04 Aprilie 2007 18:56:26

Rapidismul din fiecare se manifesta altfel…

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

De cateva zile sunt foarte dezamagita de atitudinea unei parti din suflarea rapidista! Am citit pe forum niste comentarii care m-au lasat masca. As vrea sa trag un semnal de alarma si sa le reamintesc celor care injura si care vorbesc aiurea despre jucatorii nostri si despre Razvan. NOI NU SUNTEM SUPORTERI DOAR PENTRU PERFORMANTA ECHIPEI! Intr-adevar ne-o dorim cu totii, dar ganditi-va la suporterii de acum 20-30-40 de ani, ei nu au trait ce am trait noi. Ei nu au avut ocazia sa mearga in deplasari externe, ei nu s-au bucurat la castigarea campionatului, unii poate nici nu au prins vreo cupa castigata alaturi de echipa.
 In schimb, noi, suporterii de acum, am trait atatea alaturi de echipa noastra. Am luat campionate, am luat cupe si supercupe, am fost alaturi de echipa cand a jucat in competitiile externe. De ce nu stim sa apreciem prin ce am trecut? De ce nu stim sa ne amintim clipele de bucurie pe care le-am trait alaturi de echipa asta? Cum v-ati simtit anul trecut cand au venit baietii in Giulesti si ne-au aratat cupa pe care tocmai o castigasera? Cum v-ati simtit cei care ati fost in deplasarile externe? Cum v-ati simtit cand ne-am calificat pana in semifinalele Cupei UEFA? Cum v-ati simtit cand l-ati vazut pe Coman in poarta la meciurile Nationalei? Va spun eu cum v-ati simtit: MANDRI! De ce vreti sa ne complacem si sa incepem sa semanam cu ceilalti suporteri, cei care-si ameninta jucatorii, cei care le vandalizeaza masinile, cei care le ameninta familiile? Cand vedeam toate tampeniile astea la televizor, eram mandra ca la noi nu se intampla asa! Imi doresc sa fiu mandra in continuare…
 Intr-adevar si pe mine m-au enervat unii jucatori la multe meciuri, insa niciodata nu i-am injurat. Nu vreau sa par un model de suporter, insa trebuie sa va ganditi ca facem parte, cu totii, dintr-o mare familie. Pe cei de la voi din familie NU trebuie sa-i injurati niciodata si trebuie sa fiti langa ei cand au nevoie de voi.
 Atat Coman, cat si Lucescu au nevoie de noi. Ambii la un moment dat ne-au adus multa satisfactie si bucurie. Stiu ca nu trebuie sa traim din amintiri, dar macar sa nu uitam atat de repede ce au facut pentru echipa noastra si a lor in acelasi timp.
 Veti vedea de acum inainte cat timp vor rezista antrenorii nostri. Veti vedea care antrenor va veni la Rapid pentru salariul pe care-l are Razvan. Nu va exista niciun antrenor care sa accepte postul doar de dragul echipei, fara contractul bine pus la punct si semnat de catre ambele parti. Stim cu totii, ca nimeni nu se poate intelege cu Copos. Razvan cat de cat a incercat sa impace si capra si varza, a avut un singur moment de slabiciune (noaptea aia de la Crowne Plaza, pestre care a trecut tot cu ajutorul nostru). Eu zic sa incercam, macar noi (suporterii) sa-i facem viata mai usoara, pentru ca oricum are destule probleme cu Copos. Dupa declaratiile lui, va pleca singur in vara, fie ca ne vom clasa pe un loc secund, fie ca nu.
 As vrea ca Razvan sa-si aduca aminte de noi ca “suporterii care m-au sustinut si la bine si la rau”. Nu vreau sa conving pe nimeni sa gandeasca ca mine, insa cred ca ce am spus mai sus sunt niste adevaruri, pe care puteti sa le constientizati si voi.
 Nu trebuie sa-i aplaudati pe Coman si pe Lucescu, daca nu simtiti cu adevarat ca o merita, insa macar nu-i mai injurati ca la usa cortului. Amintiti-va ca fotbalul nu se rezuma doar la seminte, injuraturi si batai.

14 raspunsuri in

'Rapidismul din fiecare se manifesta altfel… '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Rapidismul din fiecare se manifesta altfel…'.

  1. .snor. a scris in data de 04 Aprilie 2007 23:59:21

    Se vede ca esti fata :)

  2. make a scris in data de 05 Aprilie 2007 1:29:16

    Of, mai Adi, cum poti sa te iei tu de suporterii nostri dragi? Nu vezi ce cadou ne-au facut acum? 3 etape interzisi pe Giulesti..Ce romantic.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nu iti vina sa ii … sa le…multumesti?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

  3. marian a scris in data de 05 Aprilie 2007 10:12:45

    dina cauza asta am ajuns unde suntem acum ca au ajuns sa conduca si sa formeze opinii fetite si copii…….ati vazut giulestiul acum 3-4 ani si sunteti mari rapidisti……..suferiti de internet ….am ajuns sa vad in galerie mai multe fete si baietei decat prin gradinite……
    va place de cercelus care in 3 ani nu a castigat decat o cupa in care nu s-a intalnit cu nicio echipa puternica…….sai ne laudam cu marea performanta de a ajunge in sferturile uefa unde ne-au eliminat dusmanii de o viata…..mai bine nu ne calificam decat sa rada spurcatii aia de noi……
    cred ca siteul asta e sponsorizat de razvanel ca prea il pupati in cur pe un antrenor de doi lei…….

  4. mircea a scris in data de 05 Aprilie 2007 14:23:58

    cand noi mergeam la meciuri tu erai la gradinita …
    si cand razvan ducea RAPID in sferturi tu erai cu pluta …

    si sunt copii in galerie ca smecherii ca tine stau intr-o parte sa arunce cu brichete …

  5. mircea a scris in data de 05 Aprilie 2007 14:28:05

    si daca intri pe forum vei vedea ca fiecare si-a spus parerea …
    ce apare pe site nu e treaba ta … oamenii lui copos valvis etc sunt in alta parte … acolo e pupincurism la nivel de actionariat …
    si daca liderul galeriei RAPID Fane a zis ca il sustine pe Razvan cine esti tu ma … si ce ai facut pentru RAPID tu … ca sa ne laudam ma cu tine …

    vino ma la pitesti si spunei lui Fane ca e pupincurist ca il sustine pe Razvan …

  6. BadGirl a scris in data de 05 Aprilie 2007 15:00:46

    Bai degeaba….n-are rost sa va bateti capul cu ei……duceti-va ma la steaua daca vreti performante, suporteri de 2 lei …cum v-ati fi simtit voi in locul lui Razvan daca la fiecare greseala va ameninta copos ca va da jos….si totusi el e antrenorul care a reusit cea mai mare performanta la Rapid. V-ati obisnuit cu cupe si flori….da’ ati uitat ca nea Mincea se ducea cu Rapidul la matineu si nu mai facea atata gura. In 99′ cand am luat campionatul a inceput sa planga spunand ca i s-a indeplinit cel mai mare vis. Si voi suferiti aiurea…

  7. make a scris in data de 05 Aprilie 2007 18:31:08

    sper ca Razvan sa va inchida gura la Pitesti,mercenarilor…sper sa castige , chiar daca are o echipa cu moralul la pamant, chiar daca e decimata de absente(ZICU, mai cu seama). indiferent daca jucam cu o echipa ca si retrogradata, deja se pune problema unei victorii..Si vorbiti naibii la sfarsitul campionatului, nu acum..mai este de jucat..daca a pierdut cu steaua, asta nu inseamna ca gata trebuie schimbat..steaua ne-a batut de doua ori in anul in care am luat campionatul..

  8. mib a scris in data de 06 Aprilie 2007 5:41:28

    In principiu sunt de acord cu articolul exceptand greseala cu semifinalele cupei UEFA. Doar un lucru ma nemultumeste la jucatori si la Razvan, ca esecurile din finalul sezonului trecut nu i-a ambitionat, nu i-a facut sa stranga randurile sa fie mai uniti, mai concentrati si sa se sacrifice mai mult pt a “inchide gura” la toti sezonul ce a urmat. Si din punctul meu de vedere faptul ca sezonul asta urma a fi dezamagitor a fost preconizat de plecarea lui Niculae.

  9. Bratu Marian a scris in data de 07 Aprilie 2007 5:06:28

    bv fata vb frumoase vb adevarate bv bv bv bv Forever RAPID

  10. marius_rapidist4ever a scris in data de 11 Aprilie 2007 22:53:11

    sal!!!!!!! care nu sunt cu razvan sunt cu copos si daca sunt cu copos nu e cu noi si cu razvan! atuncii nu va suportam!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANTICOPOS CAMPAIGN

  11. rapidista a scris in data de 14 Aprilie 2007 23:15:36

    mai stiti anul trecut cand suporterii dinamovisti ii injurau si ii fluierau pa jucatorii echipei favorite??????????????
    mi se pare ciudat si impropriu comportamentul lor, dar Dinamo si-a revenit, de fapt alta dinamo.
    e normal nu toti oamenii sunt la fel,dar daca Doamne fereste Rapidul ar retrograda va-ti schimba echipa favorita?eu una NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    stiti ce spune preotul cand 2 oameni se casatoresc :”impreuna la bine si la rau”? :mad: e acelasi lucru.

  12. rapidist4ever a scris in data de 23 Aprilie 2007 21:08:12

    Sji ce daka ii fata,ma bucur ka este alaturi de echipa sji la bine sji la rau sji pe mine chiar m`au dat lacrimile la ce cuvinte frumoase sji adevarate a zis!!!Trebuie sa fim mandrii ka ne`am nascut cu sangele vishiniu sji chiar daka stau in Timisoara yo tot timpu m`a simtzit Giulestean sji Rapidist din tot sufletu!Chiar daka nu am ocazia de a le vedea toate meciurile live din Giulesti,sufletu meu a fost sji va fi tot timpu akol cu acesti baietzi care ne`au facut mandrii de nenumarate ori!!!Cate echipe nu shi`ar dori sa aibe suporterii pe care`i are Rapid,sji de aceea zic ka nu trebuie sa ne facem de rushine akum,pt ka “sji la bine sji la rau RAPID este clubu meu”!!!chiar sji atunci cand pierde echipa sunt mandru ka sunt RAPIDIST sji “tzigan” cum ne fac invidioshii :wink: …TRUP SHI SUFLET ALATURI DE ECHIPA!!!

  13. rapidista=d> a scris in data de 30 August 2007 19:03:48

    bv fata:)… me too… pacat ca a plecat razvan… poate vine niculae^:)^ oricum… rapid merge binishor… cu tm a fost… na… bn… catzi dinamovishti au fost amenintzatzi?;)) multzi sigur… na… sa n-ajungem ca ei… daca tzii cu o echipa nu e posibil la ii doreshti raul… oricum… ar trebui sa fie cea mai buna echipa macar pt tn… nu conteaza in c liga joaca rapid … shi p c loc este… pt mn rapid a fost shi este cea mai buna echipa shi o voi sustzine din tot sufletul. nu intzeleg faza… “eshti fata” [-x “vb o fata” …”ca o fata” totzi suporterii gandesc la fel… shi cred ca sunt un suporter mai infocat decat majoritatea baiatzilor… na.vb cam mult:))… ata ete… fortza rapid… fortza m ctin… fortza buga&niculae. rapidista pana la moarte shi dincolo d ea:)

  14. dani a scris in data de 10 Septembrie 2007 15:08:58

    bravo pentru acest articol! bravo ! sunt de aceeasi parere cu tine, sunt baiat si itzi dau dreptate! nu intzeleg de ce unii dintre noi nu il sustin pe luce? sa nu uitam de unde a luat razvanel echipa si ce a facut pentru ea! a luat-o de la 0, daca stam bine sa ne gandim, cati jucatorii s-au schimbat cand a venit razvan! am impresia ca toata echipa.. au ramas doar maftei, malda, nico si grigore! a trebuit sa ia totul de la zero, si ca sa formezi o echipa.. itzi trebuie cel putzin 2-3 ani.. ca sa poti sa castigi titlul, el .. era din al 2 lea an sa castige titlu, dar s-a bagat becali, si mie sincer nu imi este ciuda pentru ca am pierdut titlu’ ala.. pentru ca stiu ca noi am jucat corect, anul asta.. sincer daca vom castiga echipa este clar si o parte a lu razvan! pentru ca tocmai acum s-a inchegat echipa, sa omogenizat mult mai bine! si bineintzeles ca este si meritul lui MISTER :d dar de ce sa fim asa rai cu razvan ? rapid a practicat cel mai frumos fotbal, si sincer nu-mi era ciuda nici cand pierdeam ! pentru ca stiu ca o faceam frumos! cum era si vorba aia ” mai bine o bara frumoasa decat un gol frumos ” si asa era ! jucam cel mai spectaculos fotbal! sa nu uitam ca lucescu aduce bani de acasa ca sa le dea jucatoriilor, sa nu uitam cand era vice presedinte ca a intrat si a aparat pt rapid, si tot atunci aducea bani de acasa ca sa premieze jucatorii, pt ca copos nu le dadea! imi pare sincer rau, pentru razvan ca a plecat, il respect pentru tot ceea ce a facut la rapid, si sincer cred eu ca atitudinea unor suporterii m-a lasat .. fara cuvinte, numai niste imbecili, puteau sa afiseze un banner pe care sa scrie ” DRUM BUN RAZVANEL ” in fine.. se pare ca s-a cam pierdut din spiritul rapidist!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID