03 Iunie 2008 22:09:09

Un nou antrenor, un nou inceput …

postat de BADEa in blogul BADEa

            In sfarsit Rapid are un nou antrenor. Dupa lungi negocieri cu neseriosul de Boloni, la Rapid a poposit de aceasta data Jose Peseiro. Un portughez care desi imi este necunoscut are o carte de vizita foarte buna, fiind in trecut asistent la Real Madrid. Nu stiu ce valoare are acest Peseiro si nici nu vreau sa discut despre el pana nu-l vad la treaba, dar chiar avem nevoie de transferuri pentru a evidentia calitatile noul antrenor. Eu cred ca Boloni ni s-ar fi potrivit mult mai bine, insa ne-am saturat de atitudinea sa capricioasa. Azi vine, maine nu vine, cam asa au stat lucrurile in ultimele aproximativ doua luni.
            Prezentat la baza Pro Rapid in aceasta dupa amiaza, Peseiro s-a aratat dornic in a face treaba buna la Rapid si chiar a laudat jucatorii si conducatorii Rapidului. Iar noi am putut vedea tabloul ‘’familiei perfecte’’ cu un Taher si un Copos de-a dreptul penibili si extrem de increzatori in fortele noului antrenor. Ceea ce mi se pare absurb si chiar ciudat este faptul ca l-am asteptat pe Boloni in Giulesti timp de doua luni pentru ca intr-o singura zi si fulgerator sa apara un antrenor nou despre care eu cel putin nu stiu foarte multe, dar cu ceva experienta in domeniul asta. Sa zicem ca acest aspect nu conteaza absolut deloc si mai mult de atat trebuie sa-i oferim sprijin si macar putina incredere lui Peseiro. Repet, nu vom realiza multe nici cu cel mai bun antrenor din lume, daca nu vor veni jucatori noi, capabili sa bage mingea in poarta. Spuneam odata ca la Rapid e o joaca permanenta. Norocul lui Copos tine de noul sau partener de joaca, Taher. Cei doi sunt 100% siguri de succes, dar iarasi uita ca fac planuri pentru Rapidul nostru zbuciumat din fire. Oricum ne-am obisnuit cu cate o telenovela pe fiecare an, ‘’venirile’’  facand parte din spiritul Rapidului.
            Ramane de analizat pe viitor eventualele transferuri si situatia echipei. Totusi sunt sigura ca Rapid fabrica si va fabrica mituri, la fel ca un melc ce-si construieste cochilia, incojurandu-se cu ele. E o legenda, din asta traieste, asta e spiritul lui si nimic nu poate schimba rapidismul. Pana la proba contrarie suntem nervosi, bucurosi, suflesti…doar suntem rapidisti…

            Mult succes pentru Peseiro! Sa speram ca va face o treaba foarte buna…
 

5 raspunsuri in

'Un nou antrenor, un nou inceput … '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Un nou antrenor, un nou inceput …'.

  1. Vilica Patru a scris in data de 04 Iunie 2008 18:36:49

    Salutari,BADEa,urmeaza o proba de trimitere

  2. Vilica Patru a scris in data de 04 Iunie 2008 19:14:34

    Stiind ca nu este aproape nimeni pe acest chat,ma mira “promptitudinea” cu care comentariul meu este supus moderarii. Multumesc frumos pentru incredere,va las cu analfabetele comentarii pe subiecte, scrise in cuvinte de doi lei,de catre persoane care abia leaga trei silabe. Este perfect: -eu am cerut inregistrare-autentificare-cenzurare-moderare,pentru a se inceta odata cu invective si interventii neavenite din partea unor vagabonzi-huligani,reprezentanti ai rivalilor nostri. Dar,de aici si pana a nu mi se publica comentariul, pe motiv ca se “asteapta moderarea acestuia’, este o tentativa de schingiuire si sugrumare intelectuala a persoanei care l-a scris,adica eu. Acest lucru,care imi lasase impresia halucinanta ca nici gand sa fi raspuns la subiect, ma determina sa ma retrag, lasandu-va cu scribii succinti elogiati de mine mai sus. Astept notificarea voastra,asa cum procedeaza Marius Panaitescu,de fiecare data cand intervine ceva nou.

  3. Vilica Patru a scris in data de 04 Iunie 2008 19:18:06

    Astept notificarea,in caz ca apare ceva important, pe adresa de e-mail. Multumesc!…

  4. Mircea a scris in data de 05 Iunie 2008 21:03:23

    multa bafta in Giulesti dom’ Peseiro

  5. Vilica Patru a scris in data de 10 Iunie 2008 20:40:33

    Astept raspunsurile voastre,daca ati receptionat mesajele mele!

  6. BADEa a scris in data de 10 Iunie 2008 22:56:49

    le-am receptionat

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID