11 August 2007 14:55:42

“U” Cluj - RAPID

postat de Iris in blogul Iris

Duminica, 12 august la ora 18:15, RAPID intalneste formatia nou-promovata Universitatea Cluj, in deplasare, intr-un meci contand pentru etapa a III-a ligii I. Meciul va fi mai mult decat sigur unul foarte dificil pentru giulesteni, mai ales ca In precedenta etapa, formatia din Grant a demonstrat ca acea sensiblitate din finalul partidelor nu a disparut, pierzand pe teren propriu puncte pretioase impotriva Gloriei Bistrita. Victoria la Cluj este indispensabila mentinerii in partea de sus a clasamentului, iar experientele din sezoanele precedente recomanda clubului giulestean sa trateze fiecare punct cu maxima seriozitate, pentru a putea emite pretentii la sfarsitul campionatului, la titlu sau macar la un loc in Champions League.

Am citit prin presa, o declaratie a antrenorului Universitatii, potrivit careia in opinia sa punctul slab al Rapidului este apararea. Indraznesc sa-l contrazic pe domnul Falub, macar pe jumatate, intrucat o aparare cu Sapunaru si Constantin (ambii “in vana”, tineri si foarte determinati meci de meci), cu Maftei (nu e un fundas incredibil, dar e rezonabil, iar in ultima perioada e intr-o forma foarte buna) si cu Bozovic care are un stil aparte si poate fi usor declarat transferul verii la Rapid, nu poate fi considerata a fi o aparare slaba. Parerea mea, e urmatoarea: Nici pe departe nu e apararea slaba, ci concentrarea de la linia de mijloc in jos e foarte slaba in momentul in care echipa giulesteana intra in avantaj. La fel ca si atunci cand se juca cu 3 fundasi, si acum s-a dovedit ca lucrurile nu s-au limpezit si acesta ar trebui sa fie primul punct la care Bergodi ar trebui sa lucreze foarte atent.
Nu ramane decat sa speram ca in partida de duminica de la Cluj baietii vor reusi sa invinga lejer, si pe viitor sa incercam sa evitam pe cat posibil rezultatele sub asteptari cu echipe mult mai slab cotate.

Cristiano Bergodi ar putea folosi urmatorul “11″ de start:
Danut Coman 1
Vladimir Bozovic 19
Cristian Sapunaru 21
Marius Constantin 23
Vasile Maftei 24
Stefan Grigorie 8
Costin Lazar 15
Marius Maldarasanu 17
Cesinha 7
Ionut Mazilu 9
Mugurel Buga 29

HAI RAPID!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:RAPID