07 Septembrie 2007 1:30:02

Raspuns catre Vadim Cusnarencu

postat de pumytza in blogul pumytza

Cu sincere scuze de la inceput… o gandire mai proasta ca asta nu am crezut ca exista. De dreptul la cuvant care ne-a fost garantat de constitutie ai uitat? Sau acum d-voastra impreuna cu toate “personalitatile” aveti cuvantul si noi suntem doar marionetele? Ne oprimati practic dreptul de a gandi.V-ati gandit ca nu toti sunt hooligani? Stiti macar diferenta intre hooligani si ultrasi? poate cateodata o mai calcam si noi pe bec. Dar daca nu am fi noi cine ar mai face spectacolul? cine sunt cei care incurajeaza echipa non-stop? Daca noi o sa tacem , stadionul va fii mut. Ne vreti inchisi si spectacolul din peluza il vreti mort.More...

NU suntem toti asa cum credeti ,majoritatea dintre noi au un job , o familie,pe care de multe ori le neglijam datorita echipei,da noi suntem aia care mergem in deplasari in tara sau externe, cei care fac mii de kiometrii, sute de ore pierdute pe drumuri, pentru un club. De ce ? Pentru ca ne iubim clubul, iubim culorile ce ne vor reprezenta mereu, asta nu o sa intelegeti d-voastra iubirea pe care o purtam .Da noi dam torte , dar si ce spectacol e… (vezi supercupa Romaniei).

Noi suntem cei care nu suportam comunismul,iar prin legea asta devenim iar oameni fara identitate, doar maimute care pot spune ceea ce le indica mitica. In incheiere mentionez ca da ,sunt fata,si totusi ma duc la miting, asta inseamna ca ar trebui sa ma inchida si pe mine? Pentru simplu fapt ca imi doresc sa fiu libera sa scriu (pe panza) ceea ce gandesc? Poate asta o sa va dea de gandit, dar ma indoiesc.

Acesta este raspunsul pe care i l-am dat unui om de mizerie.Si da , pot sa afirm asta.. am incercat sa fiu delicata sa vb cu d-voastra (da, eu sunt una dintre frustratii aia care nu au avut jucarii in copilarie, din cate am inteles ca asta e parerea sustinatorilor tai).

Nu agreez violenta nejustificata, dar multi din peluza, indiferent de echipa pe care o sustin, sunt mult mai inteligenti ca tine!

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID