17 August 2007 23:44:46

Incomozi. Sau nu?!

postat de make in blogul make

Doua fete care se potrivesc de minune echipei Otelul Galati, adversarul de duminica al favoritilor nostri. Se potrivesc, cel putin din punctul de vedere al intalnirilor cu Rapid. Si drept argument, voi face un scurt istoric al intalnirilor din ultimii 3 ani:

* Campionatul Romaniei editia 2004-2005,meci tur: Otelul - Rapid 1-0. Rapidul, condus de pe margine de Razvan Lucescu primeste gol pe final de meci si sperantele unor puncte in deplasare, la o echipa care se “se tinea bine” pe teren propriu, se duc pe apa..Dunarii. In schimb, in retur, Rapidul invinge cu 3-0

* Campionatul Romaniei 2005-2006, meci tur la Galati: Rapidul conduce in minutul 40 cu 3-0 si se pare ca echipa din Grant va castiga la pas lupta. Insa surpriza, galatenii reusesc sa recupereze miraculos avansul luat de giulesteni, meciul incheindu-se cu un dezamagitor 3-3. In schimb, in meciul retur, Rapidul invata din greseli si inscrie in poarta ros-alb-albastrilor de 4 ori, fara a mai primi gol. Inca un sezon cu doua intalniri total diferite.

*Aceeasi poveste se va repeta si in urmatorul Campionat. Si de aceasta data Rapidul joaca in primul meci in deplasare, dar spre deosebire de anii precedenti, Rapidul va invinge. Si nu cu orice scor, ci cu scorul campionatului, 0-7. Zicu si Mazilu de doua ori,Grigore,Badoi si Buga au “scuturat”,fara mila, plasa galatenilor. Pe Giulesti insa, lucrurile nu au mai stat la fel, inregistrandu-se un nou episod “3-3″,atat de obisnuit cu echipa noastra.

Asadar aceasta este echipa Otelul Galati, un adversar imprevizibil, uneori greu de rapus, alteori un simplu jalon. Anul acesta, Otelul si-a pastrat acest renume, reusind rezultate foarte bune in Cupa Intertoto,dar umbrite de evolutiile din campionat.

In aceasta saptamana, pentru Rapid au venit atat vesti bune,cat si rele. In sfarsit, Ovidiu Herea a semnat cu echipa noastra, si, desi ar putea juca duminica, Bergodi prefera sa il tina pe banca de rezerve. Din pacate, Buga si Cesinha se pare ca vor lipsi din formula de start a Rapidului, datorita unor accidentari de ultim moment. In aceste conditii, primul 11 al lui Bergodi ar putea arata astfel:
Portar: Dani Coman
Fundasi: Bozovic, Sapunaru, Constantin, Maftei
Mijlocasi:Grigorie, Lazar,E. Dica
Atacanti: Burdujan, Mazilu, Dobroiu(sau Buga,in cazul in care la ora meciului, atacantul feroviar va fi apt de joc)

Cei care duminica vor fi prezenti pe stadionul Valentin Stanescu sau cei care vor sta in fata televizoarelor vor urmari un meci cu totul interesant, o confruntare intre doua echipe angrenate in cursa pentru un loc in grupele Cupei Uefa. Meciul va fi transmis de Kanal D, incepand cu ora 18:45. Lupta Rapid!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID