17 Decembrie 2007 21:56:32

Vor sa ne mute casa! … Eu nu accept asta niciodata !

postat de BADEa in blogul BADEa

   Inca un lucru care m-a deranjat si m-a socat zilele astea.

   Se ia in calcul constructia unui stadion nou, in afara capitalei cu alte cuvinte daramarea definitiva a Giulestiului si nu cred ca pot spune ‘’mutarea Giulestiului’’ pentru ca este un loc unic si se afla acolo unde il stiam si pana acum.
   Este teribil sa afli ca poate cel mai simbolic si mai sfant lucru pe care Rapidul il are se va darama, locul  plin cu arta in fotbalul romanesc… este absurd si inutil numai sa te gandesti la asta, dar sa si pui acest lucru in practica !?
Sunt stupefiata, sunt suparata de ceea ce am auzit. Nu as accepta asta niciodata !… pentru ca mie imi place Giulestiul de acolo de sub podul Grant, imi place acea atmosfera numai de acolo, ‘’vulcanul’’ acela de dinaintea meciului, oamenii de acolo, imi place stadionul ala simt ca sunt in casa mea cand pasesc in interiorul lui, pur si simplu nu vreau asta, nu vrea sa fie mutat din zona. Vreau sa ramana, vreau ca patronul Copos sa inteleaga clar… istoria noastra tine de acel loc !
Ca mine sunt multi alti suporteri care nu accepta asta, prefer sa nu mai exist pe acest pamant, prefer sa cada tribuna cu mine, dar sa stiu ca sunt langa podul Grant, in casa mea pe care o stiu, in locul ala fabulos in care echipa noastra a luptat contra tuturor, in locul in care am vazut golul lui Buga cu calcaiul, in locul in care Nico a devenit idolul nostru, numai acolo unde ai sansa sa te mai intalnesti cu cate vreun batran rapidist care sa-ti mai spuna o poveste frumoasa, aici unde galeria noastra a stralucit intotdeauna la carma lui Mincea. Toate astea sunt amintiri din care traim, amintiri ce tin de Giulesti, de stadionul prea plin de istorie frumoasa. Sunt lucruri care se pot rezolva si acolo, nu trebuie sa ne mutam din loc. Trebuie doar sa ai vointa si nu cred ca patronul nostru nu e capabil de asta la banii lui. Poate e doar nepasator, dar cred ca ii v-a iesi totul pe nas atunci cand noi ne vom satura…pentru ca nu acceptam ca Giulestiul sa fie daramat NICIODATA !!… de data asta daca se va intampla ceva cu stadionul nostru sunt sigura ca nu va fi bine deloc pentru Copos, vom fi prea furiosi ca sa mai acceptam vreun compromis !…
Eu nu accept asta !!!… vreau sa vin in continuare, sa imi aduc si urmasii pe Giulesti, sa le spun povestile de acolo din tribune, de pe teren, sa le arat locul galeriei in peluza…pare absurd, dar pentru mine locul acela nu l-as da pe nimic altceva, nu l-as da nici pe 100 de stadioane marete, grandioase din alta zona a Bucurestiului. Este casa mea si a tuturor rapidistilor si cum Rapidul este al suporterilor, Copos trebuie sa stie ca nu vom accepta asta nici in ruptul capului. Ar fi bine sa nu se mai gandeasca la nu stiu ce alte proiecte…
Tot ce este pe Giulesti e farmec si frumusete, e spirit rapidist, e pasiunea de a iubi, de a trai tot ce are fotbalul mai frumos, de a plange si a sari, toate tin de un cuvant de GIULESTI, spatiul in care pluteste o legenda si in care trecutul este prezent pentru a ne da o lectie intotdeauna. Timpul nu va putea sa schimbe asta niciodata, locul asta este vesnic pentru toti cei care il stiu si pentru cei care au trait momente incredibile pe pamantul rapidist. Intelegeti ca nu veti muta Giulestiul din loc, pentru ca daca faceti asta ne veti face pe noi rapidistii care tinem la istoria echipei noastre sa stationam, ne veti face sa ramanem in loc si sa tinem cont doar de frumusetea trecutului.
Vreau atunci cand cobor din masina sa mai vad pentru mult timp de acum, stadionul nostru chiar daca va fi mai nou sau mai imbunatatit sau mai rau… vreau ca totul sa fie un zvon, vreau sa simt in continuare ca sunt acasa… pentru ca Giulestiul e al nostru, noi il facem plin de farmec si nimeni nu ni-l va distruge. Puterile mele sunt nule stiu asta nimeni nu trebuie sa-mi spuna, dar macar ma eliberez, macar incerc sa va spun si sa le spun celorlalti ca sufletul meu si al multor rapidisti nu va pleca niciodata din Giulesti, de sub podul Grant !!!!!!… iar tu stimabilule patron, nici sa nu te gandesti la asta !!!
 

“Sa nu te duci niciodata in Giulesti. Niciodata, m-ai auzit??? Pentru ca daca intri, chiar si o singura data, inima ta va ramane acolo pentru totdeauna”…
 

online |   vizualizari

4 raspunsuri in

'Vor sa ne mute casa! … Eu nu accept asta niciodata ! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Vor sa ne mute casa! … Eu nu accept asta niciodata !'.

  1. leonard a scris in data de 18 Decembrie 2007 10:31:51

    :???:  sper sa nu fie adevarat totul :neutral: :cry: :sad:

  2. Laur a scris in data de 29 Decembrie 2007 20:06:54

    Nu cred k e bn sa mute locatia stadionului deoarece este un simbol al Rapidiului :twisted:

  3. BADEa a scris in data de 04 Ianuarie 2008 1:00:21

    normal ca nu trebuie sa ne fie mutat stadionul si nu trebuie sa acceptam asta niciodata!!!!

  4. poumuky a scris in data de 29 Ianuarie 2008 12:22:37

    Pancu e cel mai tare!!un adevarat rapidist nu k altii si aici ma refer ls daniel niculae care a refuzat sa vina in giulesti pe o groaza de bani……….copos sa plece ca nu si-a propus decat sa strice acest club minunat!!who lets the dogs pot!!!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID