20 Iulie 2007 19:14:54

Făţărnicie ieftina!

postat de Iris in blogul Iris

Domnul Copos a reusit sa ajunga la un nivel absolut incredibil de ipocrizie. Oficialii rapidisti, au organizat astazi o conferinta de presa, in vederea prezentarii noilor achizitii, asta teoretic, pentru domnul Copos s-a folosit de acest prilej, pentru a-si prezenta un discurs bine pus la punct, in care, cu o “sensibilitate” aparte, prezinta fiecare aspect care necesita explicatii in momentul de fata, totul insa in favoarea sa. Cu o falsitate debordanta, domnul Copos da dreptate suporterilor in ceea ce priveste conditiile infecte de la stadion. Asadar, ar trebui sa fim mandri, noi, ca suporteri, pentru ca sensibilul Copos ne-a dat dreptate, acum, cand au trecut deja atatia ani de cand stadionul necesita o renovare, care, pe zi ce trece devine tot mai indispensabila, intrucat starea in care se afla este de necrezut. Dupa toate astea, domnul Copos a precizat ca e posibil ca lucrarile stadionului sa intarzie din nou. INCREDIBIL!

Mai apoi, domnul Copos afirma ca transferul lui Herea a fost extrem de dificil, folosind o modalitate de exagerare, demna de un profesionist in prefacatorie. Acum sa fim seriosi, numai si numai faptul ca este lipsit de generozitate cand vine vorba de partea financiara, a facut ca Herea sa nu apara cat mai repede la echipa noastra, astfel incat sa se poata integra cu bine, pana la primul meci oficial. Dar nu!, domnul Copos a aruncat bombe de-ale lui zilele astea cum ca marile transferuri abia incep la Rapid. Ei bine, asta dovedeste cat se pricepe la fotbal!

Un alt aspect exploatat de domnul Copos la conferinta de presa de care vorbeam, este acest capitol atat de delicat: relatia cu suporterii. Astfel, patronul Rapidului a inceput din nou cu fel de fel de texte, pline de “sentimentalism”, avand impresia ca si de data asta, va reusi sa pacaleasca suflarea rapidista. “Aveţi răbdare cu brazilienii”, domnule, vom avea rabdare cu brazilienii, dar CU PATRONUL NU MAI AVEM NICIUN FEL DE RABDARE !!!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID