28 Septembrie 2008 23:37:07

Asta nu e Rapidu’ , asta nu e Rapidul nostru

postat de Lacra in blogul Lăcră

Sunt acasa. E ora 24. Am venit de la stadion. Nu am avut starea de spirit necesara sa merg cu prietenii sa “ne inecam amarul” dupa acest meci. Ma simt atat de goala pe dinauntru. Stau si ma intreb daca e vis sau realitate si imi repet mereu: Unde a disparut echipa care era elogiata de toata lumea si acum a ajuns de rasul tuturor? Astia nu mai sunt fotbalisti, sunt criminali, mercenari veniti din toate colturile lumii sa ne omoare pe noi. Spiritul liber al Giulestiului. Sa ajungem sa ii huiduim pe cei ce imbraca tricoul sacru, Visiniu, nu credeam sa apuc vreoadata.
La inceput am fost incantata de noua conducere, am zis ca sunt capabili si profesionisti si ca vor face treaba buna…dar ei asa de bine au gestionat cazul Coman, ca a devenit deja un caz. Din cauza portarului in proportie de 90% suntem de rasul tuturor. De cand a intrat intre buturi acest portar extrem de valoros pe youtube si atat de penal pe teren, am luat bataie de la toata lumea. Si toti dedica victoria portarului izgonit, batjocorit si trimis prin liga III … asta d-nul Zotta ( va scriu numele cu litera mare desi nu meritati) nu trebuie sa ii de-a de gandit lui Coman, ci voua, celor de sus. Daca as fi in locul cuiva cu putere de decizie, din seara asta m-as duce peste Coman sa ii pun pe masa un contract nu de 350 ci de 500 mii de euro. Dar noi nu avem patron…
Am zis patron? Puteam zice direct “ghici cine” sau alba neagra, ca tot aia era. Uite-l pe Copos, nu…e Taher. Va bateti joc de noi, aruncati pisica moarta de la unu la altu..spuneti clar cine e si gata. Nu de alta, da sa stim si noi cui sa ii uram de bine !!!
Alte petarde…Cesar si Spada….adica praf in ochi. Asta au fost. Sigur au luat ceva stimulente de au jucat asa la inceput. Nu au trecut pe la camera antidoping? Pacat….
Nu mai avem aparare, e un haos total, nu mai avem mijloc cand lipseste Lazar, de atac nici nu mai vorbesc, trebuie cautat cu lumanrea.
Daca nu sunt Lazar si Boya in echipa, suntem morti. Sau in coma de-a dreptul. Din cand in cand ne mai resusciteaza doctorii Pitbull sau Bozo. Dar cu 1 floare, pardon, doua, nu se face primavara, adica…nu invie mortul.
Noi induram totul, reprosul familiei, frigul si ploaia…sau arsita, de costuri nu mai vorbesc… ca niste mercenari, niste neica nimeni sa ne omoare cu zile. Sau sa ne bage la puscarie acesti bananieri, ca ne aduc in stare sa facem moarte de om ( a se intelege jucator de alearga, sau trebuie sa alerge dupa o minge). Cat sa mai induram si noi???  Vreti sa va luam iar la alergat prin sine cum faceau predecesorii? Nu mai veniti cu pretentii financiare si incepeti la dracu sa jucati si fotbal. Ar trebui sa va fie rusine pentru rezultatele dezastruoase si din propria initiativa sa va amendati. Dar, eu visez…sau voi …NANI NANI RAPIDul meu iubit, scuza-ma de te-am trezit !!!

un raspuns in

'Asta nu e Rapidu’ , asta nu e Rapidul nostru '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Asta nu e Rapidu’ , asta nu e Rapidul nostru'.

  1. anonim a scris in data de 29 Septembrie 2008 19:32:42

    asa e Lacra…toata lumea doarme la Rapid, infara de noi, de suporteri. Noi nu numai ca nu dormim , dar suntem si dezamagiti si foarte suparati… :oops:

  2. filip a scris in data de 20 Februarie 2010 10:56:37

    :smile: eu tin cu Rapid

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID