02 Februarie 2010 18:17:00

Asteptarea

postat de BADEa in blogul BADEa

             Dac-ar fi sa calculam teoretic, dupa vorbele si ambitiile lui Copos, Rapidul nostru ar trebui sa fie campion anul asta. Nu s-au facut transferurile acelea miraculoase care sa rupa gura targului. Doar ca Ionita va parasi Giulestiul pentru 2 milioane de euro, ceea ce din punctul meu de vedere mi se pare un pas prematur pentru el, un salt profitabil pentru Copos, evident. Si totusi vestea care ma bucura intr-adevar este revenirea lui Cristian Sapunaru, rapidistul de care aveam mare nevoie, in aparare, pentru returul de campionat. Restul inseamna asteptare. Jucatorii noi trebuie sa convina inainte de a vorbi despre ei. O mutare buna speram sa fie si Renzo Rossi, noul team manager al echipei. A mai fost in Giulesti, a facut o treaba buna si are in spate o experienta ce ar putea fi benefica pentru rapidisti.
             Sperantele noastre sunt, intotdeauna, cele mai mari. Drumul pana la final este greu si plin de jocuri murdare. Dar timpul trece. Mereu trece foarte repede si vreau ca in acest an, la finalul acestui drum, Rapidul sa fie pe primul loc. Iar daca de acest lucru nu ai cum sa fii niciodata sigur, am alte certitudini. Vom plange si vom zambi in acelasi timp, vom fii tristi si ne vom ridica din cea mai adanca prapastie atunci cand vom cadea. Rapidul va fi asa cum a fost si pana acum. Noi vom fi pe langa el asa cum am invatat, asa cum ne-am obisnuit. Nu ma astept la schimbari.
            M-a amuzat teribil un comentariu primit pe blog. Cineva spunea ca George Copos este o vulpe batrana si ca stie el ce face. Macar daca nu am scapat si nici nu vom scapa prea curand de acest personaj, sa faca ceea ce trebuie pentru ca rapidistii sa fie campioni. Fara jumatati de masura, asteptam fericirea suprema!

4 raspunsuri in

'Asteptarea '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Asteptarea'.

  1. zet a scris in data de 05 Februarie 2010 13:47:08

    doamne ajuta…ca la sfarsitul campionatului sa fim pe primu loc pt ca asteptam asta de atatia ani si a cam venit timpul….Sa speram ca in acest retur indiferent de pretul biletelor si abonamentelor sa umplem macar peluza pt ca si jucatori nostri asteapt de la noi incurajari…..aja ca FZR si hai la meci:X

  2. Anonim a scris in data de 08 Februarie 2010 22:20:09

    :lol:

  3. Catalin I. a scris in data de 10 Februarie 2010 11:37:26

    Campioni putem fi, de ce nu. Ca valoare suntem mult peste alte echipe cu pretentii si nu cred ca sunt subiectiv cand spun asta. Pe de alta parte sunt convins ca jocurile de culise vor continua, iar Rapidul nu a fost niciodata avantajata de ele. Am incredere insa in forta echipei, se simte o oarecare omogenitate si par a forma o echipa. Singurul lucru care imi lasa o umbra de neliniste este antrenorul. Cu un antrenor bun puteam spune ca eram favoriti la titlu. Asa…va conta mult dorinta jucatorilor. Dar poate vom bea din cupa de sampanie in vara. Ar fi o victorie superba. Sa credem in ea. HAI RAPID!

  4. Ion a scris in data de 14 Aprilie 2011 17:37:12

    SUMUDICA DA TI DEMISIA CA AI DUS RAPIDUL IN PRAPASTIE M****E

  5. buiga florinel a scris in data de 09 Mai 2011 12:36:52

    hai rapid avem sanse la locul 3.

  6. buiga florinel a scris in data de 09 Mai 2011 12:38:27

    hai Rapid batem astea trei meciuri , inclusiv si pe dinamo , si le luam locul vasluienilor. forza Rapid Giulesti

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID