19 Februarie 2007 0:16:21

Condica de sesizari

postat de DarkLadY in blogul RapidFans

RapidFans.ROPentru adminii RapidFans. Aici puteti sa scrieti tot ce va deranjeaza la blog-uri, site sau forum. Aici sper sa primim si laude dar mai ales critici. Asa putem sa schimbam ce nu va place.

Bine ati venit si pe aceasta sectiune!

7 raspunsuri in

'Condica de sesizari '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Condica de sesizari'.

  1. mircea a scris in data de 19 Februarie 2007 13:20:12

    abia astept sa ne tavaleasca rapidistii … acceptam toate criticile … dar nu minciunile …

  2. khristy a scris in data de 24 Februarie 2007 11:00:58

    Noua fata a site-ului arata foarte bine…felicitari celor care s-au ocupat …se incarca mai repede acum si nu mai apare fereastra aia obositoare cu votul … chiar am cautat sa votez :grin: …sunteti pe drumul cel bun…poate ar trebui sa mai umblati putin la comunicarea cu suporterii asta asa ca sa nu fie numai laude sa va culcati pe o ureche :twisted:
    Din nou felicitari!!!

  3. mircea a scris in data de 24 Februarie 2007 15:18:32

    mersi de aprecieri ;) asta e butonul de vot :razz: http://www.top100.ro/cgi-bin/vote.cgi?id=42261

    comunicarea incercam si noi sa o rezolvam , dar , cei mai buni prieteni sunt cei care la inceput se cearta :P … dar chiar daca suntem criticati nu ne suparam pe criticile obiective si incercam sa le rezolvam …

    orice idee am incercat sa o punem in practica … :roll:

  4. mircea a scris in data de 28 Februarie 2007 2:42:28

    nu mai raspund la nicio provocare … ce am avut de spus am spus … nu stau sa mai dau cuiva detalii … deci nu mai incercati sa ma starniti …

    de maine voi posta probe video … intrebarile care mi-au fost adresate le voi pune celor din galerie … club … copos … vom face un reportaj pentru a vedea cati oameni putem manipula cum spune iorgu …

    nu doresc sa intru in polemica cu dansul … atat am avut de spus …
    acum am terminat revista presei … cine doreste poate citi la adresa http://revista_presei.rapidfans.ro/2007.02/28.htm

  5. coral a scris in data de 22 Iunie 2007 16:31:49

    Fraieri ca in galeria Rapidului mai rar se gasesc, cad mereu in plasa dusmanilor. Plang dupa Manea care nu este capabil sa antreneze pe nimeni si cu care Rapid a stat 10 ani in B.

  6. craciun eugen a scris in data de 01 Iulie 2007 18:28:45

    suntem cei mai tari abia astem sa tavalim pe spartani de dinamovisti in super cupa romaniei HAI RAPID

  7. eldorado a scris in data de 05 Iulie 2007 21:35:06

    Stimati colegi de suferinta,cred ca va dati seama ca anul acesta pornim la drum cu o echipa mai modesta. Nu este cel mai placut lucru dar …

    Ne-au parasit jucatori foarte importanti in dinamica jocului,precum Zicu ,scarba de badoi si acum vrea si Coman sa plece. Se aduc in schimb jucatori fara personalitate ,Boya si cei doi trei brazilien ,rezerve la echipele lor.Imbucurator este faptul ca avem juniori talentati care daca vor fi bine sfatuiti si introdusi cu tact in teren ,vor deveni titulari intr-o viitoare echipa mai performanta a Rapidului.

    Deja se poate spune ca sunt crescuti in spiritul Rapidului,adica acel joc ,tehnic cu driblinguri multe ,ruperi de ritm surprinzatoare si executii de efect. Acesta este jocul din totdeauna al Rapidului si asa trebuie sa ramana cu orice risc.

    O problema insa se ridica,impresarii care cred ca au mirosit deja prada ,tineretul Rapidului.

    Sa-i ferim de mafia machidonilor din fotbal caci ,acesti impresari,iti iau copii din echipa si cu promisiuni sau bani in avans ii momesc si apoi fac ce vor cu ei. Am auzit ca un alt machidon din mafie sta mascat in umbra si prin diverse persoane infiltrate chiar in galeria rapidista agita spiritele pentru ca patronul Copos sa-si vanda actiunile de la Rapid si sa plece.

    Miza nu ar fi atat clubul cat patrimoniul de la Pro-Rapid care poate fi restrans si terenul utilizat pentru cladiri de birouri si sedii de firme.

    Interesati se pare ca sunt T Sponte,un potent investitor spaniol adus de N Gheara, Mitica de la Liga si alti prieteni.

    Fereste-ne Doamne de asa prieteni.. Pe veci pentru Rapid :roll:

  8. MARI a scris in data de 22 Martie 2008 13:48:47

    HULIGANI I I DE SUPORTERI AU DECIS 0-3

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID