13 Februarie 2008 22:19:14

Mai aproape ca oricand! Cand doi se cearta, al treilea castiga.

postat de Iris in blogul Iris

Mai sunt 10 zile, rezultatele si evolutiile din amicale sunt aproape irelevante, conteaza mai mult pentru antrenor, are timp sa intervina unde ceva nu merge, insa ce e relevant, e faptul ca “marile forte” se mananca intre ele acum, iar asta e o sansa pentru noi de a putea face ca zicala din titlu sa se adevereasca. Steaua se cearta cu CFR, dar uita ca inainte de a ajunge liderul trebuie sa ne ajunga pe noi, iar Dinamo e cam iesita din raza primei pozitii… Deci? Sunt 5 puncte irecuperabile? CFR are derby-urile in deplasare, cu exceptia meciului cu noi, care, sub conducerea lui Rednic am jucat mai bine in afara Giulestiului. Avem toate premisele sa speram, avem antrenor, ce-i drept contestat, dar e bun, a revenit un simbol, in persoana lui Pancu, dornic de afirmare si un lot cel putin puternic, cu un potential mare.

Cat despre Pancu, am curajul sa pariez pe el, e cam ultima sansa sa demonstreze ca este o valoare ca fotbalist, pentru ca personalitate are, iar daca va prinde un retur de exceptie, cu siguranta va reprezenta un “impuls” foarte important direct din teren, pentru colegi.

SA VINA AL 5-LEA TITLU !!!

Iris

3 raspunsuri in

'Mai aproape ca oricand! Cand doi se cearta, al treilea castiga. '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Mai aproape ca oricand! Cand doi se cearta, al treilea castiga.'.

  1. Mircea a scris in data de 14 Februarie 2008 9:37:48

    sunt de acord … sa vina :wink:

  2. x a scris in data de 17 Februarie 2008 17:31:22

    nu suntem departe de ei … si nu am ajuns asa aproape de ‘lider’ degeaba. l-) ei sa vorbeasca. noi sa castigam.

  3. Mircea a scris in data de 21 Februarie 2008 12:39:57

    am mai zis eu … stati cu tirbusoanele aproape … o sa fie o surpriza … :razz:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:RAPID