18 Decembrie 2009 16:50:05

Ulciorul lui Copos merge de multe ori la apa

postat de BADEa in blogul BADEa

            Probabil, George Copos, ar fi vrut ca noi, rapidistii, sa-l credem atunci cand a spus ca pana pe 15 decembrie se vor semna actele pentru ca Stache sa preia clubul. ( continuarea … )

07 Decembrie 2009 12:00:27

Si totusi sa nu uitam …

postat de RapidFans in blogul RapidFans

     Pai si totusi lumea uita foarte usor …
     Inteleg ca existau argumente solide pentru care nu l-am fi putut prefera pe Geoana. Dar exista un motiv suprem pentru care nu ar fi trebuit sa-l prefer pe Basescu, daca as fi mers la vot. Mereu am spus ca suntem rapidisti inainte de a fi romani. E una din lozincile noastre preferate. Dar, ca intotdeauna ramane partea acea teoretica.
     Poate va amintiti celebrul, unicul meci Rapid - Steaua Bricheta. Poate va amintiti golul lui Sapunaru, momentul in care am atins culmea fericirii, minutul 73 in care arbitrul opreste meciul si practic toata bucuria, toata demnitatea, iubirea, si toate visele rapidistilor, ajung sa fie calcate in picioare intr-o maniera josnica. Eu nu am uitat si nu am de gand sa uit nicio clipa, acele momente ce-ti marcheaza viata de rapidist, pana la urma urmei viata ta de om implicat intr-o pasiune formidabila. Doar stiti despre ce vorbesc atunci cand numesc ‘’formidabila’’, pasiunea noastra. Inevitabil, imi apare in minte, ziua in care Basescu il apreciaza si-l decoreaza pe Deaconu pentru ‘’curajul dovedit’’. Deci, mai pe intelesul tuturor, presedintele invarte si mai tare cutitul in rana rapidistilor.
     Sincer, ipocritii, cei care vor mai avea tupeul sa spuna ca traiesc greu, ca pleaca din Romania pentru a face bani, departe de familie, astia pur si simplu nu se pot numi oameni. L-as scuipa pe cel care mi-ar spune ca a votat cu Basescu si ca o duce rau. ( continuarea … )



RAPID