20 Ianuarie 2008 16:42:33

10 ani de loialitate intr-un fotbal dominat de o presa murdara!

postat de BADEa in blogul BADEa

Voi analiza astazi 2 subiecte “fierbinti” care ma macina …
primul … rapidistul Marius Maldarasanu (17) …

Ne-a incantat atatia ani cu devotamentul lui pe teren. A luat doua campionate cu Rapid si fara discutie va intra in istorie ca un simbol, ca un exemplu de loialitate si frumusete rapidista in fotbal. La adresa lui Marius Maldarasanu vom avea intotdeauna cuvinte de lauda si ne vom aminti cu mare placere de unul dintre cei mai constanti si iubiti jucatori din Giulesti. Trebuie sa realizam ca fotbalul si in general sportul, nu iarta trecerea anilor. Exista un circuit continuu si generatiile se schimba, insa cei care au reprezentat atatia ani Rapidul, nu pot fi uitati niciodata, raman acolo sus ca mari jucatori la o echipa simpla, asa cum este Rapidul. Malda a petrecut cum spunea si el, o viata de om la echipa noastra, o perioada cu realizari deosebite. Stim cu totii ca a plecat suparat, ca au existat discutii, insa nu trebuie sa se dramatizeze atat de mult. Sunt sigura ca Marius va trece peste suparare si peste neintelegeri mai tarziu si va vorbi despre Rapid cu sufletul. Eu nu pot decat sa-i multumesc din toata inima pentru tot ce a facut la Rapid, pentru executiile lui marete din lovituri libere, pentru devotamentul fata de Rapid. Trebuie sa stie ca noi suporterii il vom purta in suflet si-l vom aprecia intotdeauna, nu trebuie sa isi aminteasca de echipa la care a petrecut zece ani, prin felul in care l-au “executat” Copos si Rednic. Noi, suporterii i-am oferit momente frumoase, insa asta este circuitul!… ”Îmi pare rău de Rapid, dar asta-i viaţa! La vară făceam zece ani de cînd venisem de la Petrolul în Giuleşti. O viaţă de om!”… a spus la plecare Malda … iar eu ii spun sa fie sigur ca si noi regretam plecarea lui. Iti multumesc inca o data pentru ce ai oferit Rapidului si iti urez mult succes in continuare! Sper sa revii pe Giulesti cu capul sus asa cum numai marii jucatori o fac!

     Cum spuneam, la inceput in acest articol voi cuprinde doua subiecte, al doilea este referitor la presa. Aceasta putere care nu ne da pace si ne macina.
     Pentru cei//cel care a avut ideea de a pune titlu pe prima pagina in Gazeta Sporturilor de astazi: ‘’Divort in stil giulestean’’, nu pot sa-i spun decat ca acest ‘’stil’’ despre care vorbeste este intradevar un stil specific noua, si asta pentru ca la Rapid se pune suflet, ceea ce multi dintre voi nu au de unde sa stie asta! Nu au de unde sa stie atmosfera Rapidului si spiritul nostru. Ei doar vorbesc in vant, incercand sa-si vanda ziarele. Sunt ei cei care pe fiecare zi mai transfera pe cineva la o alta echipa. Tot ei sunt si cand vine vorba de ‘’amplificarea’’ anumitor zvonuri, iar eu sunt cea care m-am saturat de cei de la Gazeta Sporturilor si de stirile lor, de lipsa de profesionalism de care am mai amintit, de tot ceea ce fac si de tot ceea ce au impresia ca sunt. Dau dovada de snobism atunci cand se considera ‘’cel mai bun cotidian de sport din Romania’’!…
        Intr-un alt articol, tot cu privire la afirmatiile despre Rapid din aceiasi gazeta, am amintit si mi-am afisat profunda dezabrobarea la adresa unui reprezentant de acolo. Din cate am vazut mai exista si un alt individ care se considera atotstiutor si care isi permite sa faca si politica, si fotbal, isi permita chiar sa aiba mult mai multe functii decat ar trebui. Catalin Tolonton este ‘’balaoacheasul’’ care stie sa fie si acuzator, si procuror, si judecator, si speculant… este cel care isi permite totul si poate sa fie oricine. Aceste lucruri le-am vazut de multe ori la acest redactor sef al ‘’gazetei minciunilor’’, le-am vazut in aparitiile lui la televiziune, in felul de a explica situatiile din fotbal. Desi a fost considerat de multe ori ‘’Ziaristul anului’’, nu a dat dovada de profesionalism si respect fata de sine insusi si de meseria pe care o detine. Numai stiri sterse, transferuri si discutii mincinoase. Totul pentru ca ziarul sa fie vandut si sa aiba priza la public. In ciuda tuturor acestor falsitati, nimeni nu a vrut pana acum sa puna in evidenta ce s-a intamplat cu Rapidul si cum se desfasurau treburile in fotbalul romanesc, in era ceausista. Nimeni nu are tupeul sa vorbeasca despre asta! Nimeni nu indrazneste sa spuna adevarul despre echipe ca steaua si dinamo, dar in schimb exista preocupari in a face tam-tam si in a specula situatiile, mai ales de la Rapid!… nu exagerez si nu vreau sa par ranita ca rapidista. Sunt lucruri care pun capac, si se tot aduna… sunt lucruri pe care le vad pentru ca vreau. Atacuri ale presei, pe care nu le mai suport!…
        Multi ma pot vedea prea “bagacioasa” si pot considera ca nu este adevarat ceea ce spun despre anumiti jurnalisti//ziaristi, dar ma simt bine atacandu-i, ba chiar am un sentiment de placere pentru ca pot sa spun totul, tot ce ma macina si mai mult sa nu suport oameni ca Tolontan. Nu am nimic de impartit cu nimeni, sunt un copil, singurul lucru de care ma bucur pe deplin este acela ca ii pot spune redactorului sef al Gazetei Sporturilor ca pentru mine, este un mare zero barat… adica face o munca care iti provoaca scarba, actiuni pline de minciuni si speculatii. De ce am ceva cu Gazeta Sporturilor?? Este simplu… Nu suport sa te consideri cel mai bun, cel mai calitativ cotidian si in realitate sa nu promovezi decat o mare de minciuni si atacuri prostesti, care reies din titluri, care adesea pot fi interpretate, dar uneori sunt evidente !
Este contrastul dintre aparenta si esenta, pe care cei de acolo il afiseaza!…

         Nu sunt primele si nici nu vor fi ultimele atacuri pe care le voi indrepta catre acest cotidian mincinos si mizerabil!!!…

un raspuns in

'10 ani de loialitate intr-un fotbal dominat de o presa murdara! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru '10 ani de loialitate intr-un fotbal dominat de o presa murdara!'.

  1. x a scris in data de 17 Februarie 2008 17:43:33

    pentru maldarasanu numai respect. presa .. e presa si va ramane mereu aceeasi si va avea mereu jurnalisti ca asta. daca li se vinde ziarul asa … profita si ei. pacat.

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID