30 Noiembrie 2008 13:43:32

Interviu cu un rapidist ( BADEa vs. V.D.Alex )

postat de BADEa in blogul BADEa

             Acum, la finalul turului de campionat, nu stiu daca noua mea pasiune este sa iau interviuri si sa pun intrebari. ( continuarea … )

27 Noiembrie 2008 19:11:32

Daca am avea…

postat de BADEa in blogul BADEa

             Daca am avea un colos si un glont, treaba ar sta altfel. Colosul e Luca Toni, glontul e Frank Ribery. Marti seara le-am urmarit fiecare miscare si am ajuns la concluzia ca Rapidul s-ar putea gandi macar la castigarea campionatului daca ar avea vreunul dintre cei doi. In general fotbalul romanesc ar arata altfel daca am avea prin echipe gloante sau colosi. ( continuarea … )

23 Noiembrie 2008 12:49:37

Fara cuvinte !

postat de BADEa in blogul BADEa

            De o suparare imensa ca asta, rar am mai avut parte! Bataie de joc din partea jucatorilor, a arbitrajului si a celor din presa!

            O sa incep cu jucatorii, cei mai vinovati pentru egalul asta. Daca am fi jucat prost de la inceputul partidei, as fi zis, bine ma, asta e, atat putem, valoarea noastra e de mijlocul clasamentul. ( continuarea … )

21 Noiembrie 2008 16:34:37

Ceva, va urma…

postat de BADEa in blogul BADEa

            E o atmosfera trista, o vreme plictisitoare si apasatoare. Imi aduc aminte ca mereu se intampla sa fie asa in perioada asta. Acum simt atmosfera altfel, poate si datorita faptului ca am mai crescut si am avut parte numai de vesti proaste de peste tot, in ultimul timp. ( continuarea … )

10 Noiembrie 2008 21:59:03

Poveste in alb-visiniu

postat de BADEa in blogul BADEa

             Lumea povestilor e fantastica, e o lume in care greutatile vietii sunt intotdeauna depasite, o lume in care magia si placerea de a trai sunt esenta. Aseara Giulestiul a fost desprins dintr-o alta lume pe care acesti minunati rapidisti au realizat-o. ( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID