29 Martie 2008 15:23:39

Inima ce-n piept ne bate la nevoie e un tun !

postat de BADEa in blogul BADEa

Si poate nimic nu va mai fi ca inainte. Va fi mai bine sau mai rau…

La Rapid a venit timpul schimbarilor pe care multi dintre noi si le-au dorit atat de mult: plecarea lui Rednic si cea lui Copos. Cert este ca Rednic a plecat, Copos a ramas, dar nu mai este stapanul absolut pentru ca iordanianul Taher i-a luat locul. Se mai poate intampla ceva in Romania?… mai rau decat a-l decora pe Deaconu pentru curaj?=))… Dati-mi voie sa rad. Sincer nu ma mai intereseaza aceasta decizie a hotilor din Romania. Ma simt atat de bine ca rapidista, sunt atat de mandra de echipa mea, incat acele 3 puncte murdare, care oricum sunt ale noastre, nu valoreaza nimic. Dar absolut nimic! Mai avem nevoie de acele puncte cand stim ca avem atat de multe?…Cand stim ca avem demnitate si orice s-ar intampla, nimic niciodata nu va putea schimba tabela care arata 1-0 pentru Rapidul nostru?!… Martora la ceea ce s-a intamplat in derbyul cu sTEAUA este o tara intreaga, toti au vazut totul. Masa verde nu poate schimba fotbalul. Faptul ca fiecare judeca dupa cum vrea, asta este alta problema. Esentialul il stim fiecare dintre noi, indiferent de ceea ce suntem. Oricum ei nu ne mai pot lua nimic. Avem acel lucru frumos, acea culoare care contureaza peisajul unei echipe de cand lumea, singura impotriva tuturor.

Nici nu stiu ce este Deaconu. Un mare curajos sau o muiere care plange pentru o lovitura in cap cu bricheta? ‘’Curajul’’ lui si incostienta unor huligani nu ne-au lasat sa ne bucuram de ceea ce ar fi fost o victorie a noastra in fata stelistilor. Nu suntem credinciosi ca ei, dar nu suntem hoti si lasi. Si aceste doua defecte nu au ce cauta in imparatia lui Dumnezeu, daca cel de sus are legatura cu fotbalul. Cei de la frf, cu siguranta au stat aseara si au cantarit surubul din tur cu bricheta din retur. Si ce au descoperit?…ca bricheta e mai grea, e mai dureroasa decat un surub. Si Deaconu pana la urma a fost decorat, este un adevarat cavaler al fluierului, un simbol al arbitrajului romanesc, dati-mi voie…si sa nu uitam, poate fi si un actor in una din piesele lui Caragiale, este atat de complet!…Hotia a mai invins inca o data, dar noi inca traim, inca putem si nu vom pleca niciodata de langa Marele nostru Rapid!…Mergem mai departe, trecem peste voi, si scriem pentru a nu stiu cata oara istorie. Si cu ce fel cerneala o scriem!…acea cerneala care ne pateaza sufletele pe vecie, pentru ca suntem rapidisti!…Taher ne-a ‘’infiat’’ si poate vom vedea un stadion nou, o echipa grandioasa in viitor. Si visele noastre naruite de VOI, se vor implini cu rabdare, pentru ca spiritul nu ni-l puteti zdrobi, orice ati face!…si sa tineti minte asta!!

Ce s-a intamplat a trecut si putem considera totul ca pe o lectie, ca pe o dovada a faptului ca suntem singuri impotriva tuturor si ca in aceste momentele trebuie sa fim cei mai uniti si sa nu mai repetam greselile facute. Presa, incredibil, insa adevarat nu ne-a mai atacat si a vrut sa faca lumina in cazul asta. In zadar, mizeriile si-au facut treaba. Dar stiti ce sa faceti?…Ascultati imnul nostru si fiti mandri ca sunteti rapidisti! Merita!…

Nu va dati batuti!…Lupta Rapid!…

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID