21 Martie 2008 16:32:59

Iubesc Rapidul mai presus de orice !

postat de BADEa in blogul BADEa

            Aseara Rapidul a castigat cu 1-0! Aseara Rapidul a batut sTEAUA! Si in ce maniera!…Baietii au luptat extraordinar, au jucat fabulos, s-au luptat cat pentru 100 de meciuri. Le-am demonstrat ca suntem mai buni. Am simtit din primul minut al jocului ca vom marca si vom invinge. Le-am simtit ambitia in privire si nu m-am inselat!

De ce s-au spulberat insa atatea vise in cateva minute?…De ce de la bucuria pe care am simtit-o in momentul marcarii golului lui Sapunaru, am trecut la tristetea aceea crunta din care nu-mi mai pot reveni? De fapt aseara a mai vazut o lectie de viata, o lectie pe care am invatat-o cu ocazia unui meci de fotbal. Inca ceva care mi-a strapuns sufletul de durere. Am simtit hotia, mizeria, ipocrizia si imi este scarba de tot ce ma inconjoara! Imi este scarba sa mai ies pe strada, sa mai privesc lumea in ochi!…Nu mai suport cuvantul sTEAUA!…Nu am realizat prea multe cand mi se spunea in familie despre perioada ceausista si despre ceea ce se intampla cu Rapid pe vremea aceea. Aseara am regasit acele momente din era ceausista! Batranii rapidisti au retrait acele clipe in care eram furati la drumul mare. Ei si-au batut joc de o echipa, de niste jucatori extraordinari, devotati trup si suflet pentru Rapidul nostru!…Din cauza unei brichete, de fapt cine sunt vinovatii?? Cine sunt cei care ucid sufletele atator suporteri?!!

Cum este posibil ca presedintele federatiei impreuna cu sluga lui, Lupescu, sa delege la un meci cu o miza asa de mare un fost junior al echipei steaua care locuieste fata in fata cu stadionul ghencea? Daca in meciurile precedentele, meciurile cu CFR Cluj si Urziceni arbitrajul a fost pro steaua acesti banditi au lucrat aseara o alta tactica. Ne-au plantat un provocator in tribuna a2a si in momentul in care jocul trebuia sa fie oprit pentru un fault criminal la Pancu venit din partea lui Nesu, huliganul a profitat de moment si a aruncat mai multe obiecte fix spre arbitru. De ce nu s-a aratat obiectul cu care a fost lovit Deaconu, de ce nu s-a aratat clar faza in care a fost lovit, de catre presa?…De ce ati facut asta?! Repet Alexandru Deaconu locuieste intr-un bloc din fata stadionului ghencea. Tatal lui este magazioner la FRF si lucreaza alaturi de Mircea Sandu din 1990. Arbitrul  este un fost junior al stelei, activand in trecut la satelitul Steaua Mizil!…mai vreti detalii?…ati vrut sa ne ingropati, nu ne-ati lasat in pace! Jucatorii stelei se rugau de arbitru sa opreasca meciul, iar Lacatus se bucura facand ode la galerie, fiind sigur ca a castigat. Ce scenariu perfect, ce actori de mare clasa, Sergiu Nicolaescu cu siguranta a gasit noi talente aseara in materie de actorie!

De fapt fotbalul se va distruge inceputul cu inceputul pana vor fi schimbati cei de la federatie, jigodiile si banditii de Mircea Sandu, Ionut Lupescu care au pus in scena gandurile marelui mafiot, chiar mafiotul mafiotilor acest Mitica Dragomir, a carui minte diabolica scormoneste orice! Da, sunt o fata de 15 ani si am asteptat cu sufletul la gura impreuna cu bunicul si tatal meu, inceperea derbyului, crezand ca la acest meci vor fi uitate ‘’lucraturile’’ monstruoase ale arbitrilor care au ascultat ordinele celor din FRF. Acel trio monstrous care din an in an distruge fotbalul romanesc. Cum este posibil ca acest ordinar fara educatie, Lupescu, sa vorbeasca despre clubul Rapid intr-o maniera odioasa, in conditiile in care tatal lui a jucat fotbal timp de peste 10 ani la clubul nostru de unde a fost si propulsat la echipa nationala?!…Cati bani a valorat durerea noastra?!…Va intereseaza ca aseara rapidistii au plans?…Niste obiecte si niste huligani…pentru ei sa se opreasca meciul? Sau era doar o scuza?…

 Observ cu uimire cum intreaga presa din Romania se uita in gura unui analfabet care nu stie nici sa vorbeasca, care spune numai aberatii, este ciobanul cu diploma, patronul mizeriei! Acesti lingai, catei ordinari de ziaristi care se fac ca nu inteleg fazele pe la posturile de televiziune cand sunt in favoarea stelei, pentru a nu se pune rau cu patronul stanii. Toti, dar toti sunt penibili! Mai ales am descoperit zilele acestea o nerusinata de la tv Sport care rade cu gura pana la urechi atunci cand vorbeste de steaua. Ii adora probabil! Nenorocitiilor chiar nu va e rusine? Sunteti niste lingausi, vedeti numai ce doriti si niciodata nu spuneti adevarul. Nu mai pot deschide televizorul, nu mai pot sa-i vad pe mizerabilii astia. Presa, Frf-ul, toti, absolut toti si-au batut joc de clubul Rapid, de legenda asta, de puritatea noastra! Ne terfelesc cum vor ei, interpreteaza orice, totul pentru ca Rapidul sa iasa invinsa. Isi bat joc de iubirea mea si celorlalti pentru Rapid! 

Doamne si cat de mandra sunt de Rapidul meu!…Si cat de mult ii iubesc! Ce joc frumos, cata determinare pentru noi, cat devotament din partea jucatorilor pentru fericirea noastra. Stiam ca trecem printr-o perioada grea, ca nu avem sanse in fata stelei. Si totusi ei au luptat cum au spus-o inaintea meciului pentru noi si pentru Rapid! Au marcat, le-au dat peste nas tuturor! Pentru ce?…pentru ca mai tarziu sa ne fie scarba de tot ce vedem in fata ochilor? Cata rusine, cata lasitate pe cei de la ‘’steluta’’, sa plece de pe teren, ei razboinicii razboinicului luminii!!! Mai puteti spune ca sunteti stelisti dupa episodul asta? Nu va este rusine? Lovin, Radoi, Vali Badea…cata scarba imprastiati!…si antrenorul vostru, ‘’marele Lacatus’’!!…de fapt nu ma intereseaza, puteti sa luati cele mai multe campionate, sa aveti cele mai mari perfomante, dar niciodata, niciodata nu veti avea DEMNITATE!!…Nu veti fi niciodata la nivelul nostru, veti ramane niste lasi dupa episodul asta si sunt si suporteri din tabara voastra carora le este rusine cu voi! Dar noi, noi simtim mandria ca v-am batut pe teren, ca avem niste suporteri minunati! Nu cred ca huliganul care a aruncat in teren dupa avertizare, este rapidist! Rapidistii nu vor raul Rapidului, noi suntem o familie!…noi suntem Rapidul!…vrem dreptate in tot cazul asta!

Din pacate banii sunt cei mai importanti, din pacate totul in Romania este mizerie! Traim intr-o tara plina de smecheri, si de jigodii. Suntem jalnici. Nimic nu este corect, nimic nu este normal!…Traiesc aici si vad atatea! Si cate vise spulberate si cata ipocrizie, si parvenitism!…NOI, rapidistii, trebuie sa fim cei mai mandri! Pe noi nimeni nu ne poate cumpara! Ceea ce s-a intamplat aseara ne uneste si mai mult. Si cat de mult iubesc Rapidul acum!…Si ce lectie, si cate bucurie, si cate lacrimi pentru echipa asta!…si cat merita!…si la infinit se continua asa. Singuri impotriva tuturor vom ramane!…vom purta fularul si la bine, dar mai ales la rau, urlam de fericire si zambim cand suntem tristi, mereu mandri ca suntem RAPIDISTI!…

Istoria minunata INVINGATOARE in fata gloriei trucate!

Rapid iti multumesc ca existi!

 

 

           

 

4 raspunsuri in

'Iubesc Rapidul mai presus de orice ! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Iubesc Rapidul mai presus de orice !'.

  1. dorin a scris in data de 21 Martie 2008 20:07:22

    TE INTELEG PERFECT SI EU AM SIMTIT ACEELASI LUCRU. HAI SA FACEM CEVA , ORICE NIMIC NU E PREA MULT PENTRU RAPID. SA IESIM IN STRADA ORICE !!!!!!!

  2. Mircea a scris in data de 22 Martie 2008 16:17:22

    Liga Suporterilor RAPIDisti doreste organizarea unui miting de protest miercuri la sediul unde se judeca cauza

  3. BADEa a scris in data de 22 Martie 2008 16:44:41

    oricum am face orice insa degeaba, nu cred ca cei de la FRF vor asculta ofurile noastre…sa avem noi castig de cauza??…niciodata…
    sunt prea multi stelisti acolo ca sa ne-a dea cineva noua dreptate :oops:

  4. stefy_ramo92 a scris in data de 22 Martie 2008 18:37:05

    sincer nu crd ca ni se va da castig de cauza in cazul asta:(((:((:((suntem singuri impotriva tuturor si acel taran cu bani va face orce ca echipa lui sa iasa castigatoare:(bnui corect ce ni se intampla :( (:((va rog sa ne ajutati si sa va ganditi la noi ca in cateva minute am ajuns de la bucurie la clipe de groaza:((jucatorii au muncit pt a castiga si nu au nici o vina:(din cauza unui nenorocit de arbitru si a unei brichete nu merita atata suferinta va rog din suflet sa va ganditi inainte de a lui o decizie:(((

  5. Monik a scris in data de 23 Martie 2008 10:43:12

    Suntem la 2 zile dupa meciul ce s-a desfasurat pana in min. 68 si teatrul de dupa aceea.Desigur, indiferent cat de mult m-as extroverti in aceste randuri, n-as putea s-o fac decat prin cuvinte, iar cuvintele care sa poata descrie in totalitatea consternarea si socul instalat la doar 3 min. dupa reusita lui Sapunaru; nu au fost inventate. As vrea totusi ca fanii echipei mele de suflet sa stie k Giulestiul pentru mine si familia mea, impreuna cu care merg la meciuri este cel mai linistitor, cel mai familiar si familial mediu care s-a creat vreodata!
    Este lesne de inteles k scorul ce-l vom pastra pe biletele expuse la vitrina Rapidului este de 1-0 pana-n min. 68 si de 3-0 pana la finalul meciului pentru k inspre acest scor se indreptau cei pt. kre ne aflam in tribune. Si k o ironie cu acest scor si cu masa verde, in orasul din kre sunt, Slobozia, la 1-0 pt. Rapid au fost stelisti kre, intr-un anumit loc public in kre se transmitea meciul, s-au dat cu kpul de mesele loklului, invelite, culmea, cu fete verzi!
    Si kte si mai kte ar mai fi de spus despre viermii aceia fani, juktori sau orice apartine clubului din ghencea…Multe, urate, adevarate, dar kre nu mai merita indiferent de calificative sa mai fie alaturate intr-un text de orice are conotatii rapidiste.
    O sa-mi rezerv asadar dreptul de a dedik o rubrik de ….cuvinte demne de a califica adversarul nostru de vineri seara ….
    Singuri impotriva tuturor!!!

  6. Mircea a scris in data de 23 Martie 2008 23:55:03

    in Germania meciul s-a reluat dupa 10 minute … tot arbitru lovit de o bricheta … dar la noi judeca berbecali si nasu’ sandu

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID