17 Iulie 2007 18:18:10

Inca o saptamana … Incepe noul sezon

postat de Iris in blogul Iris

S-a finalizat si ultimul cantonament din aceasta perioada de pregatire, rezultatele din amicale nefiind chiar roz, dar, dupa cum relateaza si conducerea clubului, “rezultatele din meciurile de pregatire nu sunt relevante”.
A mai ramas o saptamana pana la primul meci oficial din noul sezon, supercupa cu Dinamo, meci in care, sa fim realisti, plecam cu sansa a doua dat fiind faptul ca adversarii nostri nu au pierdut niciun jucator din sezonul trecut si, mai mult, s-au si intarit cu “piese” destul de grele. Pe cand RAPID… pe langa faptul ca a pierdut cativa jucatori de reala valoare, nici nu au rupt gura targului pe piata transferurilor pentru a putea acoperi cu brio locurile lasate vacante de cei ce au parasit echipa. Mult apreciata noastra conducere a preferat sa coopteze orice rebut de la unele cluburi din strainatate, cu preturi mici spre minuscule daca e sa le raportam la pretentiile RAPIDului ca nivel de performanta.
Toate “bune si frumoase”, sistemul de joc s-a schimbat, odata cu antrenorul, avem multi stranieri, plecam cu sansa a treia sau chiar a patra in campionatul urmator si mai avem o saptamana pana la primul meci oficial. Ii uram bafta lui Bergodi pe banca giulesteana, sa speram ca va face minuni cu o echipa care se prezinta modest, in conditiile in care avem obiective majore. HAI RAPID!

3 raspunsuri in

'Inca o saptamana … Incepe noul sezon '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Inca o saptamana … Incepe noul sezon'.

  1. miaunel a scris in data de 18 Iulie 2007 0:08:34

    hehehe AFARA AFARA AFARA din GIULESTI

  2. feroviaru'visiniu a scris in data de 18 Septembrie 2007 9:41:52

    Salut iris, sa inteleg ca esti din botosani? daca e asa da-mi

  3. feroviaru'visiniu a scris in data de 18 Septembrie 2007 9:49:47

    Salut iris, sa inteleg ca esti din botosani? daca e asa contacteaza-ma pe mess la rapidulet1967@yahoo.com. Sunt un vechi rapidist si m-as bucura sa intalnesc in Botosani cati mai multi rapidisti.
    Cu respect,
    feroviaru’visiniu

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID