01 Martie 2010 0:26:01

Mereu speram …

postat de BADEa in blogul BADEa

            Daca ati crezut ca incheierea unor contracte cu doua firme pentru sponsorizare sau vorbele si laudele lui Copos, sperantele lui, increderea pe care se lauda ca i-o ofera din plin lui Manea sau transferurile din iarna asta, daca ati crezut in toate, nu e bine deloc. V-ati facut iluzii desarte, cel putin dupa primele doua etape. Astea sunt decat niste imagini seci, ele nu contin nimic. Chestiile astea nu pot aduce titlul in Giulesti. Jocul din teren spune totul. Pe langa astfel de lucruri avem nevoie de altceva. La urma urmei ce transferuri s-au facut? A venit Sapunaru. Wow, mare transfer, cand de fapt nu are drept de joc si este ca si inexistent, a venit Gauracs care nu a impresionat si era aproape de a pleca, avand probleme medicale. Iordache inca nu s-a incadrat foarte bine in echipa. Cineva se tot lauda ca-l aduce pe Varga. Realitatea e ca banca de rezerve nu se ridica la nivelul pretentiilor si sperantelor noastre. Din nou, asistam la o gargara ieftina din partea patronului …

            “N-am vorbit niciodată de titlu. Ca să te baţi la titlu, nu trebuie să te prezinţi cu lotul pe care îl am eu. Nu ştiu dacă am 11 jucători pentru meciul cu Timişoara.’’ Domnule Manea, de-abia acum v-ati gasit sa spuneti asta? Noi stiam, dar ca-ntotdeauna ne facem sperante. Si va credem, sincer! In meciul cu Urziceni s-a vazut lipsa jucatorilor de baza, iar rezervele lasa de dorit. Dupa iesirea lui Herea, mijlocul terenului nu mai exista. Grigorie a fost penibil, jalnic. I-am auzit numele de doua ori: la un fault si cand a dat o pasa. O prima repriza dezamagitoare pentru Helder si am tremurat de-a binelea la gafele pe care Bornescu le facea in continuu. Daca as vorbi despre fiecare jucator in parte, le-as gasi numai parti negative dupa acest egal. Raman la pararea ca Tudor a fost numit in mod special sa arbitreze aceasta partida. Sa fluiere si sa enerveze permanent, sa creeze tensiune.

             Partea rusinoasa e ca in a doua repriza eram aproape morti si am fost dominati de o echipa, teoretic, obosita dupa un meci cu Liverpool, joi. Nu am fost capabili sa obtinem o victorie pe Giulesti, avand alaturi o galerie extraordinara. Daca nu acum, atunci cand ? Macar sa ne consolam cu ideea ca Rapidu’ niciodata nu a avut inceputuri in forta, cu victorii convingatoare.  

2 raspunsuri in

'Mereu speram … '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Mereu speram …'.

  1. Fcrb23 a scris in data de 03 Martie 2010 12:13:25

    asta e realitatea..

  2. Anonim a scris in data de 08 Martie 2010 17:01:07

    forza rapid

  3. conmike18 a scris in data de 15 Martie 2010 19:54:02

    cam negre randurile astea….eu zic ca avem ceva de spus in campionatul asta chiar daca nu avem un lot de vis…e bine ca il avem si ca echipa inca exista…venirea lui varga si balan ma face sa cred ca a adus un mare plus in echipa asa ca am tot dreptul sa visez la titlu

  4. Iulian a scris in data de 23 Martie 2010 13:53:08

    Suntem varza. Nu tu atac, nu tu aparare. O echipa care se respecta obtine macar 0 la 0 daca joaca prost. Noi pierdem de fiecare data la un gol diferenta. Nu avem antrenor. Manea o fi el rapidist dar sa ne mai lase. Sa vina Bergodi sau un antrenor care stie sa antreneze. Copos e falimentar. S-a cacat atat pe el cu fina-su Siman, ca s-a ales praful De ce nu au perfectat transferul in perioada legala. Nu le mai ajung banii, imputitii dracului, el si cu Siman. Au distrusd echipa asta. O sa ramane iar in afara cupelor europene.

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID