28 Iulie 2007 14:22:02

Dacia Mioveni - Rapid

postat de Iris in blogul Iris

Un sezon care se anunta a fi cel mai “echilibrat” din ultimii ani, e pe cale sa inceapa si pentru Rapid. Echipa din Grant, se deplaseaza in prima etapa la Mioveni, pentru a intalni formatia nou promovata Dacia din localitate. Dupa un meci extrem de dificil, castigat in supercupa de giulesteni, moralul jucatorilor, evident, este ridicat, ramane de vazut, insa, cat de ridicat va fi si nivelul fizic la care se vor afla jucatorii la ora meciului.

Din pacate, inceputul de sezon ne-a surprins intr-un moment dificil, in care in jurul clubului s-au invartit o adevarata multitudine de controverse, fie la adresa domnului Copos, fie la adresa lui Bergodi, care, nemultumit de modul in care s-au miscat lucrurile in ceea ce priveste lotul (intarirea si slabirea acestuia), a fost la un pas chiar sa-si depuna demisia. In aceasta vara nu numai ca am pierdut destul de multi jucatori, dar ceea ce da deja in penibil e faptul ca am intarit adversarele noastre directe la titlu.

Suntem obligati, in primul rand de cursul intamplarilor, ca acest sezon sa nu-l mai incepem cum am facut-o in precedentele 2 sezoane. Trebuie sa se inteleaga si la Rapid ca orice punct pierdut poate fi fatal la sfarsitul campionatului. Incepem cu Dacia Mioveni, in aceasta seara la ora 20:45, iar victoria nu numai ca este obligatorie, cum e dealtfel si normal, dar este indispensabila unui parcurs cat mai bun pana la primul derby al sezonului.

HAI RAPID !

 

un raspuns in

'Dacia Mioveni - Rapid '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Dacia Mioveni - Rapid'.

  1. camorra a scris in data de 28 Iulie 2007 18:39:29

    incepem tare campionatul asta :grin: …3-0 cu Mioveniul :razz:

  2. mihnea_rapidistul a scris in data de 28 Iulie 2007 21:59:55

    Rapid va lua toate cupele pt care v-a juca :grin: pentru ca e cea mai tare ne-a aratat asta tuturor luand supercupa in fata lui dinamo cupa romaniei in fata timisoarei si multe altela :grin: sigur campionatul acesta va fi al nostru pot sa pariez badoi rada si zicu sunt cei mai mare tradatori si ma enerveaza tare rau :evil: sa nu-i mai prind ca vor mai veni vreodata la RAPID steaua si dinamo pot sa se duca pe la gunoaia ca nu merita sa joace fotbal sa u polo sau altela caci oricum nu merita sa joace fotbal :grin: . HAI RAPID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:RAPID