10 Septembrie 2007 20:17:41

Ultrasii NU va vor!

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

Protest la legea lui MiticaAm participat la mitingul/protestul de sambata, la fel ca multi alti suporteri ai multor echipe romanesti. Din punctul nostru de vedere a fost un succes, din punctul de vedere al reprezentantilor mass-media a fost un alt moment tocmai bun pentru a ne scoate in fata si pentru a ne arata cu degetul ca suntem niste huligani care nu stim sa ne comportam.


Intr-adevar “Laurentiu” (cel care l-a agresat pe fotoreporter) a gresit! A recunoscut-o si el, insa si fotoreporterii care au participat si-au cautat-o cu lumanarea. Stateam cu fetele si indoiam niste pliante (La Kiseleff) si a venit o fotoreporterita si s-a apucat sa faca poze din senin…macar daca ne intreba: “Fetelor, va deranjeaza?” sau “As putea sa va fac si eu o poza, reprezint ziarul sau televiziunea..”. Noi suntem fete si tot ne-a deranjat agresivitatea domnisoarei. Suntem si noi oameni si avem pretentia ca ceilalti sa se poarte ca atare, niciunui fotoreporter nu-i era greu daca intreba persoana inainte sa o fotografieze. Asa se putea evita si incidentul cu fotoreporterul agresat.
Noi nu ne-am strans acolo ca sa aparem la televizor. Noi nu suntem ahtiati dupa publicitate si nu vrem sa “aparem pe sticla”. Este un lucru atat de simpul care ar trebui sa le intre tuturor in cap. Una este cand se face un interviu sau se scrie un articol si alta este cand se face o stire pentru televiziune. Oricum adevarul despre orice intamplare in care sunt implicati ultrasi de la diferite echipe va fi mereu distorsionata si adevarul va fi altul. Este trist ca am inceput sa ne temem de presa si de televiziune.
Oricum ce am inceput in weekend-ul acesta, noi vom continua. Oamenii de rand merita sa afle adevarul despre noi si nu “basmele” prezentate la televizor.
Nu inteleg de ce nu s-a pus accentul pe cel mai important lucru: SAMBATA TOTI AM STAT UNUL LANGA ALTUL! STELISTI + DINAMOVISTI + RAPIDISTI + TIMISORENI + ARADENI + CONSTANTENI + GALATENI + OLTENI + MOLDOVENI! Chiar era nevoie sa se puna accentul pe pumnul dat fotorepoterului?
E aiurea sa te simti hartuit si sa nu ai cum sa ripostezi!

un raspuns in

'Ultrasii NU va vor! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Ultrasii NU va vor!'.

  1. Andrei Preotu a scris in data de 10 Septembrie 2007 23:45:58

    Asa e, eu zic ca protestul a fost ok, am fost uniti, au venit multi din provincie, am fost destul de multi, undeva pe la 1.800. Cat despre Pogo, prefer sa ma abtin. In rest, eu am fost incantat de felul in care s-a desfasurat protestul. Iar multi (mai ales din presa) au observat acest lucru … probabil ca nu ii vor mai considera pe ultrasi niste huligani fara scrupule.

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID