28 Iulie 2007 23:44:41

Mazilu-Mania!

postat de Iris in blogul Iris

Rapid a reusit sa invinga la Mioveni, pe Dacia, debutanta in prima liga a fotbalului romanesc, cu scorul de 2-1, dupa un meci lipsit de spectaculozitate, dar in care jucatorii giulesteni au alergat foarte mult si au facut tot posibilul ca toate cele 3 puncte puse in joc sa treaca in contul formatiei din Grant.

Gazdele au inceput partida cu mult tupeu, cu un pressing agresiv si au primit un raspuns extrem de elegant din partea giulestenilor care au plimbat mingea cu mare calmitate si cu precizie. In minutul 9, o prima faza de poarta, sutul lui Cesinha a fost retinut de portarul advers. Trei minute mai tarziu, Buga a sutat prin surprindere dar, din nou portarul Daciei, Stanca fost atent. Jocul a devenit apatic, Rapid s-a instalat in terenul advers, insa fazele de poarta au refuzat sa apara. In minutul 39, Buga primeste o pasa buna in adancime, dar este ajuns de Daouda si sutul sau din unghi e respins usor de Stanca in corner. Prima repriza se incheie, cu o istorie foarte modesta, jocul a lasat de dorit la capitolul calitate.

A doua repriza s-a dovedit a fi mai dezghetata, si datorita faptului ca toate cele 3 goluri au fost inscrise in cele 45 minute. In minutul 55, o faza cursiva a giulestenilor, insa brazilianul Ceshina trage din pozitie buna peste poarta lui Stanca. 10 minute mai tarziu, contraatac rapid al giulestenilor, centreaza Romeo Stancu, mingea ajunge la Mazilu care reia cu capul si Stanca nu poate stopa mingea din drumul spre poarta. Faza golului giulestean a fost precedata de un hent a lui Coman nesemnalizat. Avantajul Rapidului nu a durat decat 9 minute. Lovitura libera a gazdelor, mingea e aruncata in careu, iar Costescu reia cu capul in plasa giulestenilor. Si, din nou, la interval de 10 minute, in minutul 85, Dica il gaseste excelent pe Mazilu in careu, acesta preia lejer si inscrie pe langa Stanca.

Bergodi a folosit urmatorul “11″ de start:
Dănuţ Coman 1
Vladimir Bozovic 19
Cristian Săpunaru 21
Marius Constantin 23
Vasile Maftei 24
Ştefan Grigorie 8
Costin Lazăr 15
Marius Măldărăşanu 17
Cesinha 7
Ionuţ Mazilu 9
Mugurel Buga 29

Este de apreciat faptul ca rapidistii au reusit sa-si revina dupa golul egalizator, acestia obisnuindu-ne in sezonul trecut cu astfel de egaluri in care, dupa golurile adversarelor, nu mai aveau forta de a reactiona. Un inceput de sezon care promite, promite multe, speram ca se vor realiza destule cat sa ne putem bucura la sfarsitul sezonului, asa cum meritam noi, suporterii giulesteni.

HAI RAPID!

2 raspunsuri in

'Mazilu-Mania! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Mazilu-Mania!'.

  1. mihai conovici a scris in data de 30 Iulie 2007 14:56:31

    Rapid afacut un joc modest ,cu putine faze de poarta.

    Sa fie de vina noul sistem?Daca nu aduci repede mingea in careu ,nu vei avea ocazii de gol.

    Luam din nou usor goluri la faze fixe,vechea problema.

    Bergodi ar trebui sa rezolve rapid problema.

    Este multa lipsa de concentrare la lovituri libere si la pasele de constructie in atac.Noii veniti nu au aratat nimic si sunt slabe sperante sa se adapteze.

    Daca in urmatoarele 3 etape nu vor arata un progres ar fi bine sa fie vanduti rapid in Turcia,Cipru ,sau Israel.Mai bine bagam tineri,sau cumparam tineri din loturile de juniori.

    Cred ca ar fi timpul sa recladim echipa ,caci senatorii de drept incep sa faca figuri.Ar trebui sa avem rabdare 1-2 ani cu noua echipa si dupa acea sa avem pretentii.

    Trebuie sa o luam inainte rivalelor caci si ele vor avea aceasi problema HAI RAPID.

  2. Anonim a scris in data de 11 Noiembrie 2007 19:01:02

    :grin: :oops: :roll: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :cool: :evil: :mrgreen: :neutral: :twisted: :twisted: :shock:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID