10 Martie 2007 21:32:40

Casa dulce casa!

postat de Iris in blogul Iris

In conditiile in care la meciul cu Poli Timisoara am fost exilati la Craiova, ca pedeapsa pentru comportamentul neadecvat la meciul cu Pandurii din decembrie, au trecut 3 luni de zile si RAPIDul inca nu a jucat vreun meci oficial pe arena din Grant!Duminica, in meciul cu UTA spargem in sfarsit gheata cu un meci oficial pe Giulesti, primul in anul 2007! Un Giulesti, ce-i drept, la fel de “obosit” ca la ultimul meci… de fapt, sa nu vorbesc aiurea, acum e si mai “obosit”! Ce e mai rau e ca si acest meci era cu semnul intrebarii in dreptul locatiei cu cateva zile inainte, in urma unui incident la meciul de cupa cu FC Arges, cand un suporter RAPIDist, din motive necunoscute, cum e oarecum logic, a aruncat cu o bricheta intr-un jucator argesean cand acesta se pregatea sa arunce de la margine! Am fost iertati, sa speram ca aceste incidente vor disparea si ca nu va mai fi cazul disputarii meciurilor la distante insemnate de capitala!

Revenind, meciul cu UTA Arad se anunta a fi extrem de dificil, aradenii formand o echipa unita, foarte incomoda si ambitioasa, din cate am remarcat in alte meciuri. Giulestenii au nevoie de concentrare maxima, o concentrare si o daruire de care in mare parte au dus lipsa la meciul cu oltenii de saptamana trecuta! Speram ca s-a revizuit aceasta problema si ca in primul meci de pe stadionu de sub Podul Grant din 2007 vom vedea un RAPID spectaculos si eficient! Lupta pentru locul doi, calificant in preliminariile Champions League, a devenit foarte stransa, si orice punct conteaza si va conta in aceasta batalie.

In tur, la Arad, va aduceti probabil bine aminte cu totii ca am facut cunostinta cu prima infrangere din acest sezon, 0-1! Asteptam cu totii o revansa aspra !!! HAI RAPID !

un raspuns in

'Casa dulce casa! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Casa dulce casa!'.

  1. TayloR^ a scris in data de 10 Martie 2007 21:48:38

    Am trait o umilinta mare in tur :cry: Si eu sper din tot sufletul sa ne revansam . FORZA RAPID

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID