28 Februarie 2008 16:02:07

Rapidul aruncat … !

postat de BADEa in blogul BADEa

            Un complot al jucatorilor la adresa antrenorului?

            Un antrenor slab, incapabil sa pregateasca si sa formeze o echipa?

            Sau mult prea multi care isi bat joc de culorile pe care le reprezinta?… prea multe intrebari pe care toata lumea si le pune, prea multa dezamagire si tristete si asta in principal pentru ca aseara viata mea, echipa asta a fost terfelita la propriu in noroi, de niste fotbalisti, doar niste fotbalisti… ( continuarea … )

28 Februarie 2008 4:23:00

What The Fuck Is Going On?

postat de Lacra in blogul Lăcră

Nici nu stiu cu ce sa incep. Nu am cuvinte sa descriu dezamagirea prin care trec acum. Suntem in autocar, plecam spre Bucuresti. Am fost la ceea ce se numea Cupa Romaniei. Tocmai la Constanta. Spun am fost pentru ca nu mai suntem. Am fost eliminati din sferturi …ATENTIE, DIN SFERTURI…de urziceni. De tot rasul,nu? Ma gandesc ca am sacrificat tot din viata mea sa fiu alaturi de aceasta echipa, incepand cu familia, prietenii si cariera. De dimineata am aflat ca cineva din familie e foarte grav bolnav. Asa disperata cum eram din cauza situatiei, am hotarat totusi sa merg la constanta, caci mereu am pus Rapidul mai sus decat familia. ( continuarea … )

27 Februarie 2008 22:48:07

“Rapid” in ritm de “personal” defect !

postat de Iris in blogul Iris

Rapid 0-1 Unirea Urziceni

Am mai pierdut un vagon din trenul acestui sezon. Adio cupa! Nu am jucat nimic, am fost dominati pe tot parcursul meciului. Este incredibil, ce atitudine… cine sa fie vinovat? ( continuarea … )

24 Februarie 2008 22:18:51

Un “Bun Venit” trist

postat de Lacra in blogul Lăcră

Dupa o pauza asa de mare,asteptam nerabdatoare ziua de sambata,dar mai ales ora 18.30 cand trebuia sa inceapa meciul. In acelasi timp imi era si frica. Frica de ce se putea intampla la acel meci, aparent unul foarte usor. Stiam ca mereu am suferit de pe urma codaselor clasamentului. Mi-am zis sa fiu mai optimista, sa nu mai pun raul inainte si bine dispusa am plecat la stadion. Cu mult inainte de meci, caci urma sa imi revad prietenii la berarie. Incepuse febra. Giulestiul vuia. ( continuarea … )

23 Februarie 2008 23:07:32

Haosul acesta este Rapidul ?!!

postat de BADEa in blogul BADEa

            DA! Am asteptat acest meci pentru tragerea concluziilor. Rezultatul este rusinea ca am fost invinsi de ultima clasata si nu am fost in stare sa bagam mingea in poarta nici cand clujenii au ramas in zece oameni. Foarte rusinos si de necrezut, dar adevarat. Tot optimismul pe care il aveam, sperantele unui inceput in forta s-au spulberat in cateva minute. Am jucat teribil de prost, iar jucatorii s-au comportat pe teren mai rau decat as fi crezut. Degeaba am putea sa incercam sa gasim scuze cum ar fi arbitrajul, pentru ca desi s-au facut greseli, arbitrajul nu este o scuza plauzibila. De fapt nu avem scuze, echipa este intr-o stare deplorabila, in mare parte datorita lui Rednic, care nu stiu ce vrea sa faca din ea. Mai sunt trei zile pana la meciul din Cupa Romaniei si lotul e la pamant cu pregatirea. ( continuarea … )

pagina urmatoare »


RAPID