26 Iunie 2007 17:45:07

SuperCUPA vine …

postat de Iris in blogul Iris

A mai ramas o luna pana la primul meci oficial din noul sezon, cel din Supercupa Romaniei, in care vom intalni Dinamo, o formatie care “alearga” in ceea ce priveste campania de transferuri, in timp ce noi, nu stam, ci as indrazni sa spun ca dam inapoi! Si cum orice astfel de afirmatie trebuie insotita de argumente, o sa incerc sa redau lista jucatorilor care au plecat, pentru a o raporta la cea cu jucatorii noi veniti, pana in momentul de fata!
Au parasit echipa:
- Viorel MOLDOVAN, care a renuntat la activitatea de jucator profesionist si a acceptat functia de director general la Rapid! Un jucator nu indispensabil echipei, dar care in cele 15-20 minute care le juca pe meci, putea produce surprize placute, datorita experientei si a instinctului de atacant pur-sange!
- Ionel GANEA, care a reprezentat o adevarata dezamagire, dar care, ramane Ganea, acel atacant ambitios si muncitor, chiar si daca in returul de campionat petrecut la noi nu a demonstrat.
- valentin badoi. Lasand la o parte orice orgoliu, asta referitor la echipa la care a poposit in aceasta vara Vali, e clar ca este un jucator constant, care, in ciuda tuturor criticilor din ultima vreme, consider ca e unul din cei mai buni mijlocasi de banda dreapta din Liga I. Spun asta in primul rand pentru calitatea centrarilor si realizarilor personale de acest gen, in mare majoritate de foarte buna calitate si eficiente!
- Iannis ZICU pot spune ca reprezinta cea mai mare pierdere pentru noi. Evolutiile lui din returul campionatului ce tocmai s-a incheiat, au fost foarte bune spre excelenta in aproape orice meci. In vara a ales sa se intoarca la Dinamo, si, ca parere personala, consider ca se puteau face eforturi pentru a fi pastrat, insa, probabil pretentiile financiare l-au facut pe domnul Copos sa-si aminteasca, rezonabil, ca are si el un buzunar …
- Marius MALDARASANU. Vesnicul nostru mijlocas central a parasit Giulestiul, dupa 9 ani petrecuti in Grant, dornic de un contract bun in strainatate, si convins de faptul ca si-a facut datoria fata de toata lumea la formatia “feroviara”. E bine de recunoscut ca evolutiile din ultima vreme ale lui Marius au lasat de dorit, insa, e clar, nu e un jucator de aruncat …
- Mugurel BUGA. Situatia atacantului nu este inca certa, insa e destul de clar ca va parasi echipa, fie din postura de jucator transferat / vandut, fie din postura de jucator suspendat, idee la care se pare ca s-a renuntat. Un jucator care a dovedit inconstanta in ultimul sezon, dar care, avand in vedere faptul ca lotul s-a subtiat considerabil, ar fi fost util echipei.

Au venit:
- Stefan GRIGORIE, jucator venit de la Poli Timisoara unde nu a rupt gura targului, desi venise de la Dinamo din postura de “vedeta”. Ramane de vazut daca va confirma la Rapid.
- Pierre BOYA, inca de la inceut mi-a suras ideea, e un nume sonor, eu una mai auzisem de el, insa, daca stau sa analizez indeaproape situatia in care a plecat de la Partizan, nu mai sunt atat de entuziasmata. In momentul in care un atacant inscrie 15 goluri in 113 meciuri, nu mai ramane loc de comentarii … Insa, ramane de vazut!
- Vladimir BOZOVIC, a semnat un contract pe 4 ani, transferat de la OFK Belgrad, este component al echipei naţionale a Muntenegrului si evoluează in banda stanga, atat ca fundas, cat si ca mijlocas.
- Carlos Cesar Dos Santos zis “CESINHA“, jucator ce a poposit in Giulesti [se pare ca in mod cert] de la formatia de prima liga portugheza, Sporting Braga.
- de asemenea, un posibil transfer ar fi DAVIDE Alexandre Pinto Dias, transfer care insa a intrat in impas.

E limpede, se poate observa cu ochiul liber, ca am iesit in pierdere atat din punct de vedere valoric, cat si din punct de vedere “numeric”! Astfel, revenind la ideea ca a mai ramas doar o luna pana la derby-ul cu Dinamo si trecand cu privirea peste lotul de jucatori al cainilor, tind sa cred ca nu vom avea o viata usoara, si aici nu ma refer neaparat strict la acel meci, pentru ca totusi urmeaza un campionat, o cupa UEFA, o Cupa Romaniei.

In orice caz, munca depusa de domnul Copos si noptile pierdute din “dragoste” pentru Rapid sunt evident vizibile !!!

Si totusi, o intrebare: PRACTIC, ce e de facut?

9 raspunsuri in

'SuperCUPA vine … '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'SuperCUPA vine …'.

  1. Cristina_19'23 a scris in data de 26 Iunie 2007 18:03:17

    Dap.. De acord cu tine..
    Dar practic nu este nimic de facut.. cel putin nu ne sta noua, suporterilor, in putere sa facem ceva.
    Trebuie sa ne suportam “patronul” si sa ne pregatim de pe acum sa plangem mult in sezonul ce se apropie.

    Parerea mea despre transferuri… daca s-ar mai aduce doi trei jucatori… De exemplu Pancu, Herea, Todoran si ar mai fi nume… daca s-ar vrea intr-adevar si s-ar lupta mai mult pentru ei s-ar acoperi pierderile, poate chiar am iesi in castig..
    Ramane de vazut ce se mai face intr-o luna… si mai bine am face sa ne rugam sa ramana Bergodi, ca vezi cum ramanem si fara antrenor cu transferurile astea…

  2. TayloR^ a scris in data de 26 Iunie 2007 19:36:24

    Majoritatea jucatorilor pierduti si mai ales a lui zicu este din cauza plecarii lui Razvan . Si in al 2 lea rand din cauza lui copos , care nu stie sa pretuiasca ceea ce are.

  3. Iris a scris in data de 27 Iunie 2007 1:05:43

    Ideea e ca ne trebuie inca 3 jucatori, pentru a putea incepe campionatul cu un lot intreg, fie el cu efectiv minim. Sa nu ajungem sa fim nevoiti sa introducem in teren formule de start cum a fost cea cu Nationalul de luna trecuta … cu jucatori de Liga a III-a :???:

  4. miaunel a scris in data de 27 Iunie 2007 1:11:55

    ideea e …JOS COPOS….ce atata rapid sus rapid jos..mai dai naibi….=))

    glumeam suntem praf si suntem alaturi de ei….restul….neinteresant..noi suntem prostii ca mergem dupa ei ..nimeni altcineva nu greseste….dar iubirea pt aceasta echipa e un dar divin de sus…si nu avem ce face…
    despre achiziti praf….
    echipa praf
    antrenor praf..
    conducere si mai praf :cool:

  5. Iris a scris in data de 27 Iunie 2007 1:34:48

    Acum cica Buga ramane pentru un salariu de 200 000 $ . Deci un jucator in plus la calcule :grin:

  6. alex k1 a scris in data de 28 Iunie 2007 15:53:13

    Degeba ziceti voi ca a plecat cei mai buni jucatori de la rapid ca nu este asa ei nu a ajutat echipa cu nimic si nu mai zice de domnul copos ca anu trecut a bagat cei mai multi bani in transferuri dar degeaba nu sa vazut nimi sper ca anu asta cu transferurile acestea cu schimbarea antrenorului sa fie mai bine :razz:

  7. Iris a scris in data de 28 Iunie 2007 18:34:09

    Daca tu consideri ca Viorel MOLDOVAN, valentin badoi, Iannis ZICU, Marius MALDARASANU si chiar Ionel GANEA [la vremea lui] “ei nu a ajutat echipa cu nimic” … chiar m-ai lasat fara cuvinte …

  8. KTD a scris in data de 28 Iunie 2007 21:16:32

    pana una alta, bafta la BAC… :mrgreen:

  9. luci a scris in data de 15 Iulie 2007 12:17:24

    forza rapid!!!!!!!!!!!!!!! suntem cu voi pana la moarte…!!!!!!!!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID