27 Februarie 2008 22:48:07

“Rapid” in ritm de “personal” defect !

postat de Iris in blogul Iris

Rapid 0-1 Unirea Urziceni

Am mai pierdut un vagon din trenul acestui sezon. Adio cupa! Nu am jucat nimic, am fost dominati pe tot parcursul meciului. Este incredibil, ce atitudine… cine sa fie vinovat?

Nu sunt in masura sa-mi pot da cu parerea in ceea ce priveste vinovatia, dar mi se pare relativ simpla ipoteza in care Rednic ar trebui sa zboare din Giulesti. Chiar si daca nu are nicio vina, in momentul in care nu creeaza o atmosfera suportabila pentru jucatori, e imposibil sa faca ceva. La o echipa primul aspect pe care un antrenor trebuie sa-l identifice e starea de spirit si cum trebuie sa se afiseze in fata elevilor pentru a tine situatia sub control. Daca asa jucatori avem ce sa facem? Ii trimitem pe toti la Rapid II doar ca sa stea pe banca Rednic? Nu ar fi deloc indicat din punct de vedere fotbalistic, dar parerea mea este ca Rednic trebuie sa plece.

Despre jocul de astazi, e imposibil sa mai pot spune ceva, pentru ca in afara de un Coman impecabil, nimic! Este pur si simplu o doza impresionanta de nonsalanta, presarata cu un soi de impertinenta care astazi a explodat si a fost mai clar-vizibila ca niciodata… nici nu mai stiu sincer cum sa numesc atitudinea echipei.

Am ramas cu campionatul si cu o echipa obosita, terorizata de atitudinea antrenorului anti-fite. Cu ambele trebuie sa facem ceva. In cazul in care nu iese nimic, iarasi, ramanem cu Rapidul din sufletul nostru, acolo unde mereu castiga trofee peste trofee.

Hai Rapid!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID