08 Ianuarie 2008 22:52:15

2008 anul sportului, poate chiar anul alb-visiniu??

postat de BADEa in blogul BADEa

In urma cu aproximativ doua saptamani analizam concluziile anului 2007… ne-am trezit insa peste noapte in 2008 si indraznesc sa-l numesc anul sportului, pentru ca ne asteapta multe evenimente sportive importante in acest an, printre care Euro 2008, unde urmarim echipa nationala intr-o grupa de foc si Olimpiada de la Beijing.

Facand abstractie de la aceste competitii, sa ne intoarcem pe taramul nostru… in liga 1, unde Rapidul stationeaza pe locul doi si are sanse mari la campionat. Sanse sunt ce-i drept… dar recunosc ca oricat de optimista as fi, stiu ca este foarte greu mai ales pentru Rapidul nostru imprevizibil… nu am curaj sa spun ca vom fi campioni, desi sufletul meu asta simte…prefer sa traiesc fiecare moment asa cum m-am obisnuit alaturi de Rapid, intens. Acum la inceput apele sunt tulburi… acest lucru evident din cauza presei care speculeaza si intotdeauna mareste excesiv zvonuri care ar trebui sa stea intr-un coltisor in ziare. Nu avem nevoie de Rica Neaga, mizeria lui Becali… nu avem nevoie de glume si glumeti, avem nevoie de jucatori adevarati care sa ne ajute sa fim acolo sus la final… ar trebui ca patronul nostru sa tina cu dintii de Raduta si Dobroiu, sa le ofere sanse si posibilitati pentru ca sunt crescuti in propria ograda, deci teoretic sunt rapidisti si de ce nu chiar viitori mari jucatorilor rapidisti de valoare!… subliniez  ‘’rapidisti’’.

Ma bazez pe suporteri pentru ca sunt si eu fac parte din aceiasi oala… si stiu ce inseamna sa fi suporter rapidist. Ma bazez pe marea civilizatie rapidista si pe o schimbare in bine a galeriei… mai multe coregrafii frumoase, mai multa frumusete si rasunet din partea tuturor… intr-un cuvant mai multa atitudine de suporteri cu cap. Cred in Mircea Rednic, el este cel care poate fi cheia succesului in toata incursiunea asta. Sper sa nu ma insel… oricum nu merita sa fac previziuni… sunt scumpe pentru vremurile de astazi, vreau doar sa simt bucuria alaturi de Rapid!… nu mai vreau scandaluri, vreau decat sa sustinem echipa si sa intelegem ca erorile sunt omenesti si ca uneori  gura vorbeste fara cap, de aceea nu-l consider tradator pe Rednic… si vreau sa-l vad triumfand sub podul Grant, doar acolo, pentru ca nu ne vom muta! Poate ca optimismul meu nu prea face bine, incerc sa-l imbim cu pesimismul… si imi dau seama ca printr-o ironie a sortii suntem aproape de a lua al treilea campionat alaturi de Copos. Daca spune ceva asta, nu conteaza…mai intai vrem fapte evident, de vorbe ne-am saturat.

Ce sa mai zic?? La multi ani alaturi de Rapid, 2008 sa fie anul nostru, al rapidistilor, plin de frumusete si impliniri si mereu cu mana pe inima ascultand imnul si glasul rotilor de tren din Giulesti… piedici vor fi, asta nici nu mai incape indoiala oricum suntem ‘’singuri impotriva tuturor’’ !!! … mai rau este sa nu ne impiedicam de noi insine…

Orice s-ar intampla, sincer nu ma intereseaza!!… Rapidul ramane acolo in suflet si la bine, si la rau… nu conteaza… ’’cel mai important lucru este ca Rapidul exista’’ si ne face sa iubim. Tot inainte!…

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID