24 Iunie 2008 22:23:34

Datorita noua Rapidul imbatraneste!

postat de BADEa in blogul BADEa

            Nu am sa incep articolul dedicat Rapidului, acum cand implineste 85 de ani de existenta, cu o scurta istorisire a povestii despre infiintarea clubului sau alte amanunte cu care suntem obisnuiti. Totusi daca vreti sa impuscati doi iepuri dintr-o lovitura si anume sa simtiti mandria de a fi rapidisti si sa aflati si istoria Rapidului pe acordurile muzicii, ascultati melodia lui Leasa, ‘’Poarta fularul’’. Eu vreau ca acest articol sa fie dedicat celor care fac posibila imbatranirea si existenta in stare pura a spiritul rapidist. Celor care duc mai departe cuvantul ‘’Rapid’’, acest cuvant plin de numeroase semnificatii si atat de important in viata multora dintre noi. ( continuarea … )

19 Iunie 2008 22:32:47

Niciodata mai sus?!

postat de BADEa in blogul BADEa

             Am visat la ceva mai mult, ne-am dorit prea mult si in final am dat cu piciorul mult prea usor. Aventura romanilor la Euro 2008 s-a incheiat in cel mai scurt timp. De fapt, nici nu pot numi aventura, aceasta calificare la un turneu final. Aventura inseamna senzatie si risc, iar in grupa C numai de asta nu am avut parte. Doua egaluri chinuite si ostenitoare si o infrangere dureroasa in fata unei echipe de rezerve a Olandei. ( continuarea … )

03 Iunie 2008 22:09:09

Un nou antrenor, un nou inceput …

postat de BADEa in blogul BADEa

            In sfarsit Rapid are un nou antrenor. Dupa lungi negocieri cu neseriosul de Boloni, la Rapid a poposit de aceasta data Jose Peseiro. Un portughez care desi imi este necunoscut are o carte de vizita foarte buna, fiind in trecut asistent la Real Madrid. Nu stiu ce valoare are acest Peseiro si nici nu vreau sa discut despre el pana nu-l vad la treaba, dar chiar avem nevoie de transferuri pentru a evidentia calitatile noul antrenor. Eu cred ca Boloni ni s-ar fi potrivit mult mai bine, insa ne-am saturat de atitudinea sa capricioasa. Azi vine, maine nu vine, cam asa au stat lucrurile in ultimele aproximativ doua luni. ( continuarea … )



RAPID