14 Iulie 2008 22:36:15

Respect pentru Sapunaru!

postat de BADEa in blogul BADEa

            Pentru mine, plecarea lui Sapunaru a fost cea mai proasta veste din pauza competitionala. Fc Porto a pus mana pe fundasul rapidistilor, cel pe care daca il aveai in teren puteai sa iti simti echipa in siguranta in orice meci.

            Ajuns de la Fc National acum doi ani, Cristian Sapunaru si-a castigat un loc de cinste printre suporterii giulesteni si un loc de titular sigur in echipa, ca fundas dreapta. Asta pentru ca este rapidist de mai mult timp si pentru ca are un caracter demn de a fi jucator la Rapid. Il stim pe Sapunaru cel puternic, tanar, devotat trup si suflet si fiind mai tot timpul provocatorul la dueluri aprige pe terenul de fotbal. Detine acea siretenie pe care un fundas de valoare trebuie sa o aibe. A fost intotdeauna la locul si timpul potrivit si ce a contat cel mai mult au fost dovezile de rapidism. Sapunaru era cel care dadea tonul scandarilor din inima la finalul meciurilor si nu lipsea de langa galerie. Sezonul trecut ne-a adus marea victorie in fata spurcatilor, desi ei au castigat la masa verde din cauza brichetei. A pus suflet in tot ce a facut la Rapid. Imi amintesc de meciul cu Poli Iasi imediat dupa moartea Cristinei. A fost singurul care s-a gandit la ea, a dat si un gol magnific dupa care i l-a dedicat rapidistei. Desemnat cel mai bun fundas dreapta din liga 1 in campionatul trecut, a fost convocat la nationala pentru Euro, dar din pacate nu a jucat niciun minut. L-am vazut rar accidentat, insa foarte des aproape de inimile noastre si a stiut cum sa se faca placut si sa ramana un idol al tribunelor. Dupa meciul pierdut din cauza ‘’accidentarii’’ femeiustii Deaconu, a raspuns sigur pe sine presei si a reusit sa ne redea putina liniste dupa atatea momente tensionate. S-a comportat exemplar, intradevar ca un mare jucator rapidist.
            L-am pierdut pentru moment si am castigat alti doi jucatori. Nu cred ca ei vor umple golul lasat de Sapun, nu neaparat pe teren, cum in sufletele noastre. Sapunaru este si va ramane una din acele figuri emblematice si frumoase, fabricate de Giulestiul nostru.
            Multa sanatate si mult noroc la noua echipa, iti doresc din toata inima toti rapidistii !

fara raspunsuri in

'Respect pentru Sapunaru! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Respect pentru Sapunaru!'.

  1. tony a scris in data de 24 Iulie 2008 8:27:04

    Ca in tot-deauna noi pierdem jucatori de care chiar avem nevoie si dam ce avem mai bun:| Sapunaru nu era un jucator care trebuia lasat sa plece pentru ca era fundasu de care rapid avea nevoie in capionat.la fel si cu COMAN nici un portar nu cred k mai are refletele lui Coman nu cred k trebuie lasat sa plece…cu mult respect :X:X:X:rapid :X:X:X

  2. anonim a scris in data de 29 Iulie 2008 15:58:41

    Pentru mine plecarea lui Sapunaru nu a fost una placuta.Intotdeauna l-am apreciat atat in viatza lui personala cat si in teren.Va ajunge un mare jucator. :cry:

  3. FLORY a scris in data de 01 August 2008 7:15:31

    CHIAR DACA NU MAI ESTE LA RAPID SAPUNARU RAMANE CEL MAI BUN JUCATOR DIN UNIVERS. TOATA LUMEA ZICE DE RONALDINHO, RONALDO,MUTU,CHIVU SUNT BUNI DAR SAPUNARU II INTRECE PE TOTI PENTRU CE ARE VALOARE LA FEL CA SI ALTI JUCATORI DE LE RAPID. DUPA PAREREA MEA ESTE O PIERDERE PENTRU RAPID TRANSFERUL LUI LA FC PORTO. EL ISI FACUSE PRIETENI PRINTRE JUCARORII DE LA RAPID SI CU TOTII AU FOST TRISTI LA PLECAREA LUI. INSA ESTE BINE CA A AJUNS LA O ECHIPE MARE. TOTI SUPORTERII RAPIDISTI SUNT ALATURI DE SAPUNARU SI IL SUSTIN IN CONTINUARE. DEPARTE LA FS PORTO INSA TOTUSI APROAPE DE NOI, DE INIMILE NOASTRE. PENTRU NOI SUPORTERII SAPUNAR5U ESTE TOT RAPIDIST. IMI ADUC AMINTE DE CAZUL BRICHETA IN CARE CRISTI A INSCRIS UNICUL GOL. PUR SI SIMPLU MI SA PARUT CEL MAI FRUMOS GOL PE CARE IL VAZUSEM. DUPA CE DEACONU A OPRIT JOCUL AM FOST ATENTA LA MATURITATEA DE CARE DADEA DOVADA. ERA CEL MAI CALM DINTRE TOTI DESI STIA CA ESTE O NEDREPTATE. IN TOATE MECIURILE DE CATE ORI ERA LA PAMANT ACCIDENTAT, CRISTI SE RIDICA SI DADEA TOT CE ERA MAI BUM PENTRU SUPORTERI SI ECHIPA. ALATURI DE FOSTII LUI COLEGI DE LA RAPID AU FORMAT CE MAI BUNA SI MAI ECHILIBRATA ECHIPA. CU CEVA VREME IN URMA EU AM CONPUS O POEZIE. UNA DIN STOFELE POEZIEI SUNA CAM ASA: STIM CA SAPUNARU-I BUN
    DE ACEEA EU VA SPUN
    IL IUBIM PE CRISTIAN
    NU VI-L DAM PE NICI UN BAN.
    INTAMPARE A FOST CA EL SA PLECE LA FC. PORTO LA SCURT TIMP DUPA CE AM SCRIS POEZIA. CAND VOM AUZI PESTE CEVA VREME DESPRE SUCCESELE LUI SAPUNARU LA NOUA SA ECHIPA NOI RAPIDISTII IL VOM VEDEA TOT CA PE UN RAPIDIST PENTRU CA EL A RAMAS IN SUFLETELE NOASTRE.
    Ii urez multa sanatate si succes la noua echipa, cu succese cat mai multe pentru ca noi fanii rapidisti vrem sa auzim numai laude si vorbe frumoase despre CRISTIAN SAPUNARU. :wink:

  4. FLORY a scris in data de 10 August 2008 19:14:00

    Transferul lui Sapunaru la FC Porto a fost cea mai pierdere pentru Rapid. el era cel mai bun fundas,si cel mai frumos. sunt fan infocat al echipei rapid. dar si al lui SAPUNARU. Sunt sigura ca Sapunaru va evolua si va fi o mandrie pt poporul roman
    multa sanatate si succes la noua echipa sa auzim numai de bie. ESTI TARE CRISTI.

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID