01 Septembrie 2007 13:16:25

Atentie la olteni!

postat de make in blogul make

Rapidul intalneste in aceasta seara, pe stadionul Valentin Stanescu, reputata echipa a Olteniei, Universitatea Craiova. Incepand cu ora 20:00, toti rapidistii si oltenii sunt invitati sa urmareasca o intalnire deosebit de incrancenata intre doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc.

Amenintand ca vine la Bucuresti sa castige, echipa Stiintei pune mare pret pe acest meci, jocurile din acest inceput de sezon si implicit, pozitia din clasament, motivand dorinta apriga de a castiga in Giulesti. Se stie ca oltenii au venit de fiecare data langa Pod cu gandul la cele 3 puncte, reusind de 7 ori in istoria lor sa isi atinga scopul de a invinge. Un alt reper ar fi si relansarile in campionat ale echipei din Craiova, dupa meciurile cu Rapid, cel mai bun exemplu fiind cel din returul campionatului trecut, cand oltenii au obtinut un 0-0 pe Lia Manoliu, prinzand moral si reusind in continuare meciuri la fel de bune.

In cei 84 de ani de existenta, Rapidul a intalnit echipa din Banie de 68 de ori, statistica fiind de partea adversarilor: 21 de victorii pentru Rapid, 34 pentru Craiova si 13 remize. Echipa giulesteana se vede nevoita sa trateze acest meci cu maxima atentie, indiferent ca gruparea craioveana nu a avut un inceput de sezon fericit. Cristiano Bergodi a dat dovada de mult respect fata de alb-albastri, declarand ca aceasta intalnire este la fel de importanta ca una cu rivalele de moarte, Steaua si Dinamo. “Meciul cu Craiova este unul dificil. Au schimbat antrenorul. Am auzit declaraţii optimiste, că au obţinut rezultate bune aici īn Giuleşti, este o «bestia nera» pentru Rapid. E un meci ca oricare altul, cu Steaua, cu Dinamo. Eu nu plec cu ideea că meciul cu Craiova e mai uşor decāt unul cu Steaua, de exemplu.” a declarat, diplomat cum il stim, fostul lazial.

Pentru acest meci, ultrasii craioveni cunoscuti sub numele de “Sezione Ultra” au facut demersuri pentru a aduce in Bucuresti cat mai multi suporteri, afisand pe site-ul gruparii un mesaj ce indeamna sustinatorii echipei oltene sa se deplaseze in numar cat mai mare pentru acest meci atat de important.

Astazi va intra in functiune si la peluza Nord sistemul de intrare pe baza de cartele magnetice ,fiind singura modalitate prin care suporterii alb-visinii pot asista la aceasta partida.

Vremea, la ora meciului, se pare ca va fi instabila, cu cer noros si posibilitate mare de a ploua. In ciuda acestui fapt, ne dorim ca diseara sa fie prezent un numar cat mai mare de suporteri, pentru a asigura un spectacol specific unui astfel de meci, unul din derby-urile orgoliilor din campionatul romanesc.

HAI RAPID!

un raspuns in

'Atentie la olteni! '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Atentie la olteni!'.

  1. zimnicaru a scris in data de 01 Septembrie 2007 19:00:21

    muie lu craiova

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID