29 Septembrie 2008 15:34:35

Nu va e rusine ?!

postat de BADEa in blogul BADEa

            Este impardonabil ce se intampla cu Rapidul nostru. Draga Copos, Zotta, Taher si restul…da, Rapidul este al nostru, al suporterilor! Peseiro si strainii lui nu stiu asta. Pur si simplu isi bat joc de noi! Suntem pe locul 13 in clasament la cateva puncte in fata de zona de retrogradare. Este incredibil cum dintr-o echipa ce tintea la finala cupei UEFA am ajuns sa ne chinuim aproape de subsolul clasamentului cu echipe abia promovate in prima liga.

            Este inadmisibil ce face conducerea. Nu inteleg de ce acest mascarici de Peseiro inca mai antreneaza. Iar marii mascarici sunt jucatorii. De fapt nu suntem pe terenul de fotbal, suntem la circ unde ii avem in roluri principale pe maimutele de Pardo, Paulista, Spadacio, Julio Cesar. Patronii circului Taher si Copos, sau Copos si Taher ( nu stiu care e mai important si cu putere mai multa), stau in tribuna si urmaresc spectacolul penibil. Nu credeam ca voi apuca vremuri in care Giulestiul sa devina locul in care niste nesimtiti manjesc culorile acestui club, trecut prin atatea greutati pe parcursul existentei lui. Este pentru prima data cand urasc conducerea Rapidului, cand o fac vinovata de tot ce se intampla! Dar chiar nu au rusine?

            1.“Pardo a greşit aseară, dar nici nu a fost ajutat de colegii lui. Eu, cīnd am văzut că galeria īl īnjură, l-am sunat pe Corsicanu şi i-am zis să mă īnjure pe mine suporterii, să mă huiduie, dar să-l lase pe Pardo īn pace. Nu e normal să fie taxat de suporteri de la prima greşeală”, a spus Taher.
            2. Am vorbit cu Peseiro, dar nu ca să-i transmit vreun ultimatum. Noi nu umblăm cu aşa ceva. Nu sīnt de acord cu domnul Copos că echipa nu a jucat nimic duminică seară. Acum aşteptăm cu toţii meciul cu Wolfsburg. După, vedem ce-om face. O să mă implic şi eu mai mult la echipă, voi īncepe să dau mai multe sfaturi. Peseiro ne-a zis să avem răbdare, că proiectul lui e de lungă durată. Are şi el dreptate”, a declarat Fathi Taher..
            3. “Rapid a fost peste FC Argeş, dar ne-a lipsit norocul!”, crede Fathi Taher. Iordanianul a fost astăzi la Pro Rapid şi a vorbit cu jucătorii şi cu Peseiro după antrenament. “Mi-au zis că sīnt bine toţi şi mi-au promis că joi ne calificăm. Ei sīnt jucători buni, cu valoare individuală mare”.
           

            Astea sunt declaratii de om normal, implicat in fotbal? Vrei sa aduci optimism si sa mai cureti rana, dar tu vii si ne spui de 4 etape ca Peseiro e profesionist si are proiecte de lunga durata, ca ai incredere in jucatori, ca tu sa fi injurat in locul lor! Fii serios domnule Taher! Se vede ca nu sti cu cine ai de-a face. Nu ne cunosti si nu vrei sa ne respecti sufletele noastre de rapidisti! Pai asteptam, asteptam, dar pana cand? Ne-am imbolnavit de atatea promisiuni, de revenire si para-revenire. E pentru prima data, de cand urmaresc meciurile  Rapidului, cand ma simt atat de rau si sunt atat de dezamagita. Vorba lui Rica, nici cand jucam in B nu ne bateam joc de fotbal. E uimitor cum o echipa de straini, straini de fotbal, au ajuns sa ne faca de ras. Unde e Nico, Buga, Burdujan, Coman, chiar si Dica?…Mai bine jucam cu cei de la tineret, care au dorinta de afirmare si muncesc pe salarii mizerabile. Oricum pe brazilienii/portughezii si toata adunatura de la echipa nu-i intereseaza de noi. Baietii castiga salarii mari, dar de jucat fotbal, uita cu desavarsire. Am ajuns la capatul rabdarii,…zic eu…

            Si iarasi ma intreb la fel ca toti ceilalti rapidisti : UNDE ESTE RAPIDUL NOSTRU?

           

 

3 raspunsuri in

'Nu va e rusine ?! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Nu va e rusine ?!'.

  1. shtefan0_rapidistu' a scris in data de 30 Septembrie 2008 10:02:42

    schimba-l pe pardo

  2. dyli a scris in data de 01 Octombrie 2008 19:39:33

    sa va duceti cu toti straini vostri dupa DOBRIN

  3. Victor a scris in data de 02 Octombrie 2008 18:29:18

    Si eu sunt f suparat si deja mi-am pierdut rabdarea. Nush cand isi va reveni Rapidul, iarasi am ratat uefa, iara vom rata titlu.Cand va fi ziua cand Rapidul se va afla la sf campionatului pe primul loc? :sad: :cry:

  4. tudor a scris in data de 03 Octombrie 2008 7:37:10

    FORZA RAPID.RUSINE CELOR CARE DISTRUG RAPIDUL NOSTRU IUBIT.BINE CA A FOST DEMIS PESEIRO.SI FOTBALISTII SA SE TREZEASCA SA JOACE FOTBAL.MEREU CU RAPID SI LA BINE SI LA RAU.

  5. nicoleta a scris in data de 03 Octombrie 2008 14:10:21

    Ce a mai ramas din acel RAPID care in urma cu trei sezoane speria echipele nemtesti???Nimic nu a mai ramas si asta din cauza unor persoane care spun ca vor “binele”rapidului.Acestia sunt Copos si Taher in special,antrenorul si unii jucatori straini.Pardo nu are ce cauta nici macar la echipa a 2 a.Cum au putut sa isi bata joc de cel mai bun portar al Romaniei doar pentru ca cerea mai multi bani si pe buna dreptate.Criza de la echipa nu se va termina dar ar fii bine ca toti acesti jucatori de “milioane”sa fie vanduti si in locul lor sa fie adusi juvatori romani si de la echipa de tineret.Sper ca Rada,Manea si Sichitiu sa reuseasca sa puna capat crisei si sa aratam ca putem mai mult.

  6. BADEa a scris in data de 07 Octombrie 2008 11:37:21

    :smile:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID