27 Februarie 2007 20:57:00

Urmeaza FC Arges …

postat de Iris in blogul Iris

      Miercuri, 28 februarie, RAPIDul intalneste in sferturile Cupei Romaniei, la Ploiesti, o formatie aproape ruinata in campionat, aflata pe un loc retrogradant si cu cel mai slab “adevar” din Liga I. Avand in vedere ca aceasta faza a competitiei se joaca intr-o singura mansa, pe teren neutru, automat, victoria formatiei din Grant este absolut obligatorie.

Meciul trebuie tratat cu maxima seriozitate, pentru ca surprizele in aceasta competitie, s-a demonstrat in nenumarate randuri, nu se sfiesc sa apara.
      RAPIDul vine dupa victoria destul de clara de la Craiova, cu Poli Timisoara, deci cu un moral ridicat, in timp ce argesenii vin dupa un rezultat de egalitate cu oltenii de la U Craiova, un rezultat care echivaleaza cu un esec, intrucat in urma acestui rezultat s-au scufundat destul de mult in clasament si par ca sunt in cautarea “biletelor” pentru Liga II.
      Zilele trecute s-a anuntat ca Ganea este accidentat si indisponibil cu Poli Timisoara si FC Arges… Asta ramane la stadiul de mister, in conditiile in care atacantul giulestean, se pare, a solicitat sa fie chiar titular cu Poli Timisoara! Din asta deducem ca este intr-o situatie destul de buna, si putem spera ca va fi in teren inca din primul minut, miercuri.
      Sa speram ca vom reusi sa trecem usor, cum e si normal, de argeseni si sa mergem mai departe in semifinalele Cupei Romaniei, iar la finalul competitiei sa ne bucuram de inca un trofeu in palmares. HAI RAPID!

8 raspunsuri in

'Urmeaza FC Arges … '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Urmeaza FC Arges …'.

  1. mircea a scris in data de 27 Februarie 2007 20:58:07

    sper sa fim cat mai multi la ploiesti la meci

  2. Clau a scris in data de 27 Februarie 2007 21:03:25

    Abia astept sa vad meciul ! De acasa … din pacate :cry:

  3. TayloR^ a scris in data de 27 Februarie 2007 21:08:21

    sunt sigur ca o sa trecem de fc Arges.

  4. miaunel a scris in data de 27 Februarie 2007 22:22:32

    ehe… o noua victorie o noua deplasare minunanta un nou pas spre urmatoarea finala de cupa……o noua viata :twisted: :twisted:

  5. bahaos a scris in data de 28 Februarie 2007 14:01:01

    Bai da am auzit ca e misto la Ploiesti acolo, oras dragut, scandaluri interesante, alea alea :grin:
    Una peste alta (lesbiene) tre doar sa-i batem pe “regateni” fiindca vad ca ne prieste Ploiestiul (pan’ la urma cui nu ii prieste). :razz:

  6. leasa dragos a scris in data de 01 Martie 2007 7:23:58

    tzin sa salut fecioara din cea mai tare brigada din galeria Rapidului (mofosky) si-astept subiecte interesante de discutat pe blog… ca meciul cu FC Arges e la fel de neinteresant ca un meci cu Barcelona deoarece noi suntem o fortza in Europa!!!

  7. leasa dragos a scris in data de 01 Martie 2007 9:50:23

    kkt credeam ca asta e blogu lu’ sky :) )

  8. DanRo a scris in data de 07 Martie 2007 4:25:01

    ia uite cum au sarit masculii

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID