23 Noiembrie 2008 12:49:37

Fara cuvinte !

postat de BADEa in blogul BADEa

            De o suparare imensa ca asta, rar am mai avut parte! Bataie de joc din partea jucatorilor, a arbitrajului si a celor din presa!

            O sa incep cu jucatorii, cei mai vinovati pentru egalul asta. Daca am fi jucat prost de la inceputul partidei, as fi zis, bine ma, asta e, atat putem, valoarea noastra e de mijlocul clasamentul. Dar cand tu vezi ca se dau doua goluri frumoase, cand te gandesti la noua pozitie favorabila pe care puteai sa o obtii, si dintr-o data esti egalat intr-un mod extraordinar de stupid, cu cinci minute inaintea finalului de meci, pai ce sa mai zici, ce mai crezi? Eu consider ca Rapidul asta care teoretic este o echipa cu unsprezece jucatori, practic nu exista, nu este o echipa, e o gluma foarte proasta! Slab, slab, Julio Cesar si Lazar, iar portarul a luat un gol prostesc de la Burdujan, cel care a declarat la final ca nu si-ar mai dori sa revina in Giulesti, niciodata. Apare o alta problema: Boya si Bozovic se feresc si ei de Rapid. Oare ce se intampla intradevar acolo, in relatiile jucator-antrenor? De ce nu exista atitudine, cum e posibil? De fapt este inadmisibil sa ai sansa sa fi pe locul trei in clasament si sa dai cu piciorul acestei oportunitati! De necrezut. Si totusi vreau sa-i felicit pe Maftei si Spadacio, doar pe cei mai buni rapidisti din teren…

            Arbitrajul a fost impotriva noastra. Sa nu ne plangem, dar arbitrul si-a batut joc de jucatorii rapidisti. Au fost foarte multe faze in care jocul agresiv al moldovenilor a fost tolerat, mai ales in a doua repriza cand Rapidul si-a pierdut forta si cei de la Vaslui au devenit foarte agresivi si ambitiosi. In concluzie, arbitrajul a fost jalnic si e posibil sa fi fost un factor important ce a influentat meciul asta.

            Pe langa supararea imensa pe care mi-au provocat-o jucatorii si arbitrajul, s-a adaugat si atitudinea josnica a comentatorilor. Emil Gradinescu, marele comentator sportiv, a avut niste reactii impotriva Rapidului de multe ori, a spus numai aberatii si nu stiu cat de prost sa fi, sa nu realizezi caracterul de tampit al acestuia. Nu am mai auzit niciodata, de atatia ani de cand vad meciuri la televizor, asemenea prostii ca aseara. Dupa joc, am ramas tot pe acest gsp tv, aceasta groapa a spurcatilor si penibililor din presa sportiva. Mi-am facut din nou si mai multi nervi. Stucan, Geambasu si Panduru, radeau cu gura pana la urechi de egalul Rapidului. Nu pot sa cred de unde atata nesimtire ce depaseste orice limite? S-a vorbit chiar de un blat in prima repriza. Sunt scarbita de acesta atitudine mizerabila afisata de acesti ‘’mari ziaristi’’ in frunte cu spurcatul de Panduru. Au avut de ce sa rada, au ras de engleza lui Peseiro, dar si-au batut joc de suporterii rapidisti care priveau in monitoare. Da, pe calculator, ca asa ne chinuie gsp’ul de la inceputul turului! Dupa mine, un ziarist profesionist, asa cum se considera domnii amintiti mai devreme, ar trebui sa fie obiectiv, sa se abtina cat de cat de la reactiile subiective, sa comenteze si sa analizeze evolutia ambelor echipe in limita bunului simt, nu sa rada de prostia uneia sau alteia, de antrenorul unei anumite echipe. Duceti-va nene acasa si dati petrecere ca a facut Rapidu’ egal cu Vasluiu’!

            Am mai trimit un pumn direct in fata. Am fost iarasi treziti la realitate. La Rapid problemele raman serioase, chiar daca vrem noi sa para rezolvabile. Raman cu un gust amar si cu un venin in suflet. Mi-e rau cand ma uit in clasament si vad ca acum puteam sa avem cele trei puncte luate. Dar nu, nepasare totala din partea unora, inconstienta care doare dragilor, doare cel mai tare!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID