12 Martie 2007 17:21:48

Fenomenul Zicu…

postat de Iris in blogul Iris

Dupa cum cu totii stim Zicu a aparut in curtea RAPIDului in vara, imprumutat de la Internazionale Milano, dupa ce in sezonul trecut activase, tot sub forma de imprumut, la Dinamo… Prima jumatate a acestui sezon -mai precis pana la pauza de iarna- Zicu nu a reusit sa multumeasca suporterul RAPIDist, era in dizgratie! Jocul lui nu era rau, juca relativ bine, era eficient in joc, in constructie, insa nu si in fata portii! Rata foarte mult si asta exaspera publicul! Saracul baiat era facut in fel si chip de suporteri pe la meciuri si nu reusea, desi se vedea si din avion ca se straduieste, sa-i multumeasca!

A trecut pauza competitionala si a inceput seria meciurilor oficiale din 2007! Ei bine, o turnura exceptionala, o schimbare majora in jocul lui Zicu, un joc indraznesc sa spun, fenomenal prestat de Iannis in aceste 3 meciuri oficiale din 2007, in care a jucat! Claritate in joc, implicare, daruinta si talent, toate acestea, plus increderea lui Razvan Lucescu, au inviat un Zicu in care putini mai credeau! Acum, ne este drag, pune suflet si se vede, cu totii ne intrebam daca va ramane la RAPID din vara! Ramane de vazut…

2 raspunsuri in

'Fenomenul Zicu… '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Fenomenul Zicu…'.

  1. miaunel a scris in data de 13 Martie 2007 23:23:04

    zicu zicu zicu …..si cat a mai fost injurat si cat o sa mai fie…….. :mrgreen:

  2. Iris a scris in data de 14 Martie 2007 8:39:09

    de fapt asta incerc sa subliniez in acest articol… aceasta schimbare… :smile:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID