10 Octombrie 2007 11:08:46

Mircea Rednic: “Am semnat un contract pe patru ani cu Rapid”

postat de Mircea in blogul RapidFans

“Am semnat un contract pe patru ani. Obiectivul meu va fi clasarea pe locul unu sau doi, pentru că ne dorim să ajungem īn Liga Campionilor. Am venit la Rapid cu gāndul de a realiza cel puţin ceea ce am realizat acum patru ani, atunci cānd am reuşit să cāştig campionatul”, a spus Rednic.

Rednic a sosit īn Giuleşti alături de antrenorul cu portarii, Marius Bratu, iar din iarnă va aduce şi un preparator fizic italian. Īn staff va rămāne totuşi Marian Rada, care va ocupa postul de antrenor secund.

alte detalii despre Mircea Rednic

8 raspunsuri in

'Mircea Rednic: “Am semnat un contract pe patru ani cu Rapid” '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Mircea Rednic: “Am semnat un contract pe patru ani cu Rapid”'.

  1. NICO a scris in data de 24 Octombrie 2007 0:29:15

    Bun venit in noua familie

  2. talamus a scris in data de 31 Octombrie 2007 11:12:19

    rednic e o scarba,o “tarfa”.nu are ce cauta la Rapid.nu are scrupule,nu are caracter.el nu iubeste Rapidul,asa ca nu are ce cauta aici.
    cel mai bine era sa ramana Bergodi.
    cel mai mare dusman al Rapidului este…copos.el face numai rau echipei.a dat afara un antrenor bun cu care echipa mergea bine si a adus un om de nimic pe care nimeni nu il vrea in Giulesti.Bergodi nu pierduse nici un meci cu Rapid.iata ca prima infrangere in acest sezon este sub “zodia rednic”.
    oare in afara de bani mai conteaza si altceva?

  3. adrian a scris in data de 31 Octombrie 2007 22:18:34

    eu cred ca domnul mircea rednic daca va avea rezultate bune fanii il vor ierta. iar acum clubul si jucatorii rapidului au nevoie de un antrenor exigent asa ca mircea rednic… te saluta mircea de aici de la hunedoara si poate vii la un amical cu corvinul 2005 ca nu ar strica sa vezi de unde ai ajuns asa mare

  4. hamster a scris in data de 01 Noiembrie 2007 18:16:13

    Daca nu sunt premiati jucatorii nu fac performanta, la fel si antrenorul, asa Copose scoate banii din buzunar

  5. Anonim a scris in data de 02 Noiembrie 2007 18:33:58

    :shock: :shock: :smile: :???: :cool: :grin: :o :eek: :smile: :cool: :o :razz: :wink: :eek: :lol: :mad: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :smile: :smile:

  6. cipi timis a scris in data de 16 Noiembrie 2007 15:45:33

    pt ca a spus ca e dinamovist nu`l vom ierta niciodata. la rapid ar trebui sa vina numai gloriile rapidului pt ca ei stiu exact care e farmecul rapidului. nu ce aduce kktu de copos. el umbla doar dupa bani. cipi timis

  7. rebecuza a scris in data de 20 Noiembrie 2007 17:54:29

    :evil: :grin: :cool: :twisted: maaaa haideti mai bn sa fie liniste la echipa sa ne impacam cu Rednic ca e cel mai bun antrenor din Romania

  8. andrey zeuu a scris in data de 01 Decembrie 2007 13:40:11

    sa nu uitam ca rednic a antrenat dinamo, si nu il vom ierta

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID