26 Octombrie 2009 14:55:16

Frica de a castiga

postat de BADEa in blogul BADEa

            Nu vreau sa intelegeti ca ne-a fost frica de stelisti. Doar ca am avut victoria in maini si ne-a fost teama sa nu o scapam. Si tocmai din aceasta cauza am scapat-o.
            Am trait doua reprize total antagoniste. Au fost primele 45 de minute in care rapidistii au dominat. In a doua repriza am vazut un Rapid slab, fara puteri. O repriza de cosmar din care am scapat cu bine pentru ca Bornescu a fost in poarta. Herea si Fernandes au fost marile pierderi ale Rapidului. Buga si Ionita nu s-au vazut mai deloc in joc si au fost momente in care mijlocul Rapidului era inexistent. Poate la inceputul primei reprize nu am inteles de ce Hizo a hotarat ca echipa sa se retraga, sa apere acel rezultat de 1-0, insa m-am convins, pe parcursul jocului, ca in meciul de aseara, rapidistii erau capabili doar de un egal. Jucatorii nu mai aveau forta sa alerge si din pacate, acest lucru, intr-un meci cu AIA, e dureros pentru suporteri. E dezamagitor sa vezi ca nu a existat acea ambitie desavarsita care sa-i faca pe jucatori sa obtina victoria. Nu cred ca au luptat pentru Cristian, pentru ca a lupta, pentru un rapidist, inseamna mult mai mult decat un egal in fata stelistilor. Sau, poate ca, desi au avut motivatie, nu au putut mai mult si nici acest lucru nu este bine. Ne-am facut sperante si am coborat din locul in care pluteam.

            Nu sunt adepta cuvintelor ‘’daca ar fi fost altfel’’. Eu cred ca asa a fost sa fie, pentru noi, o alta lectie din partea Rapidului. Cum iti asterni, asa dormi. La urma urmei e un egal important, obtinut cu greu, ce ne mentine in lupta. Marea parere de rau va ramane, intotdeauna, doar nu ne-am mai facut damblaua  :(

3 raspunsuri in

'Frica de a castiga '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Frica de a castiga'.

  1. olar_horatiu a scris in data de 27 Octombrie 2009 14:17:35

    sal!
    hizo e de vina k nu am atacat deloc in a 2-a repriza…k sa nu uitam..avem cel mai bun atac din tara…as vrea si eu un tricou cu spadacio..dak ma poate ajuta cineva …va rog mult…imi caut mereu si nu gasesc nicaieri

  2. olar_horatiu a scris in data de 27 Octombrie 2009 14:18:54

    daca ma poate ajuta cineva lasati-mi un mesaj pe mess: olar_horatiu_raul@yahoo.com va multumesc

  3. Mircea a scris in data de 13 Noiembrie 2009 0:53:25

    nu ai unde gasi … nici macar la FAN-SHOP nu are :neutral:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID