27 Februarie 2008 22:48:07

“Rapid” in ritm de “personal” defect !

postat de Iris in blogul Iris

Rapid 0-1 Unirea Urziceni

Am mai pierdut un vagon din trenul acestui sezon. Adio cupa! Nu am jucat nimic, am fost dominati pe tot parcursul meciului. Este incredibil, ce atitudine… cine sa fie vinovat? ( continuarea … )

13 Februarie 2008 22:19:14

Mai aproape ca oricand! Cand doi se cearta, al treilea castiga.

postat de Iris in blogul Iris

Mai sunt 10 zile, rezultatele si evolutiile din amicale sunt aproape irelevante, conteaza mai mult pentru antrenor, are timp sa intervina unde ceva nu merge, insa ce e relevant, e faptul ca “marile forte” se mananca intre ele acum, iar asta e o sansa pentru noi de a putea face ca zicala din titlu sa se adevereasca. Steaua se cearta cu CFR, dar uita ca inainte de a ajunge liderul trebuie sa ne ajunga pe noi, iar Dinamo e cam iesita din raza primei pozitii… ( continuarea … )

23 August 2007 18:27:58

La bine, la greu, prieteni mereu!

postat de Iris in blogul Iris

Politehnica Timisoara - RAPID Bucuresti

Orice microbist stie ca fiecare meci intre aceste doua echipe reprezinta o adevarata sarbatoare. Este bine cunoscuta fratia dintre galeriile celor doua echipe si, automat, atmosfera de la fiecare astfel de meci, pe care acestia o creeaza. ( continuarea … )

23 August 2007 18:26:21

Rebelul Marius Constantin …

postat de Iris in blogul Iris

De-a lungul timpului, fundasul giulestean Marius Constantin a obisnuit publicul cu fel de fel de schimbari radicale in ceea ce priveste parul, ceea ce multi numim “look”.

Din pacate, atitudinea lui din teren, i-a adus pana la momentul in care maturizarea a inceput sa apara, o “varietate” de cartonase fie rosii, dar mai ales galbene. ( continuarea … )

11 August 2007 14:55:42

“U” Cluj - RAPID

postat de Iris in blogul Iris

Duminica, 12 august la ora 18:15, RAPID intalneste formatia nou-promovata Universitatea Cluj, in deplasare, intr-un meci contand pentru etapa a III-a ligii I. Meciul va fi mai mult decat sigur unul foarte dificil pentru giulesteni, mai ales ca In precedenta etapa, formatia din Grant a demonstrat ca acea sensiblitate din finalul partidelor nu a disparut, pierzand pe teren propriu puncte pretioase impotriva Gloriei Bistrita. Victoria la Cluj este indispensabila mentinerii in partea de sus a clasamentului, iar experientele din sezoanele precedente recomanda clubului giulestean sa trateze fiecare punct cu maxima seriozitate, pentru a putea emite pretentii la sfarsitul campionatului, la titlu sau macar la un loc in Champions League. ( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID