26 Octombrie 2008 15:23:22

Rapidul din teren sau cel din tribune ?!

postat de V.D.Alex in blogul V.D.Alex

In prezent , locul 10 in clasament . Desi in revenire de forma , ceva nu este bine . Rapidul nu este facut pentru asa ceva dar si mai rau decat pozitia din clasament este faptul ca ne pierdem identitatea . Rezultate proaste sunt peste tot : Tottenham este in deriva , Newcastle nu isi mai revine de multi ani desi au investit enorm si in aceasta situatie se afla multe alte echipe dar ceea ce se incearca peste tot in lume este pastrarea in primul rand a identitatii echipei respective . NU poti copia modelul CFR-ului pentru ca desi este o echipa veche , Clujenii nu au o istorie nici macar pe departe asemanatoare cu boema existenta a fratelui mai mare alb-visiniu de sub Podul Grant . Desi la inceput am fost de acord cu aducerea de jucatori straini din lipsa de “materie prima” din tara si chiar am fost entuziasmat de inceputul fulminant de campionat , acum incep din ce in ce mai mult sa cred ca tocmai asta distruge incet-incet farmecul si spiriul acestei echipe .Cu jucatori care dupa ce ca vin la Rapid doar ca sa isi ia banii , nici nu cunosc o iota despre echipa la care joaca , despre aspiratiile acestei echipe si despre pretentiile suporterilor este foarte greu sa multumesti niste suporteri care isi iubesc clubul chiar mai mult decat pe propriile neveste . Pe cand un jucator roman , chiar daca nu rapidist de mic , este imposibil de crezut ca odata ajuns sa paseasca pe gazonul pe care au calcat odata Ion Ionescu , Dan Coe , Rica Raducanu , Nicolae Manea , Daniel Pancu etc , sa nu i se faca “pielea de gaina” sau sa nu tresara atunci cand aude galeria cantand si purtand echipa spre victorie ca nicaieri in alta parte .

D’aia suporterii cer cu insistenta cooptarea de cat mai multi rapidisti in cadrul clubului , d’aia imi dorec ca M.Rada sa fie cat mai aproape de echipa , sa-l vad cat mai des pe Rica povestind pataniile din vremea Marelui Rapid si pe Sumudica la conducerea administrativa a clubului pe care l-a iubit de mic . D’aia ma duc pe stadion si cant fara incetare , nu pentru Copos , nu pentru Taher si nici pentru altii ce vor trece neobservati prin istoria glorioasa a clubului , ci pentru Rapid prin tot ceea ce inseamna el . Pentru mine , pentru tine , pentru voi toti indiferent ca sunteti rapidisti sau nu . Pentru ca RAPIDUL SUNTEM NOI !!

un raspuns in

'Rapidul din teren sau cel din tribune ?! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Rapidul din teren sau cel din tribune ?!'.

  1. BADEa a scris in data de 26 Octombrie 2008 16:55:53

    Rapidul din teren depinde de Rapidul din tribune …
    Rapidul suntem noi! … asa este :grin: :grin:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID