28 Martie 2010 21:16:05

Pentru toate exista … doar astazi ?

postat de BADEa in blogul BADEa

             Rapidul m-a invatat sa iubesc, Rapidul m-a invatat sa visez, sa dobandesc acea imunitate in fata cazaturilor pe care orice om le ia pe drumul vietii. Rapidul mi-a soptit cand sa ma ridic si sa pornesc mai departe. Prietenie, fericire, devotament. Sunt cuvinte carora le-am aflat sensul cu ajutorul spiritului giulestean. Sa plangi de fericire si imediat dupa, de tristete. Sunt sentimente inexplicabile, sentimente extraordinare pe care numai un suflet uzat, numai o inima permanent incordata, le poate cunoaste. Si atunci cand cineva intreaba pentru ce, de ce. Raspunsul ramane simplu. Pentru toate aceste lucrurile si sentimente nebune. Pentru ca, la final, supararea sa fie trecatoare si sa vedem intotdeauna partea plina a paharului, vorba aceea.
             Nu asta este Rapidul pe care il iubesc, Rapidul ala care mi-a inseninat viata. Astazi nu vad decat un spirit tot mai alterat de niste jucatorii care nu fac nimic, doar  pateaza tot mai adanc, numele nostru. Adevarul e ca in retur nu ne putem lauda decat cu doua goluri mult prea norocoase, date din intamplare. Am uitat sa pierdem frumos. Mai poate unul ca Herea sa priveasca in ochi unui suporter rapidist, dupa un meci ca cel cu oltenii? Mai poate Raduta sa ceara sa intre pe teren si sa reprezinte clubul la care a crescut, stiind ca se joaca cu nervii si cu demnitatea noastra? Le pasa lor de ceea ce simtim, de lumea aia din tribune care canta? Astazi, nu simt decat un Rapid fricos, neputincios, dezorganizat si tarat intr-o mizerie pe care nu o merita. Asistam si urmarim un joc scarbos, atat in teren cat si in conducere. Poate ca niciodata nu am mai trait o senzatie atat de neplacuta, privind meciuri ale Rapidului. 
             Am ajuns intr-un punct in care realizez cat de multe schimbari poate aduce trecerea timpului. Azi, ca multi altii dintre voi, ma intreb unde a disparut Rapidul ala magnific. Ne supara, dar ne supara frumos. Ne purta pe cele mai inalte culmi ale fericirii si apoi ne impingea in cea mai abrupta prapastie. Imi amintesc de jucatorii care mureau pe teren pentru Rapid, de acele momente rupte parca din basme si … ma doare tare, enorm de tare pentru ca nu mai putem privi spre viitor. Ramanem doar cu niste amintiri foarte indepartate. Candva, Rapidul insemna spectacol …
             Dezamagirea e mare, cuvintele sunt putine … doar astazi, SPER. Sa sper, intotdeauna … pana si asta am invatat de la Rapidul ALA

un raspuns in

'Pentru toate exista … doar astazi ? '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Pentru toate exista … doar astazi ?'.

  1. adinaxd a scris in data de 15 Aprilie 2010 22:18:33

    scrii cu atata devotament… :shock: :*

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID