23 Ianuarie 2009 16:19:00

Cum fugi, tu, lasule ?!

postat de BADEa in blogul BADEa

             ‘’Rapidul suntem noi’’! Doamne, cat imi plac cuvintele astea si cat de mandra ma simt cand le rostesc! In ultimul timp numai asta spunem, ne consideram stapanii Rapidului. Suntem stapanii Rapidului! Fara noi, el nu ar exista, insa exista un las de care ne-am saturat. Exista o persoana care desi a castigat cateva batalii importante, la final si-a scuipat ostasii. Cand Rapidul se afla in impas, l-a salvat si l-a resuscitat ca sa para marele salvator. Apoi l-a strans de gat si l-a asfixiat, devenind un asasin. George Copos nu poate sa raspunda la intrebari ce privesc viitorul Rapidului. George Copos nu vrea sa raspunda. Se ascunde intruna. Aseara era prins intr-o mare capcana cand i-a vazut pe suporteri revoltati. A spus ca nu e corect ce se intampla, nu e corect sa fie pus intr-o astfel de situatie. Dar ma intreb daca e corect ca el sa continue sa murdareasca istoria Rapidului!? E corect ca el sa ne vorbeasca despre yahturile sale, intr-un moment in care rapidistii fac tot posibilul pentru a salva spiritul asta? Nu e corect, nimic din ce a facut el, in toti anii astia, nu a fost corect!

             A venit momentul acesta critic in care trebuie sa facem ceva pentru clubul nostru! S-au acumulat prea multi ani in care Rapidul a fost doar o jucarie in mainile lui Copos. S-au strans prea multe orgolii si chiar nu mai avem nevoie de un perfid si un las. Lasitatea si-a expus-o si aseara, incoltit fiind de rapidisti, iar viclenia e proprietatea lui fundamentala. Totusi simt ca de data asta nu va mai scapa, constiinta il va trada, e prea incarcata cu minciuni si rautati. Masca aceea aparent binevoitoare, nu mai ascunde nimic. Palmaresul sau nu mai are nicio valoare pentru noi. De judecata suprema nu va mai scapa acest las! El nu mai conteaza din clipa in care a calcat in picioare esenta Rapidului: sufletele noastre!

un raspuns in

'Cum fugi, tu, lasule ?! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Cum fugi, tu, lasule ?!'.

  1. Anonim a scris in data de 25 Ianuarie 2009 4:07:07

    :twisted: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :mrgreen:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID