ESTE SA FACA BANI SI SA IASA IN FATA,NU IL DOARE DE RAPIDULETU CU CARE MA DUCEAM IN TOATE DEPLASARILE CU NEBUNII, NU PE EL FIGURI,VINDE JUCATORI,FACE CE VREA, SE DA DUPA BANI, CA A BAGAT ,BANI MILIOANE ,CATI BANI A BAGAT ,OK , STITI CAT A SCOSSSSSSSSSS, NU VA VINE SA CREDETI, DE 2 ORI MAI MULT , DIN TAXE , SURSA SIGURA, AM LUCRAT LA RAPID, SI NU MA AFLU IN TREABA, CAND MA REFER LA FAPTUL CA CLUBUL RAPID A PIERDUT IMAGINE , JUCATURI CARE VROIAU SA AJUNGA LA RAPID SI PECARE EL NU IA PLACUT SI SAU DUS LA STEAUA , DINAMO,SI INCA CEVA, II CUMPARA , SI DACA II CUMPARA LE FACEA CONTRACTE SEPARATE PT ‘ ADITIONALE” PT AI LEGA DE SALARII SI BIETII JUCATORI , JUCAU DOAR PT BANI,DAR CU SUFLETU PT ALTCINEVA DAT FIIND FAPTUL CA JUCATORU NU ERA PLATIT BINE SI NICI NU PUTEA SA MAI RIDICE, PRETENTIA DUPA 2 ANI .SI NORMAL EL , JUCATORU CE FACEA CAUTA SA PLACA LUI COPOS UITATIVA ACUMA , LA FEL FAC DACA NU SUNT ARUNCATI LA GROAPA, SI LE SCOTEA OCHII CU O PRIMA, DAR EL SARACU SE UITA IN CURTEA LA STEAU CAT CASTIGA, CE POSIBILITATI ARE ALA…….. DE A PLECA CUM ESTE ACOLO DOAR PT CA COCOS FACEA IN ASA FEL CONTRACTU SA IASA BINE LA INECPUT DAR , ARUNCA CLAUZE SI IL ARDEA LA BANI CA SA NU MAI VORBESC CE -PUBLICITATE ARE FRAIERU SI CATE PORTI I SAU DESCHIS DUPA URMA PUBLICITATI, CARE I SA FACUT DUPA CUM STITI , RAPIDU ESTE NR UNU SI VA FI PT MINE NU COPOS , PT EL NR UNU ESTE INTERESUL LUI PERSONAL,SI APOI SE GANDESTE LA RAPID , DIN CAUZA ASTA A CAUTAT SA IA 51 % LA INCEPUT , ERA MINORITAR, SI ACUMA UITE CE AJUNS UN CACAT CARE A FACUT BANI CU NUMELE RAPIDULUI , PANA NU PLEACA SI SE FACE O SOCIETATE PE ACTIUNI INCAT SA NU MAI ARE PUTEREA SA DECIDA DE UNUL SINGUR ,SAU SA VINA UNULCARE SA TINA CU RAPIDU CUM AR FII MANEA DAR SA FIE IN POSTURA LUI COCOS , NU SE INTAMPLA MAREA MINUNE, EL RASPUNDE LA ATACURI DIN ORGOLUIU PT CA EL SE RAGASESTE IN RAPID CA SI CUM ESTE AL LUI, SI EL ESTE RAPIDU, ASTA SE CREDE DEJA JUCATOR ,DACA AR PUTEA AR SPUNE CA EL A DAT GOLURILE SI CA EL CASTIGAT, PENALU ASTA, FORZZA RAPID DIN AMERICA CHIAR DIN ORASUL CU NUMELE RAPID FU.C.K THIS SHT. COCOS HAI RAPIDU . CITITI TOT ESTE SURSA SIGURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAI RAPIDUUUUUUUUUUU:???:

  50. rapidista96 a scris in data de 27 Iulie 2007 18:49:05

    dupa parerea mea, copos nu a stiut si nu stie sa se poarte cu conducerea, cu jucatorii, cu nimeni. de aceea RAPID a pierdut multi oameni :evil: . sunt de acord cu acest ,,club” , anti-copos…. ma bucuram cand citeam in ziare ca zicea don’ copos ca vrea sa renunte la RAPID :razz: …. COPOS nu merita sa fie la RAPID :mad: :evil: !!! DE ACORD ?? :mrgreen:

  51. mary4RAPID a scris in data de 28 Iulie 2007 11:47:55

    las.ka.ku.kopos.e.doar.problema.ka.nu.da.bani.destei.pentru.ekhipa

  52. anti_steaua a scris in data de 31 Iulie 2007 3:45:36

    daca ar veni mai multi bani de la copos si mai putine vorbe……….daca mai bn in locul lui ar veni altul…………..ar fi extraordinar…………ne pare rau domnule copos dar trageti clubul in jos………..ai vandut tot lutul…………nu ti-au ajuns bani pe care ti iau adus castigand meciurile……ai vrut sa ii vinzi …………esti un dezastru pt club………..sper sa vezi si u macar cateva din mesajele astea sa te convingi despre ce cred suporterii………..multa MUIE steaua….muie la spurcati

  53. Cristian Horatiu a scris in data de 31 Iulie 2007 17:10:12

    Cred ca cocos nu are incredere in echipa sa,de aceea a afirmat ca nu il intereseaza supercupa ii era frica ca pierde.Ascultati , daca mai este vreunul intreg la minte care sa io spuna in fata ca este putin cam zgarcit si indiferent ar fi bine sa io spuna acum.Altfel nu am nimic cu el si imi plac noii jucatori pe care ia cumparat (stiu ca nu din proprie initiativa) dar totusi ar trebui sa io spuna cineva. Haiiiiiii Rapid! :lol: :twisted:

  54. CE TRISTETE a scris in data de 05 August 2007 20:59:37

    CE DURERE, CE TRISTETE PT AL NOSTRU SUPORTER DRAG ,FLORIAN PITIS, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA CU TOTI DREPTII ACOLO UNDE NU ESTE NICI INTRISTARE , NICI SUSPIN AMIN.

  55. gyla a scris in data de 13 August 2007 19:45:34

    copos nu mai pune atata suflet pentru rapid mai pune si bani ca de sufletul tau ne-am saturat

  56. Anonim a scris in data de 14 August 2007 16:05:35

    bai copos .. nu mai da frate jucatori .. ce facem ii intarimi pe aia de la Steaua .. k noi om fii super buni .. nu vezi … k nu facem nmk … Razvan era cel mai bun la Rapid … shi la banii tai de ce nu faci o echipa de Champions League .. shi in 2-3 ani itzi scotzi banii .. dak te uitzi la bani ..! Am Dreptare S
    au Nu?

  57. Cristian Horatiu a scris in data de 15 August 2007 16:27:44

    Tin minte ca v-am spis mai demult sa ii spuneti in fata lui copos ca e foarte zgarcit , daca nu ati facut-o eu v-as sfatui sa o faceti cat mai repede posibil ca daca nu lucrurile o sa se inrautateasca foarte tare.Ascultati sfatul meu si totul o sa fie bine daca nu , o sa se apuce,,cocos'’ sa faca ordine prin conducere

  58. razvan_alba_iulia a scris in data de 22 August 2007 6:17:08

    copos du-te la steaua si lasa-ne in pace….esti de cacat…mumu tie copos …..copos,copos,lasa-ne

  59. CRYSTYNA1923 a scris in data de 26 August 2007 15:37:54

    Dl. Copos ar trebui sa aduca jucatori mult mai valorosi si sa nu mai fie zgarcit.A facut o mare greseala lasandu-i pe RADA SI BADOI sa plece.Ce facem le dam jucatori buni jegosilor de la steaua?Asa a facut si cu Zicu.Adusese un dinamovist la RAPID.Sa nu mai ia jucatori de la dinamo si steaua ca nu face o treaba buna.Aia tot stelistisi si dinamovisti raman,chiar daca vin la RAPID.Adevarati RAPIDisti au ramas dl. Marian Rada si Nae Manea.RAPID e cea mai tare echipa si cinstita.Toata viata mea voi ramane RAPIDista.FORZA RAPID.

  60. mdea a scris in data de 27 August 2007 12:48:51

    :evil: :evil: :evil:

  61. Rapidist convins a scris in data de 31 August 2007 17:05:37

    Sunt de acord cu voi…Dl. Copos ar trebui sa aduca mai multi jucatori si sa dea mai multi bani, dar parerea mea este ca trebuie si lasat in pace…Pana la urma e echipa lui…El da banii la echipa si el pierde daca da bani si nu are rezultate…Nu trebuie invinovatit…E echipa lui si face ce vrea cu ea…Aproape cevrea, ca altfel nu mai are suporteri…HAI RAPID !!!

  62. 8 americani a scris in data de 01 Septembrie 2007 0:12:23

    alo !mai rapidistilor,asa zisi rapidisti,

    mai frate sunt rapidist de cand ma stiu, nu il plac be Becali asta,DARRRRRRRRRRR ..

    VOI STITI CARE ESTE DIFERENTA DINTRE EL SI COPOS? SI CA SA-MI RASPUND SINGUR LA INTREBARE : MAI TATA BECALI VREA SA CUCEREASCA LUMEA CU steaua LUI DE CACAT SI - COPOS SA CUCEREASCA 7-8 ETAPE ALEA CHINUITE CU JUCATORI IMPRUMUTATI, VINDE PE CEI MAI BUNI LA RIVALE SI ASA MAI DEPARTE, BAI COPOS ASTA ESTE DIFERENTA INTRE TINE SI EL , PADUCHE ESTI TU SI BECALI ASPIRATOR DE PROSTI CA TINE,

    HAI RAPIDU

  63. 8 americani a scris in data de 01 Septembrie 2007 0:16:20

    CITESTE BAI COPOSE ,SI LASA-NE , TI-AU BAGAT TOTI SI SCOS ASA CA N`ARE ROST SA-TI MAI ZIC SI EU ,DU-TE LA REVEDERE

  64. iulian a scris in data de 01 Septembrie 2007 13:43:15

    sa ne bagam *** in mata copos !!!!@!!!!!!!!! javra ce esti nu esti in stare sa faci si tu stadionu >pleaca in plm de la noi si lasa-ne. M U I E COPOS!!!!!!!!!!!

  65. iulian a scris in data de 01 Septembrie 2007 13:46:46

    :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

  66. mircea a scris in data de 06 Septembrie 2007 19:30:06

    poi baga bani in echipa ia jucatori,fa ceva vrem si noi titlul…..

  67. Anonim a scris in data de 16 Septembrie 2007 23:27:54

    hai rapid

  68. Xyz a scris in data de 23 Septembrie 2007 14:22:41

    :neutral: :twisted: :smile: :roll: Forza rapid :grin:

  69. Rapidistul Horatiu a scris in data de 26 Septembrie 2007 15:07:49

    M-am saturat de voi parca v-am spus sa-l dati jos dar voi nuuu ma ascultati. Apropo ce mai face domnu Cocos. S-a lovit cumva la cap si nu mai gandeste ha . M-am saturat sa tot scriu mesaje cu jos cu copos e ultima dat cand mai zic ceva. Dati-l jos pe pulica ala de copos

  70. gabor a scris in data de 26 Septembrie 2007 15:08:16

    Copos ii un zgarcit care face echipa de rusine.m-am saturat de el sa-l aruncam la gunoi ca s-a terminat cu el. Jos cu COPOS, HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

  71. gabor a scris in data de 26 Septembrie 2007 15:09:43

    :razz: FORZA RAPID :twisted: :neutral: :mrgreen:

  72. gabor a scris in data de 26 Septembrie 2007 15:11:17

    :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: Dupa mine RAPID este cea mai cinstita echipa si cea mai buna din romania.
    :twisted: :shock: :cool: :evil:

  73. leu a scris in data de 26 Septembrie 2007 15:13:02

    sper ca rapid sa ajunga departe si sa bata toate echipele :mrgreen: :neutral: BAFTA.

  74. Rapidistul Horatiu a scris in data de 26 Septembrie 2007 15:13:21

    nu mai scrie mai gabor ca te bat

  75. Anonim a scris in data de 11 Octombrie 2007 10:15:01

    bravo hai rapid muie steaua,dinamo hai rapid succes rednic:grin;)

  76. silviu a scris in data de 13 Octombrie 2007 7:57:53

    daca vreodata cineva ar putea elimina de la club pe “domnul Copos” va aduc la cunostinta ca are tot sprijinul, votul si multumirile din partea mea …..ca RAPIDIST ce sunt. salut si respect pentru toti fanii Rapidului si multe “salutari prietenesti” domnilor Copos si Zotta.

  77. dory a scris in data de 18 Octombrie 2007 18:22:02

    :wink: DOMNULE COPOS,AVETI TOATA STIMA SI RESPECTUL DIN PARTEA MEA ,DAR SUNT DE ACEEASI PARERE CU MAJORITATEA SUPORTERILOR ACESTEI ECHIPE MINUNATE.NU SUNT DUMNEZEU SA VA JUDEC,DAR PAREREA MEA ESTE CA TREBUIE SA PLECATI.SUNT DIN BUZAU SI CRED CA RAPID ESTE O ECHIPA FANTASTICA.MULT SUCCES RAPID.

  78. Anonim a scris in data de 31 Octombrie 2007 21:06:46

    FORZA RAPID! Succes Rednic!!! :grin:

  79. maryan.mosu a scris in data de 01 Noiembrie 2007 22:54:34

    Hai RAPIDUL!!!Hai RAPIDUL!!! ALE!!!Sa speram ca anul acesta e intradevar al RAPIDULUI.Succes Baieti!!!

  80. Vlad a scris in data de 02 Noiembrie 2007 19:03:03

    fara Copos,Rapidul este pe primul loc :sad:

  81. jiji_granada a scris in data de 05 Noiembrie 2007 18:29:57

    SA-I TRAG LA MUIe DE COMUNIST SPURCAT MAI BINE CUMPARA PE sTEAUA copos asta SI NE LASA PE NOI in PACE

  82. Anonim a scris in data de 10 Noiembrie 2007 20:55:59

    :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

  83. ciprian a scris in data de 25 Noiembrie 2007 13:13:23

    hai rapidu ole ole ole cine nu tn cu rapidu ai prost
    :evil: :oops: :wink: :lol: :sad: :sad: :mad:

  84. ciprian a scris in data de 25 Noiembrie 2007 13:14:39

    hai RAPIDU !!!!!!!ole ole ole

  85. ciprian a scris in data de 25 Noiembrie 2007 13:16:14

    :mrgreen: :roll: :razz: :shock: cea mai buna echipa ar fi rapidu dar daca copos este batut an cap si nu vrea sa aduca jucatori buni atunci sai dam la M**E lui

  86. ciprian a scris in data de 25 Noiembrie 2007 13:17:43

    copos daca nu lom lucu 1 anu asta vin sit dau foc an casa chit ca fac 20 de ani de puscarie da stiu ca nu esty u : :cool: :sad: :? ??:

  87. ciprian a scris in data de 25 Noiembrie 2007 13:23:41

    :cool: :? ??: :smile: BaIeTi sper ca voi sa fecati un meci bun coman maftei buga mazilu heria jorzinia si cei lalti jucatori sper sa castigati toate meciurile sa loat capmionatu si vreau sa ajungeti an uefa champions lighe bafta baieti an continoare la toate meciurile si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hai rapidu :D :D:D

  88. rapid_4_ever a scris in data de 27 Noiembrie 2007 11:12:50

    la bine a fost alaturi de ehipa…la rau….si atunci…daca stiti voi aduce-ti un investitor mai bun…e patronul clubului si trebuie respectat

  89. Vlad a scris in data de 28 Noiembrie 2007 21:17:29

    Copos este om bun,numai ca se crede un cocos in gospodarie :cool: :evil: :mrgreen:

  90. belmondo a scris in data de 13 Decembrie 2007 13:31:28

    :oops: Copos E un securist va dati seama ca de aceea a luat hotelele alea Muie Copos Podul De piatra s-a daramat a venit apa si la luat vom face altu rand cu rand sa dam la MUIE lui george copos(cu litere mici) Muie copos Muie

  91. belmondo a scris in data de 13 Decembrie 2007 13:31:58

    :oops: Copos E un securist va dati seama ca de aceea a luat hotelele alea

  92. seki a scris in data de 19 Decembrie 2007 16:33:39

    sa plece copos cu ideile lui de comunist sa lase echipa pe mainile unor rapidisti adevarati cum ar fi iancu de la timisoara. si un mesaj pt copos multa muie de sarbatori anul acesta din partea rapidistilor hai Rapid

  93. GEO RAPID PE VIATA a scris in data de 12 Aprilie 2008 7:57:59

    :twisted: :shock: COPOS AI FACUT BINE CA AI PLECAT DAR DACA AI LASA SI INFLUENTELE ASUPRA ECHIPEI AR FII MAI BUNE. MARIAN RADA ITI UREZ SA DUCI ECHIPA IN CHAMPIONS LIGUE, TOATE CELE BUNE JUCATORILOR, SA BATETI CFR DISEARA VA SUSTIN :lol:

  94. stefy a scris in data de 18 Octombrie 2008 12:08:31

    ce fac domnii de la conducerea rapidului asta e intrebarea……… sa ia masuri,sa-l aduca pe coman inapoi si sa il titularizeze.cred ca pe taher nu il intereseaza echipa ,el chiar nu vede ce se intampla?nu mai e acelasi rapid care facea furori in campionat si in uefa.domnule taher lasati oameni competenti la conducere ca distrugeti echipa. FORTZA RAPID

  95. Cristi a scris in data de 23 Decembrie 2009 0:53:12

    Vorba fanilor Rapidisti jos cu Copos asa ca doar asta am de zis mincinos, dacă nu vinde Copos şi “Planeta se scufundă”, blestemul să te ajungă FZR

  96. costea a scris in data de 18 Ianuarie 2010 17:54:12

    Scrisoare deschisa catre George Copos

    Domnule fost finantator si actual personaj plin de aura neagra. Va multumim pentru ce a-ti facut pentru clubul nostru, pentru echipele lucestilor, pentru aducerea MARELUI MIRCEA LUCESCU, pentru cele doua titluri, patru supercupe,patru cupe si un sfert de finala in fosta cupa UEFA. Au fost ani frumosi pe care i-am petrecut in acelasi compartiment din trenul numit Rapid. Dar intr-o zi dumneavoastra a-ti ales sa coborati si sa aruncati cu pietre in noi. V-am iertat pentru ca asa suntem noi suporterii clubului Rapid, daca a-ti fi fost la altii sigur v-ar fi linsat pana acum. Dar nu o sa va iertam niciodata asocierea cu personaje gen becali si implicarea clubului in afacerile dintre voi. Ne-am saturat sa ne fie patat numele clubului si sa pierdem la comanda, echipa sa fie facuta de alti finantatori de la cluburi rivale, sa nu imi ziceti ca nu aveti experienta in footbal pentru ca ar fi o minciuna grosolana, si sa nu ne aburiti ca este criza pentru ca nu mai tine. Acum vreti sa ne desfintati viitorul eliminand centrele de copii-juniori si tineret. Acele centre care ne pot scoate din criza echipa peste ani cu investitii minime. E mai profitabil sa investesti 10.000 de euro intr-un jucator pe care peste ani sa il vinzi la 3-5 milioane de euro, minimum, decat sa iei jucatori cu sute de mii sau chiar milioane, dar unde nu-i cap vai de picioare. Vrem sa lamuriti odata situatia clubului pentru ca am ajuns la capatul rabdarii si nu mai e mult pana cand din vina caracterului alunecos al dumneavoastra o sa inceapa rebeliunea. Jucatorii si restul marafeturilor va apartin dar Rapid nu, clubul nu este o prajitura care sa fie comercializata la colt de strada pe un pret derizoriu la neica-nimeni. Rapid este in primul rand clubul nostru, al suporterilor care indura ploi si arsita, al oamenilor care iubesc clubul si isi lasa familiile in zi de meci pentru a-si incuraja echipa. Asa ca hotarati-va odata pentru ca paharul e aproape plin si nu ve-ti vrea sa fiti prin preajma cand v-a da pe dinafara.

    Costea

  97. chelloo a scris in data de 06 Februarie 2011 9:21:14

    fratilor dak nu mai vrea copos sa fie la Rapid picam in b….. :evil: si sincer nu prea as vrea sa ne rada in nas muistii astia de stelisti MUIE sTEAUA :lol:

  98. ana-marya a scris in data de 12 Mai 2011 14:19:05

    PLEACA DIN GIULESTI, COPOS PLEACA DIN GIULESTI, COPOS PLEACA DIN GIULESTI … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    POATE CA ASA AR TREBUI SA AUDA COPOS LA FIECARE INCEPUT DE MECI,IN LOCUL IMNULUI … :evil: :mrgreen: :wink:

  99. Mircea a scris in data de 08 Martie 2014 1:45:44

    A ajuns unde îi e locul… la pușcărie!!!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID