22 Martie 2008 9:24:46

Logica a disparut odata cu Elodia

postat de make in blogul make

E greu de descris in cuvinte ce am vazut joi seara in peluza rapidisita. Am vazut foarte bine ca vorba “Rapidul inseamna agonie si extaz” este intrutotul adevarata. Dupa golul lui Sapunaru mii de oameni erau in culmea fericirii,toti urlau, toti sareau de parca ar fi castigat la Loto. Sa vezi in 10 minute apoi oameni plangand, chipuri sterse, o liniste de mormant..E ceva care imi va ramane in memorie mult timp de acum incolo.

Se tot zice ca respectivul care a aruncat cu acea bricheta galbena, cea care in cele din urma a pus capat meciului, era stelist. Stelist, rapidist, nu conteaza, Rapidul trebuie pedepsit! Dar nu asa cum se tot vehiculeaza. Pt ca am vazut 11 jucatorii visinii care conduceau, care luptau, oamenii aceia meritau sa termine meciul. EI CU CE AU GRESIT? Pedepsiti conducerea Rapidului pt ca nu a intervenit cum trebuia dupa primul incident, pedepsiti-ne pe noi, suporterii, dar lasati-i pe jucatori sa isi termine meciul. Lasati-i si pe jucatorii stelisti sa arate ca nu le e frica de Rapid, ca acea fuga nu a fost atat de rusinoasa, sa arate ca intradevar echipa care merita locul 2 este echipa mai buna. E aiurea sa lasi un tampit de spectator sa faca diferenta in clasament. Meciurile echipei din Ghencea cu CFR Cluj si Urziceni au fost umbrite de scandaluri,iar acesta cu Rapidul parca a spart buba. Toate aceste trei meciuri importante in clasament trimit Steaua in lupta pentru Liga, si ma intreb, mai poti fii mandru de echipa ta atata vreme cat ea are 9 pct. castigate mai mult prin culise? Oare ce urmeaza la meciurile cu Poli Timisoara si Dinamo?

Imi pun de doua zile aceleasi intrebari :Cum de nu au aruncat rapidisitii cu brichete dupa golul lui Poli Timisoara, inscris dupa cum s-a vazut, neregulamentar, iar scorul era in defavoarea noastra, si au aruncat atunci cand conduceau pe Steaua iar arbitrajul fusese fara greseala? Cat de tampit sa fii sa arunci cu obiecte in teren dupa ce vezi ca arbitrul avea de gand sa opreasca meciul imediat dupa ce a fost lovit, dupa ce din statia de amplificare a Giulestiului s-a specificat de 2 ori! faptul ca un singur obiect aruncat va pune capat meciului?Chiar nu vad logica.

Pentru mine, acei oameni nu sunt rapidisti.

2 raspunsuri in

'Logica a disparut odata cu Elodia '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Logica a disparut odata cu Elodia'.

  1. Daniel a scris in data de 22 Martie 2008 23:42:59

    ai perfecta dreptate! cu poti sa arunci cu brichete atunci cand echipa ta conduce cu 1-0…dar deaconu ce cauta acolo?dak chiar voia sa repuna minge trebuia de la mijlocul terenului nu sa se duca intentionat in fata lor park zici k chiar astepta sa primeasca una! :evil:

  2. Anonim a scris in data de 02 Mai 2008 22:16:35

    mai fratilor o c-am sugem nu…..nu…. se poate .ma doare si iar ma doare dar ma consolez ca poate nu va lua campionatu muistii de stelisti

  3. mary îmşeata a scris in data de 09 Mai 2008 16:02:11

    sigur cel care a aruncat a fost un stelist! :neutral: nu-i corect… :sad: :sad:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID