09 Mai 2008 14:02:34

Marele Danut Coman !

postat de BADEa in blogul BADEa

           Daca la sfarsitul turului de campionat il numeam pe Bozovic ca fiind cel mai bun jucator la Rapid, la sfarsitul returului cu siguranta cel mai bun jucator este Dani Coman. Portarul magnific si nu in ultimul rand rapidist, care ne incanta cu paradele lui din fata portii in cele mai dificile momente. Ajuns de la Fc Arges in Giulesti, Coman s-a remarcat in perioada Cupei Uefa cand Rapidul nostru speria Europa si scria istorie. Un caracter demn de un adevarat sportiv, puternic si inzestrat cu mult bun simt. Sacrificiile pe care le-a facut pentru Rapid sunt uimitoare. Desi uneori starea lui de sanatate era subreda a intrat pe teren si a aparat fabulos. Eu nu stiu ce cuvinte la superlativ sa mai folosesc pentru acest deosebit portar. Imi amintesc meciul cu steaua de anul asta cand s-a accidentat ingrozitor de bara portii, cand intreg stadionul ii scanda numele. Si el a continuat. A trecut peste tot, pentru Rapid si pentru suporteri. Nici cazatura in cap dintr-un meci recent nu l-a oprit din cursa asta nebuna, nu i-a furat rezistenta si pe buna dreptate isi merita porecla de Robocop. S-a transformat intr-un adevarat erou si simbol al Giulestiului.

            Danut Coman si-a exprimat intotdeauna dorinta apriga de a lua campionatul cu cei din Giulesti si a declarat ca atunci cand vine vorba de echipa noastra, risca, face orice, indiferent de situatie, intra sa apere culoarea alb-visinie. Sunt sigura ca iubeste Rapidul ca si noi, ne-a demonstrat asta de cand este aici. Ne-a demonstrat in cele mai grele momente, ne-a scos de multe ori din rusine si a devenit un aparator al penaltyurilor in astfel de situatii. Ne-am obisnuit cu Dani Coman, cu salutul lui de la sfarsitul partidelor. In ultimul timp i se spune ingerul pazitor al Rapidului si chiar nu stiu ce ne-am face fara el. Ceva s-ar rupe, un mare caracter si fotbalist ne-ar lipsi enorm. Atata timp cat mai are ocazia de a apara ar fi excelent sa o faca in continuare pentru noi. El va decide ce va face dupa ce se va casatori. Taher trebuie sa-l faca sa ramana la Rapid, golul pe care Danut l-ar lasa ar fi foarte greu de umplut. Este cel mai in forma portar al momentului si imi doresc foarte mult sa-l vad la Euro in poarta. Merita atat de mult pentru a-si completa cariera fantastica si renumele de erou.

             In numele tuturor rapidistilor iti multumesc pentru absolut tot ce ai facut in returul asta si pe parcursul sederii tale la Rapid. Iti multumesc pentru paradele acelea spectaculoase, pentru siguranta oferita, devotamentul si iubirea pentru echipa noastra. Daca am avea o alee a statuilor celor mai buni care au trecut prin Giulesti, si tu ai avea locul cuvenit acolo. Esti deja in sufletele noastre si sper sa-ti duci mai departe activitatea tot alaturi de noi.

             Casa de piatra si tot respectul din partea mea si a rapidistilor!

5 raspunsuri in

'Marele Danut Coman ! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Marele Danut Coman !'.

  1. Anonim a scris in data de 24 Mai 2008 0:27:04

    casa de piatra sa fii iubit ca echipa lu rapid (fooz)

  2. Mircea a scris in data de 25 Mai 2008 22:13:39

    Vila cu piscina si cel putin 2 copii langa ea …

    bafta Dani

  3. Vilica Patru a scris in data de 24 Iunie 2008 19:31:23

    Bun,ca de obicei,salutari si te pup!

  4. natalia a scris in data de 18 Iulie 2008 10:22:38

    aratale tuturor k e sti cel mai tare

  5. tasha a scris in data de 18 Iulie 2008 10:27:22

    indiferent de comentariile rele care ti se aduc la adresa ta ingnorale caci nu mai cei care te invidiaza pot spune ceva urit la adresa ta,caci ei nu au avut parte de asa un portar cum are RAPIDUL si nici nu vor avea fii tare si bafta esti cel mai tare

  6. Mihai a scris in data de 29 Iulie 2008 7:50:27

    Dani Coman nu pleca tu esti emblema de succes a rapidului. Am 12 ani si ma cheama Mihai si sunt un mare fan rapidist dintre juniori dar parintii mei sunt fani inraiti ai echipei Oaia (steaua) Bucuresti si nu ma lasa sa imi cumpar lucruri cu Rapid ci numai cu steaua si eu refuz mereu treningele stelei si imi iau prostii fara nimic asa ca mi-as dori daca puteti sa-mi trimiteti un echipament sau un trening cu Rapid mi-as dori nr 21 sunt din galati si daca va ganditi sa ma ajutati cu ceva ma contactati la id-ul coolboy2196@yahoo.com

  7. FLORY a scris in data de 04 August 2008 7:18:03

    NU TE DA BATUT SI ARATA-LE TUTUROR CE AU PIERDUT. SUCCES IN CONTINUARE

  8. Bobita Stefan a scris in data de 18 August 2008 13:48:01

    Tot deauna ai fost un inger pazitor pentru Rapid

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID