03 Martie 2008 10:30:35

Sperantele reapar

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

Ieri a avut loc partida Otelul Galati - RAPID Bucuresti. Ca la orice meci jucat in provincie, atunci cand vine o echipa importanta din Bucuresti, “ultrasii” galateni si-au dat in petec. Trecand scurt in revista, ei l-au injurat pe Mircea Rednic, au aruncat cu obiecte in teren, l-au acostat pe Dani Coman, incepand sa-i adreseze injurii.

Trecand peste aceste gesturi care-i caracterizeaza pe suporterii galateni, in meciul de ieri s-a vazut dorinta jucatorilor de la Otelu de a razbuna scorul din returul campionatului trecut, acel rusinos 7-0.

In prima repriza nu am recunoscut niciun jucator al Rapidului, in afara lui Dani Coman, care a aparat cu brio poarta noastra la trei faze mai periculoase venite din partea galatenilor (Szekely in minutele 6 si 46 si Viglianti in minutul 40). Din partea rapidistilor, merita amintit un singur sut pe poarta, cel al lui Boya din minutul 44.

Egalul de la pauza mi-a dat mari emotii. Chiar aveam nevoie de un rezultat favorabil pentru a mai putea spera la titlu.

De fapt in repriza a doua s-a jucat meciul. Mi-a placut schimbare facuta de Rednic, care s-a hotarat sa-i trimita pe Herea si pe Pancu. Aveam nevoie de un jucator ca si Pancu, pentru a renunta la pasele lungi de la fundasi la atacanti, sarind iarasi peste mijlocasi si evitand sa construim fazele de joc. Pancu s-a inteles ieri foarte bine cu Cesinha, care a reusit sa ameninte poarta otelarilor in doua randuri, in minutele 60 si 61. Pancu a gasit solutia salvatoare, pansadu-i lui Boya in minutul 76, care a reusit sa inscrie cu poarta goala, dupa ce a reusit sa-l dribleze pe Kolev.

Era un 0-1 linistitor, de care jucatorii nostri trebuiau sa mai traga inca 24 de minute. Galatenii au avut doi oameni eliminati Brujan (79) si Paraschiv (84). Szekely s-a dovedit un jucator de mare clasa, alergand foarte mult si incercand sa fructifice orice ocazie.

Rezultatul inregistrat ne ofera sperante la titlu. Cu totii ne-am rugat aseara ca Cfr-ul sa ia bataie. Doua dorinte ni s-au indeplinit ieri: victoria noastra si esecul echipei de pe primul loc. Sperantele pentru titlu au reaparut

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID