26 Octombrie 2009 14:55:16

Frica de a castiga

postat de BADEa in blogul BADEa

            Nu vreau sa intelegeti ca ne-a fost frica de stelisti. Doar ca am avut victoria in maini si ne-a fost teama sa nu o scapam. Si tocmai din aceasta cauza am scapat-o.
            Am trait doua reprize total antagoniste. Au fost primele 45 de minute in care rapidistii au dominat. In a doua repriza am vazut un Rapid slab, fara puteri. O repriza de cosmar din care am scapat cu bine pentru ca Bornescu a fost in poarta. Herea si Fernandes au fost marile pierderi ale Rapidului. Buga si Ionita nu s-au vazut mai deloc in joc si ( continuarea … )

06 Octombrie 2009 19:57:52

Nico, la multi ani !!

postat de BADEa in blogul BADEa

           Daniel Niculae ramane copilul acela care se batea cu pumnii in piept pentru Rapid. Baiatul acela care canta imnul Giulestiului cu mana pe inima. Cel care dadea tonul scandarilor in galerie, la finalul meciurilor. Unul dintre putinii ‘’jucatori-suporteri'’. Unul dintre noi, cu aceasta patima in suflet, zi de zi. Traim cu speranta ca se va reintoarce candva, acasa. In Giulesti, acolo unde, Nico, ne-a invatat sa visam la mai mult si sa fim mandri de faptul ca suntem rapidisti. Astazi, poate ca nu-l mai putem numi ‘’copilul teribil al Giulestiului’’. Ramane o amintire. A implinit 27 de ani, nu mai e un copil, un baiat, ci ( continuarea … )

04 Octombrie 2009 12:39:18

Intr-adevar frumosii nebuni ai Giulestiului !

postat de BADEa in blogul BADEa

            Foarte sugestiv mesajul realizat de niste suporteri rapidisti, in ultimele etape. Ni se potriveste apelativul de ‘’frumosii nebuni ai Giulestiului'’, din toate punctele de vedere. Spectacol in teren, spectacol in tribune. Specific Rapidului, doar Rapidului ! Dar stiti cum e, uneori, in viata, totul iti merge, cum se spune, ca pe roate. Simti cum tot ce e bun, e facut doar pentru tine. Si totusi apar momente in care ti-e frica de atatea lucruri bune. Inevitabil, te izbesti de clipa aceea in care implinirile se darama ( continuarea … )



RAPID