26 Septembrie 2007 10:34:05

Dintr-o prostie si multa ambitie…

postat de DarkLadY in blogul DarkLadY^

Am stat mult si m-a gandit daca sa scriu sau nu articolul asta… Nu-mi place sa fiu lacrimogena, insa sunt unele lucruri care ma dor. La fel ma doare si cearta asta stupida prin care am fost nevoita sa trec zilele astea. Sunt anumiti oameni la care tin din tot sufletul si mi-ar placea sa-mi semene…macar in comportamentul legat direct de mine. Adica daca eu sunt om cu tine, am pretentia sa mi se raspunda cu aceeasi moneda.

Da..am 22 de ani si sunt considerata o copila de catre unii, insa cred ca sunt o copila cu cateva realizari palpabile. Mi s-au reprosat atatea in perioada in care am incercat sa ajut “echipa RapidFans” si acum la final ma intreb ce am avut de castigat? Mi s-a spus ca am facut totul pentru RAPID…repet si aici ce fac pentru RAPID, fac prin intermediul brigazii din care fac parte. Aici am vrut sa ajut pe cineva..ca in fond si la urma urmei “echipa RapidFans” se restrange la o singura persoana, care de curand mi-a demonstrat ca e SEF si isi permite sa faca ce vrea. DA, poti sa faci ce vrei pe forum si pe site, pentru ca sunt ale tale, insa vreau sa iti amintesc ca si tu ai trecut candva prin ce trec eu acum si nu ti-a convenit…bine ca nu am primit inca ban pe forum…insa te vad in stare sa mi-l dai.

E asa de frustrant sentimentul sa stii ca ai incredere in cineva si exact persoana respectiva sa te dezamageasca! M-am saturat sa cred in oameni! M-am saturat sa fiu dezamagita de persoanele la care tin! M-am saturat sa ignor o peluza intreaga, din simplu motiv ca nu ma regasesc nici cat negru sub unghi in modul lor de gandire sinu mai vb de comportament.

Sunt constienta ca articolul asta nu o sa reziste decat cateva minute pe blog, insa m-am simtit bine scriindu-l. In continuare traim intr-o lumea unde cenzura e la mare cautare. Nu poti sa spui prea multe lucruri unei persoane, pentru ca se prefera metoda “bagarea pumnului in gura” si ti se aduc argumente imbatabile de genul “am cu 15 ani mai multi ca tine, o familie si o afacere”…tu esti “o copila de 22 de ani”. Nu am fost niciodata adepta reprosurilor si daca am facut ceva, am facut si pace buna, fara a mai scoate ochii ulterior.

Mi-a parut bine sa fac parte din “echipa RapidFans”. NU ma voi duce la “celalalt site” (intentionat nu am vrut sa-i pronunt numele)…asa cum mi s-a batut apropoul pe fata..de catre cineva. Mi-a parut bine sa particip la multe chestii alaturi de voi gen…”ziua muncii patriotice”, sedintele mai mult sau mai putin amuzante din berarie (pline de monologuri si aceleasi povesti despre minunata cearta cu cei de la “celalalt site”). Nu fac pe victima si nici nu vreau sa fiu privita ca atare! Repet..am simtit ca vreau sa scriu articolul asta…poate mai nimerita era o cronica a deplasarii la Nurnberg…insa mai ajunge si omul la o limita , de unde nu mai poate continua.

Eu una zic ca ma retrag cu capul sus, din niste motive penibile. Unii oameni au prea multa mandrie si nu vor nici in ruptul capului sa recunoasca ca au gresit, iar altii au fost mult prea prosti sa inghita reprosuri luni de zile.

Regret doar certurile pe care le-am avut cu anumiti utilizatori de pe forum (si aici imi cer scuze lui Miau si Horia), care pe vremea aia credeau ca am aere de mare admin…eu tot ce imi doream era sa fie bine si asta poate sa v-o confirme “administratorul de bloc” pentru ca el stie cat eram de disperata si cat il stresam pe messenger sa-mi explice ce si cum sa fac ca sa fie lumea multumita.

Multumesc pentru blog…intr-o perioada credeam ca sunt chiar “smechera” ca am blog pe rapidfans.ro … in urma certurilor si reprosurilor prin care am trecut in ultimele zile nu mai mi-l doresc…

Mircea…mi-ai spus la un moment dat ca “poate nu o sa mai vii nici macar sa-ti incurajezi echipa”..vreau sa te linistesc si sa-ti spun ca nu o sa ajungi tu sa traiesti perioada aia…aluzie la faptul ca tot mi-ai scos ochii ca esti cu 15 ani mai mare…deci din regula de trei simpla rezulta ca mori inaintea mea. Niciodata nu am fost nesimtita cu tine si poate eram in masura sa fiu si sa iti aduc argumente de genul…”am terminat liceul cu 9.80″, am intrat la Cibernetica cu bursa. Pentru unii astea sunt motive mult mai plauzibile decat “am cu 15 ani mai multi ca tine si nu-ti permit”…ce nu-mi permiti? sa-ti reprosez ca ai gresit injurand oameni nevinovati pe strada? eu una ma opresc aici…as mai avea multe de spus…insa apoi semanam la partea cu reprosurile

2 raspunsuri in

'Dintr-o prostie si multa ambitie… '

subscrie la comentarii RSS sau TrackBack pentru 'Dintr-o prostie si multa ambitie…'.

  1. mircea a scris in data de 26 Septembrie 2007 16:54:48

    no comment | da unde e cenzura ????| ce s-a sters de pe site sau forum si eu nu stiu ?
    ce intelegi prin cenzura … faptul ca ti-am spus ca nu iti permit sa vorbesti cu mine ca si cu unul de varsta ta |
    chiar nu intelegi ca exista o diferenta de varsta intre mine si tine ???

    ce a scris cineva si a fost sters in afara de scandalurile intre tine si ceilalti utilizatori

    cat o sa existe siteul nu o sa fie sters nimic de pe el … nici macar articolul asta | astept sa vad si opinia celor cu care te-ai certat …
    in deplasarea spre Bacau vom continua inscrierile la concurs

     

  2. Horia a scris in data de 27 Septembrie 2007 17:24:02

    Imi cer si eu scuze, poate ma ia valul uneori, fara intentie :razz: doar ca tin la parerile proprii uneori cam tare :oops:

    Oricum hai pace toata lumea si veselie :smile:

spune-ti si tu parerea ...

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:



RAPID