17 Martie 2013 17:00:40

Mi-e dor de o “peluza”

postat de RapidFans in blogul RapidFans
online | vizualizari

      Nu stiu de unde sa incep. Gandurile si sentimentele dau navala intr-o ordine haotica, parca incercand cu disperare sa apara primele in aceste randuri. Zilele trecute, dupa un meci al RAPIDului, un foarte bun prieten, si rapidist in acelasi timp, imi zicea, a nu stiu cata oara: “De ce nu pui tu, “domle”, toate aceste povesti pe hartie sa le afle si altii?”. Nu pot sa le pun pe toate ,pentru ca sunt multe si cu certitudine, unele v-ar plictisi. Asa ca am sa amintesc cateva care intr-un fel sau altul m-au miscat pana aproape de lacrimi. ( continuarea … )

04 Martie 2013 17:40:08

Teatrul visurilor noastre

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

      Ce-nseamna sa mergi pe Giulesti, intr-o seara de inceput de martie, patrunzator de friguroasa, fara sa-ti pese de rezultat, de patron, doar avand un dor imens in suflet si evident, acea emotie inexplicabila, acea bataie de inima mai accelerata, care te insoteste in ziua meciului, de cand te trezesti si pana adormi ?

( continuarea … )

02 Martie 2013 1:28:09

Să crezi în sfârşit şi-n început !

postat de BADEa in blogul BADEa
online | vizualizari

         Stiti ce-mi place cel mai tare si ceea ce, uneori, devine al naibii de amuzant? Faptul ca, dupa ce Rapidului i s-a cantat prohodul, dupa ce toata presa vuia si trantea titluri cu falimentul Rapidului, noi, rapidistii, simpli, “saraci”, cu inimile frante, am trecut peste o perioada, iar in prezent, la inceputul returului de campionat (nu neaparat ca ni s-ar fi intamplat ceva extraordinar, peste noapte), dar vad si mai mult optimism, speranta, indemnuri si din ce in ce mai multi rapidisti care cred in spiritul asta pana la capat.

( continuarea … )



RAPID